patron unutmadan çaycı hanımı teprik ettiğin seni teprik ederim patron ...
hadi çıktım .. bye .. dowa çok sağlam smaç çakacam .. şimdi short squeeze yapılıyo ...
Printable View
patron unutmadan çaycı hanımı teprik ettiğin seni teprik ederim patron ...
hadi çıktım .. bye .. dowa çok sağlam smaç çakacam .. şimdi short squeeze yapılıyo ...
[quote=enorton;164719]Gelinen nokta şudur;
Silopide PKK bayrakları, apo resimleri açmak, terör örgütü lehine slogan atmak serbest ama Türk Bayrağı açmak suç... Silopide dağdan inip gözaltına bile alınmadan serbest bırakılan pkk lılar, Ankarada Türk bayrağı açtığı için ağzı kapatılıp meclis dışına çıkarılan ve bir milletvekilinin girişimi ile son anda gözaltına alınmayan şehit annesi...
Valla tam 4 saattir meclis tv izliyorum daha açılım nedir anlamadım... AKP li hatip sürekli olarak "Biz daha fazla demokrasi vereceğiz" deyip durdu... İyi de karşı çıkanlar daha az demokrasi istedikleri için karşı çıkmıyorlar ki... Ayrıca daha fazla demokrasi ile terörü bitiren, terör örgütünü yokeden bir ülke var mı acaba dünya üzerinde...
Mlletimiz yaşananları görüyor, gerekeni yapacaktır bence ve ben ilk günden beri iddia ediyorum ki bu iş referandum ya da erken seçim olmadan çözülmez...[/quote]
1.İşi Millete bırakmazlar,
2.Bu işin altında bir taraf için anayasayı değiştirmek, diğer taraf için ise ne koparırsam kardır mantığı var, o nedenle ortak paydaları var, diğer taraflar ise ağır hasar sonucu paydasız,
SONUÇ: Türkiye Cumhuriyeti mesnetsiz ve yapay iddialarla geri gelmemek üzere yörüngesinden, laik ve demokratik çizgisinden çıkartılıyor ve bu zaten herkesin gözünün içine baka baka yapılıyor,:::
[quote=security;164738]1.İşi Millete bırakmazlar,
2.Bu işin altında bir taraf için anayasayı değiştirmek, diğer taraf için ise ne koparırsam kardır mantığı var, o nedenle ortak paydaları var, diğer taraflar ise ağır hasar sonucu paydasız,
SONUÇ: Türkiye Cumhuriyeti mesnetsiz ve yapay iddialarla geri gelmemek üzere yörüngesinden, laik ve demokratik çizgisinden çıkartılıyor ve bu zaten herkesin gözünün içine baka baka yapılıyor,:::[/quote]
Ben kime ne diyim abem adamlar LONG olmuşlar:::
RUSYA'DA 3 EVSIZ YAMYAM, OLDURDUKLERI
-RUSYA'DA 3 EVSIZ YAMYAM, OLDURDUKLERI
GENCIN ETLERINI KEBAPCIYA SATTI
MOSKOVA (A.A) - 13.11.2009 - RUSYA'DA 3 EVSIZ YAMYAMIN, OLDURDUKLERI 25
YASINDAKI GENCIN ETLERININ YEMEDIKLERI KISMINI BIR KEBAPCIYA SATTIKLARI ORTAYA
CIKTI.
RUSYA BASSAVCILIGININ SORUSTURMA KOMITESINDEN YAPILAN ACIKLAMADA,
ZANLILARIN KURBANI, PERM'DEKI BIR ORMANDA BICAK VE CEKICLE VURARAK VAHSICE
OLDURDUKLERINI ANLATTIKLARI BELIRTILDI.
ACIKLAMADA, ZANLILARIN CINAYETI ISLEDIKTEN SONRA CESEDI PARCALARA
AYIRDIKLARINI, BIR KISMINI YEDIKLERINI VE KALANLARI DA BIR KEBAPCIYA SATTIKLARINI
SOYLEDIKLERI KAYDEDILDI.
(AFP-HND-SP)
18:39 13/11/09
--AA--
Palanın adamları..:..::..:
dowda trend var..kuvvetli yukarı..dün kar satışı düzeltmeyi yaptı..yoluna devam ediyo..ee bizde uyacaz mecburen..satışlar karşılanıyo gibi geldi..60000 kırılmadan bant hareketide yapabiliriz..
[quote=QUEEN;164741]dowda trend var..kuvvetli yukarı..dün kar satışı düzeltmeyi yaptı..yoluna devam ediyo..ee bizde uyacaz mecburen..satışlar karşılanıyo gibi geldi..60000 kırılmadan [COLOR=red]bant[/COLOR] hareketide yapabiliriz..[/quote]
birisi bantlasın ağzını şu boğanun....dng
[QUOTE=Astatin;164742]birisi bantlasın ağzını şu boğanun....dng[/QUOTE]
selçuklu patronun avatarına..ayıp oluyo ama..bura ayu forumumu gıı..acı gerçekleri analiz ettim....kızmayın..11000 dowda olabülü..62500 geçersek ..65 hedefte..
petrolden demoda acayip kar etmişim şorttan..longa döndüm..yine kar yazıyo..
Cık cık cık cık.. Bu akşamki performansınızı beğenmedim... Ne bu hal Dow'da yaw? Utanmasalar 14.000'e çıkacaklar... Ben yohken eliniz armut mu topladı? 2 tane çakamadınız mı? Durun ben şimdi indireyim şu mereti de nası oluyo göstereyim. Kapanış tahminim: -15.000 (yazıyla: eksi on beş bin) :::
[quote=QUEEN;164743]selçuklu patronun avatarına..ayıp oluyo ama..bura ayu forumumu gıı..acı gerçekleri analiz ettim....kızmayın..11000 dowda olabülü..62500 geçersek ..65 hedefte..[/quote]
Abooo ben ne etcem şimdi ben şortum...battım mı ben yani :D :D :D :D .lelele.lelele.lelele.lelele
[quote=Strategist;164749]Cık cık cık cık.. Bu akşamki performansınızı beğenmedim... Ne bu hal Dow'da yaw? Utanmasalar 14.000'e çıkacaklar... Ben yohken eliniz armut mu topladı? 2 tane çakamadınız mı? Durun ben şimdi indireyim şu mereti de nası oluyo göstereyim. Kapanış tahminim: -15.000 (yazıyla: eksi on beş bin) :::[/quote]
Erken öten dowun kapanışı bakalım nassı olcek :..:
[QUOTE=fikrisent;164750]Abooo ben ne etcem şimdi ben şortum...battım mı ben yani :D :D :D :D .lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
yok batmazsın..daha kapanmadı bakalım:odemo çok faydalı oluyo yön konusunda..dow dax altın petrol eur dolar..hepsinde alım yada satım yapıyorum..yön ortaya çıkıyor..