[quote=selçuklu;164674]bugün zero işlemle kapatacağım gibi günü .. kendimi bizzatihi teprik ediyorum ...[/quote]
bende ziro işlem...teprik edelim birbirimizi..teprikler
Printable View
[quote=selçuklu;164674]bugün zero işlemle kapatacağım gibi günü .. kendimi bizzatihi teprik ediyorum ...[/quote]
bende ziro işlem...teprik edelim birbirimizi..teprikler
[quote=Astatin;164664]no way..şunun tüylerine bak..gırlaşmış vahşi...:..: beşiktaşdaki büfeyi gaptım senden..eğer ıhlamur caddesi üzerinde garanti ye yakın olansa[/quote]
büfe deel asti çok şık bir cafe :cool:
çoh para istiy devredecek kişi...bu zamanda o riske girilmez gibime geldi...
ama aslında benim düşüncem büfe açmaktı tıpkı barış büfe gibi.bilenler vardır barış büfe iconcan dir istanbulda :D
[B][FONT="Georgia"][SIZE="7"][COLOR="Red"]zikdkte[/COLOR][/SIZE][/B]
[/FONT]
[COLOR="Purple"][SIZE="4"]zeroişlemkısadevamkendimiteprikederim.[/SIZE][/COLOR]
[quote=SEYYAH;164677]büfe deel asti çok şık bir cafe :cool:
çoh para istiy [COLOR=red]devredecek[/COLOR] kişi...bu zamanda o riske girilmez gibime geldi...
ama aslında benim düşüncem büfe açmaktı tıpkı barış büfe gibi.bilenler vardır barış büfe iconcan dir istanbulda :D[/quote]
bencede riskli pambık..o kime deverederse devretsin..sen paranı bağa devret... Astibank PLC...hiç duymadınmı...:D
herkes kısamı şimdi vay anasını ..:::
[quote=Astatin;164679]bencede riskli pambık..o kime deverederse devretsin..sen paranı bağa devret... Astibank PLC...hiç duymadınmı...:D[/quote]
yok asti ya ilk kez duyuyorum ben şeyi biliyorum PAMBIK FUND MANAGEMENT CO. LTD. :::
%100 baba para garantili bir fonmuş...diğerleri ana para garantili bu farklı abi direk paranı babafingo yapıyor :::
Ben o EFG nin varya EFG nin ekmek yedirmiyor namıssız,
SAZAN patron nerde yawww..yine terminali kapattımı ne.....yoksa köpek mi ısırdı gezdirirkene...
Onu bunu bilmemde bugün cuma olmasa oyacakmış pala.
:..::..:[quote=SEYYAH;164681]yok asti ya ilk kez duyuyorum ben şeyi biliyorum PAMBIK FUND MANAGEMENT CO. LTD. :::
%100 baba para garantili bir fonmuş...diğerleri ana para garantili bu farklı abi direk paranı babafingo yapıyor :::[/quote]
Astibank PLC anapara değil, babapara garantisi veriyor sadece... yatırıyosun parayı, istediğin bir vadede babayı alıyosun:..::..::..:
[quote=Astatin;164683]SAZAN patron nerde yawww..yine terminali kapattımı ne.....yoksa köpek mi ısırdı gezdirirkene...[/quote]
Amigdalasını dinlendiriyordur.:o
[quote=security;164682]Ben o EFG nin varya EFG nin ekmek yedirmiyor namıssız,[/quote]
EFG nin *********************.
bak bak sen don canına bak..iyi iyi beyle erken yukarı yap, biz çıkmyalım da stresimiz az olsun geceye de pteiyede...