-
[quote=selçuklu]
benim fikrim shortlar gol olur .. :D:D dow göreceğini gördü bence .. :D:D[/quote]
Selçuklu Kaptan umarım bu defa gol olur... Yoksa "Bu da mı gol değil hakim bey?" deyip ağlarım üüü Pazartesi ilk seans piyasa rengini belli etmeye başlar diye tahmin ediyorum artık'ım...
-
[quote=selçuklu;164826]trader patron ben çok anlamam ama bildiğimi yazdım ..
benim fikrim shortlar gol olur .. :D:D dow göreceğini gördü bence .. :D:D[/quote]
teprik ederim..çok teorik bir çalışma olmuş
-
[QUOTE=SEYYAH;164825]bahsedilen sayıma bakmadım.
kombinasyonlarda W ve Y dalgası 5.3.5 zigzag şeklinde olur bunun dışında Y dalgası bir ÜÇGEN olabilir yani 3.3.3.3.3...dolayısı ile Y içindeki alt dereceli c ya 5 dalgalık İTKİ dir ya ED dir ya da üçgenin alt dereceli c dalgası gerisini kendin çıkartabilirsin zaten.
çok fazla sayımlara bakmamanı tavsiye ederim.varsa sayımlarına güvendiğin 1-2 kişiyi takip et.yoksa işin içinden çıkman mümkün değil.
trade edemezsin...[/QUOTE]
kombinasyonlarda w ve y farklı oluyor benim bildiğim .. ikside 5.3.5 zigzag olunca duble zigzag oluyor .. tiedjenin sayımında w nin ne olduğunu etiketlememiş .. ama w zigzag gibi .. o sayımda w zigzag y zigzag kombinasyon değil duble zigzag var tahminim .... 3.3.3 yani ..
-
[quote=selçuklu;164829]kombinasyonlarda w ve y farklı oluyor benim bildiğim .. ikside 5.3.5 zigzag olunca duble zigzag oluyor .. tiedjenin sayımında w nin ne olduğunu etiketlememiş .. ama w zigzag gibi .. o sayımda w zigzag y zigzag kombinasyon değil duble zigzag var tahminim .... 3.3.3 yani ..[/quote]
asıl bunu teprik ederim..teprikler..her durumda şortlar gol olur..şortları teprik ederim
-
[QUOTE=Astatin;164828]teprik ederim..çok teorik bir çalışma olmuş[/QUOTE]
çalışmayı teorik bulduğun için teprik ederim patron .. . hehheeee .. :D:D:D
shortlar gol olur tahminim ... .. beşiktaş şampiyon olur ..
-
[quote=selçuklu;164831]çalışmayı teorik bulduğun için teprik ederim patron .. . hehheeee .. :D:D:D
shortlar gol olur tahminim ... .. beşiktaş şampiyon olur ..[/quote]
beşiktaş kısmının mümkünatı yoktur... ben angelina coli ile yemeğe çıkarım hatta odaya da çıkarım ama BJK bu yıl şampiyon olamaz.. ha ancelinayı garanti ediyosanız bana, o zaman BJK şampiyon olabilir...hatta teprikde ederim..ancelinaya bakar yani..aksi durumda mümkün değil..şampiyonluğuda mümkün değil teprikde mümkün değil
-
[QUOTE=Astatin;164833]beşiktaş kısmının mümkünatı yoktur... ben angelina coli ile yemeğe çıkarım hatta odaya da çıkarım ama BJK bu yıl şampiyon olamaz.. ha ancelinayı garanti ediyosanız bana, o zaman BJK şampiyon olabilir...hatta teprikde ederim..ancelinaya bakar yani..aksi durumda mümkün değil..şampiyonluğuda mümkün değil teprikde mümkün değil[/QUOTE]
ayıp ediyon patron angelina garanti olur .. shortlar gol olur .. beşiktaş şampiyon olur .. .. angelina ve seni teprik ederim .. :D:D:D
-
[quote=selçuklu;164834]ayıp ediyon patron angelina garanti olur .. shortlar gol olur .. beşiktaş şampiyon olur .. .. angelina ve seni teprik ederim .. :D:D:D[/quote]
ancelinaya da şort çok yakışıyodu patron..yaşamın kaynağında vardı...oyyy oyyy oyyy... ancelina bana gelsin, siirt köy hizmetleri yol su elektrik bile türkiye şampiyonu olabilir..hatta dünya şampiyonu olabilir... yalnız ancelina gelirse vob a vakit ayıramam.. kimse şahsi algılamasın yani..uğrayamam buralara..o açıdan.. forumu ihmal ettiğimden sevmediğimden değil yani.. anlıyosunuz beni yani... duygu ve sıvı alışverişi yani...vakit oraya lazım..
-
[QUOTE=abka;164816]indikatör builder e indikatör koydum....
bunu çekip fiyat garafiği üzerine yapıştırmak istiyorum..ama bir türlü olmuyor..
nasıl olur ki...[/QUOTE]
İndikatör builder den yapıştıramazsın, hemen yanında indikatör quicklist var, yanında ok olan, yaptığın indikatörü oradan bulup yapıştıracaksın; kolay gelsin.
-
[QUOTE=fikrisent;164827]Selçuklu Kaptan umarım bu defa gol olur... Yoksa "Bu da mı gol değil hakim bey?" deyip ağlarım üüü Pazartesi ilk seans piyasa rengini belli etmeye başlar diye tahmin ediyorum artık'ım...[/QUOTE]
bakacaz fikrisent patron ..shortlar gol olur tahminim .. olmadı avatarı değiştirirm .... kral arthur exx olur .. . boynuzlu geri gelir ... :D:D
-
[QUOTE=Astatin;164835]ancelinaya da şort çok yakışıyodu patron..yaşamın kaynağında vardı...oyyy oyyy oyyy... ancelina bana gelsin, siirt köy hizmetleri yol su elektrik bile türkiye şampiyonu olabilir..hatta dünya şampiyonu olabilir... yalnız ancelina gelirse vob a vakit ayıramam.. kimse şahsi algılamasın yani..uğrayamam buralara..o açıdan.. forumu ihmal ettiğimden sevmediğimden değil yani.. anlıyosunuz beni yani... duygu ve sıvı alışverişi yani...vakit oraya lazım..[/QUOTE]
he patron bende rihannayla yemeğe çıkayım diyorum .. odayada çıkarım tahminim .. gol olur bence .. hehhheeee ... :D:D:D
-
[quote=selçuklu;164838]he patron bende rihannayla yemeğe çıkayım diyorum .. odayada çıkarım tahminim .. gol olur bence .. hehhheeee ... :D:D:D[/quote]
çık tabi..benim için sakıncası yok..şahsi algılamam yani..teprik ederim