dow azdı 10341 bidaha deneyeyim bakayım amigdalamı dinlendirdim bu kadar dinlendirme yeter derse bide.
Printable View
dow azdı 10341 bidaha deneyeyim bakayım amigdalamı dinlendirdim bu kadar dinlendirme yeter derse bide.
Şimcik DJI %4 falan artı kapatırsa, ptesi forumdaki manzarayı düşünemiyorum **
[QUOTE=SEYYAH;164707]korkunç ya...insanlar patır patır ölmeye başladı...bu nasıl iş ya?
normal gripten az ölümcül falan deniyordu.mevsimsel grip şak diye 1 günde 20 vatandaşımızın canını almış mı bugüne dek?
kantarın topuzu kaçtı...ALLAH korusun ya...[/QUOTE]
20 kişi bişey değil; şu sıralar günlük doğum Türkiye de sanırım 2 500 ün üstündedir. Yaklaşık 60 - 70 yıl sonra bir şekilde hergün 2 500 den fazla insan ölecek.
Tahmin ederim şu sıralar bir şekilde Türkiye de hergün en az 500 kişi ölüyordur.
Ölüm hoş değil fakat dünyanın gerçeği.
O yüzden ölümü değil, ölümden sonrasını düşünmek lazım....
[URL]http://www.izlesene.com/video/amator-arap-sukru-gotur-beni-gittigin-yere/337129[/URL]
Duayen arap şükrüyü dinleyelim amigdalaya iyi gelir.
[URL]http://www.izlesene.com/video/amator-arap-kadinin-ilginc-dansi/1265202[/URL]
Buda sana sti....::::::
[QUOTE=Astatin;164724]KUIN smaç felan çakamaz bence:..::..::..: sistemimi almak için, bana pişireceği üç adet lüferi tutmaya çalışmış bütün gün boğazda, ucuza gelsin diye. Rüzgar çarpmış hasta olmuş. Nasıl çarpmasın rüzgar, korsan kit in yelkenlisi ne kadar rüzgar alıyosa KUIN de o kadar rüzgar alıyo boğazda..malum 1.75:..::..::..::..:[/QUOTE]
ne smacı..kapanıştan longum..sabah 745 mesajımda ne dedim..dow 10400 500 aralığı dedim..çok kıskançsın asti..boyun kısaysa napiyim..:D
[quote=Larossıan;164729][URL]http://www.izlesene.com/video/amator-arap-kadinin-ilginc-dansi/1265202[/URL]
Buda sana sti....::::::[/quote]
yaktın beni larosssss:D:D:D
[quote=QUEEN;164730]ne smacı..kapanıştan longum..sabah 745 mesajımda ne dedim..dow 10400 500 aralığı dedim..çok kıskançsın asti..boyun kısaysa napiyim..:D[/quote]
:p:p:p boyum kısa değil.boks.
gapris yapma gız, ben yergi süsü verilmiş övgü yaptıydım ama..neyse bunlar fani işler..aslolan gırtlak..lüfer organizasyonu ne alemde
[QUOTE=Astatin;164732]:p:p:p boyum kısa değil.boks.
gapris yapma gız, ben yergi süsü verilmiş övgü yaptıydım ama..neyse bunlar fani işler..aslolan gırtlak..lüfer organizasyonu ne alemde[/QUOTE]
pzt ye kadar sistemi hazırla ..bay sazandan yardım al asticim..ben sana marinada yemek ısmarlıyım..tabi eniştende gelcek heee..:..:
[QUOTE=QUEEN;164730]ne smacı..kapanıştan longum..sabah 745 mesajımda ne dedim..dow 10400 500 aralığı dedim..çok kıskançsın asti..boyun kısaysa napiyim..:D[/QUOTE]
ne longu patron ..satış baskısı vardı feci .... long girilirmi hiç .. teessüf ederim .. kınıyorum .. . nereye 10400 oluyo ..
bizzatihi ben çakacam smacı .. iyi seyredin dowu .. cart diye düşecek dow ..kara cuma olacak bence .. .87vari bir düşüş bekliyorum .. iyice analiz ettim .. geberir bence ... .boks..boks..boks.
[quote=QUEEN;164733]pzt ye kadar sistemi hazırla ..bay sazandan yardım al asticim..ben sana marinada yemek ısmarlıyım..tabi [COLOR=red]eniştende[/COLOR] gelcek heee..:..:[/quote]
SAZAN öyle kolay yardım etmiyor maalesef... :..::..: yani hazıra kondurmuyo..1 soru sor 10 soru işit hesabı:..::..: şaka bir yana bay SAZAN ı teprik ederim...Çok güzide bir arkadaşımız...Umut vaadeden çekirgelere, kung fu ustası hesabı ciddi teorik desteği oluyor...bir gün onunkinden daha iyi bir sistem yapma umudundayım...:D:D:D
Enişte konusuna gelince...he sordum aplamın eşine, pazartesi akşamı yemek için müsaitmiş.kom.kom.kom amma ben rakı değil şarap içerim dedi. onu da sen ödeyecen KUIN...
[quote=selçuklu;164734]ne longu patron ..satış baskısı vardı feci .... long girilirmi hiç .. teessüf ederim .. kınıyorum .. . nereye 10400 oluyo ..
bizzatihi ben çakacam smacı .. iyi seyredin dowu .. cart diye düşecek dow ..kara cuma olacak bence .. .87vari bir düşüş bekliyorum .. iyice analiz ettim .. geberir bence ... .boks..boks..boks.[/quote]
hakkaten patron ya..ben pisboğazlık hesabı lüfer mevzusuna daldım..asıl mevzuyu kaçırdım... şş KUIN...ne çıkıyo tavuk mu çıkıyo..ne öyle 10500 falan..seni esefle kınıyorum...kom.komhatta.komkral arthur sana pazartesi günü ağır kınama cezası verip, yeni zelandaya sürsün bence...longmuş...long da neymiş..yemişim longu...gerildim bak şimdi..:)