-
[quote=security;164772]Patronlar hale olayı çözemediniz galiba, kaç gündür yazıyoruz, gönlümüz shrt, vatan soyulmasın diye, ama kaderimiz long, o yüzden furuşmadan çekildik, burada da yazdık, son atağı kuvetli olcak yukarıya,[/quote]
Price Oscillatörü bile 0 ın üstüne çekti adam yeni zirvelre doğru, 5 gün oluyor,
Eğer bu gün net söylüyorum 10190 altı yapsa ve kapatsa idi dötün üstüne çökerdi, tersi tecaülü arif sanatı yapıyor, kolluk kuvveti nede olsa, yakında shrt olanaları tutklayacaklar diyorum inanmıyorsunuz,.........
-
Valla arkadaşlar dirhem kadar pozisyonum yok amma dünkü çıkışta hata bandının üstüne değdi bugünkü hafif eksi ile alt band yataya girerken üst bandı yukarı açtı günlüklerinde alda olmasını göz önüne alırsak bence pazartesi günü piyasa artı açacak Kİ beyinler hala kısaya şartlanmış durumda! ne diyim hayırlısı olsun!
-
artı açmaz amonra patron ... longlar ofsayt olur tahminim .. shortlar gol olur ..
cümleten iyi geceler .. .uyk
-
Yanki arkadaşlar aradılar az önce. "Abi kusura bakma, son anda bi atak yapalım dedik, Pazartesi FDOW'u yüksekten şortlıycaz" dediler. Dedim "de gidin ülen yapmayın bi daha böyle terbiyesizlik" kapattım telefonu suratlarına ama anladım ki asayiş berkemal. Pzt sabahı FDOW -%6, VOB açılışı -1675 puan gap. Sorun yohtir.... ::: .uyk
-
bi boğa yokmu yuaw..gap hesabı yapsaydık..dolara bak..peh..petrole son anda satış gelmeseydi..300 kapaycekti..bakalım pzt ola hayrola..batık banka haberi duymak isatemiyorum..imf haberi varsa o olur..hehe byyy
-
[QUOTE=Strategist;164776]Yanki arkadaşlar aradılar az önce. "Abi kusura bakma, son anda bi atak yapalım dedik, Pazartesi FDOW'u yüksekten şortlıycaz" dediler. Dedim "de gidin ülen yapmayın bi daha böyle terbiyesizlik" kapattım telefonu suratlarına ama anladım ki asayiş berkemal. Pzt sabahı FDOW -%6, VOB açılışı -1675 puan gap. Sorun yohtir.... ::: .uyk[/QUOTE]
teprik ederim strategist patron .. :D
-
kapandılar...dünkü düşüşe kayıtsız kalan pala,biz kapattıktan sonra pek bir degişim göstermeyen dow a nasıl tepki verecek diye düşünüyoruz...bence allah muhafaza futureler cok kücük artı yapsın kudurmuş gibi 1000 puanları havada ucuşturur...bitmez bu şortcuların cilesi....
-
[quote=QUEEN;164777]bi boğa yokmu yuaw..gap hesabı yapsaydık..dolara bak..peh..petrole son anda satış gelmeseydi..300 kapaycekti..bakalım pzt ola hayrola..batık banka haberi duymak isatemiyorum..imf haberi varsa o olur..hehe byyy[/quote]
250-300 puanı koydun cebine:)
pzts kapanış 62bin üzerinde kapanırsa
o zamanda sen çok çıktık diye şortlarsın :D
-
[QUOTE=sovalye;164780]250-300 puanı koydun cebine:)
pzts kapanış 62bin üzerinde kapanırsa
o zamanda sen çok çıktık diye şortlarsın :D[/QUOTE]
olabilir..kazanalımda nasıl olursa...lelele
-
[quote=eksper;164779]kapandılar...dünkü düşüşe kayıtsız kalan pala,biz kapattıktan sonra pek bir degişim göstermeyen dow a nasıl tepki verecek diye düşünüyoruz...bence allah muhafaza futureler cok kücük artı yapsın kudurmuş gibi 1000 puanları havada ucuşturur...[B]bitmez bu şortcuların cilesi.[/B]...[/quote]
Ayular yedikleri her GAP ın çeteresini tutuyorlarmış toptan tahsili için...:)
-
Herkes DOV a kilitlendi, ama bizde zaten EFG ve eksilmeyen 10 arkadaşı var, bunlara er yada geç diğer palalar katılacak, 51 mevcutlu ayu listesinden kopuş yaşanacak malesef, sanki yeni bir 52-57 senaryosu hazırlandı, start bekliyor, bu da Dov un 10500 ü kırışıyla mümkün olur, hadi kırmasa bile bu EFG nin deli,doluluğunu anlamak zor, 48656 net alışta 16.10.09 dan beri,
-
[IMG]http://www.ataonline.com.tr/outside/vob_teknikb.gif[/IMG]
Atayatırım VOB yorumu
Aralık vadeli 30 endeks sözleşmesi 61.300 – 61.975 bandında geçirdiği günü ABD tarafında açıklanan veriler ve endekslerdeki hareketin etkisiyle %0.44 ekside 61.600 uzlaşma fiyatı ile sonlandırdı. Sözleşmede gün boyunca 176798 adet işlem olurken açık pozisyon sayısı 3090 azalarak 179883 oldu. Sözleşme satış baskısı altında kalsa da genel anlamda destek seviyelerinde tutunurken 62.000 üzerine geçmekte zorlandı. Oldukça yatay seyreden sözleşmede 5 ve 21 günlük hareketli ortalamalar 61.500 seviyesinde kesişiyor. Bu anlamda oldukça önemli bir destek seviyesinde bulunduğumuz söylenebilir.