USD 860 puvan yapmış bu gün, para ya, ya yukarıya gidiyo, ya aşağı, gıvıttırak yapmıyo, cool yani
Printable View
USD 860 puvan yapmış bu gün, para ya, ya yukarıya gidiyo, ya aşağı, gıvıttırak yapmıyo, cool yani
Bu mu SARUMAN, yapabileceğinin hepsi bymu.. %0.6 dova karşı 175 puan tepkimi..saruman ın **
[quote=Larossıan;164686]Amigdalasını dinlendiriyordur.:o[/quote]
dinlenmiş amigdala yıllanmış şarap gibidir :::
Sazan 2 toplantı aradan çıkarır ve döner. Diğer gecelerden farklı olarak Flat gireceğim. (Sw'de dabiki). Sistemlerin ise 2'si Short durumunda.
Elimdeki SW'deki shortları arada kapattım. (yarısı 62.450, diğer yarısı 61.550 maliyetli idiler, yine 61.550'den kapatıldılar)
[quote=Astatin;164687]EFG nin *********************.
bak bak sen don canına bak..iyi iyi beyle erken yukarı yap, biz çıkmyalım da stresimiz az olsun geceye de pteiyede...[/quote]
Don canmı bi bakıyım yav ben ona, bu ara liderine kitlendim sahi, ihmal ettim kızcak valla,
[quote=SEYYAH;164690]dinlenmiş amigdala yıllanmış şarap gibidir :::[/quote]
paylaşılan şifre şifre değildir
[quote=Larossıan;164686]Amigdalasını dinlendiriyordur.:o[/quote]
Amigdalamı hafta sonuna hazır hale getirdim. Gelecek hafta dünya toplantı rekorunu kıracağım sanırım.
güçleri bitio,son kez ne koparırsak kar yapıolar yetmio artıkın yetmio,millet de yemio,pala kol kescek artıkın...
sayım belli ..projeksyon belli .. avatar belli .. poz belli ... crashh scenaro live .. .
Merhaba.Bugün çok işlem az kar var.çok kararsızım aşağı beklesemde sanki yukarı gidecek görüntüsü var bu yüzden flat iyi haftalar,iyi tatiller.
61900 kapatır bu pala tam drençte gene.yada 61425
[quote=selçuklu;164696]sayım belli ..projeksyon belli .. avatar belli .. poz belli ... crashh scenaro live .. .[/quote]
long live bears...long live king arthur..long live küsküs (küskü nin çoğulu olarak...)