-
[quote=selçuklu;164829]kombinasyonlarda w ve y farklı oluyor benim bildiğim .. ikside 5.3.5 zigzag olunca duble zigzag oluyor .. tiedjenin sayımında w nin ne olduğunu etiketlememiş .. ama w zigzag gibi .. o sayımda w zigzag y zigzag kombinasyon değil duble zigzag var tahminim .... 3.3.3 yani ..[/quote]
kombinasyon işi karışık iş selçuklu bu konuda herkes haklı olabilir.dolayısı ile sende haklı olabilirsin :D
ulema sınıfından birine sormak lazım.mr.sazan olabilir :D
ben kesinlikle W-X-Y etiketi kullanmayan sürekli a-b-c sayan kişiler tanıyorum.bir üst derecede tekrar a-b-c etiketi koyuyorlar.bu iş keyfe kederse orada bir durup düşünmek lazım.şahsen ben zorlama olduğunu düşünüyorum w-x-y nin.sen kimsin diyebilirsin içinden.ona diyecek sözümüz yok :::
ÇARŞI W-X-Y ye karşı :::
hepimiz kombinasyonuz hepimiz w-x-y yiz :::
-
Yeni Avatar'ımı benim gibi yeni haftaya short pozisyon ile giren tüm ahaliye adıyorum... :..:
Bugün sabah 11'den beri geçen hafta yaptığım ve yapamadığım trade'leri inceliyorum. Kendimi nasıl geliştirebileceğimi araştırıyorum. Sadece destek ve dirençlere ve standart indikatörlere bakarak rahatlıkla net 2.100 puan kazanılacak bir haftaymış. Çeşitli angutluklar nedeniyle yine hakkını verememişim. :o Canım sağolsun... Öğrendiklerimi haftaya kullanırım.... :..:
.uyk
-
[COLOR="Red"]ABKA; 164.791]
Elliott Dalga analizi
André Tiedje, grafik-analist
ci analistimiz demiş ... Tercümesi böyle nasıl ki[/COLOR]
[url] http://www.markt-daten.de/kommentare/elliottwellen/ew-tietje/2009/1114.htm [/ url] [/ QUOTE]
[COLOR="red"]google çevirisi. lelele[/COLOR]
Elliott Dalga analizi
André Tiedje, grafik-analist
Dow Jones - Evet, kim oturuyor olmuştur!
Dow Jones endeksi durdurmak zordur. Mart beri, "kadar Yüksek Yüksek atlama. O da daha puan ayarlar Bu hafta 557,74. Sanki kendi Boğa çekiş gücü hiçbiri kaybetmiş görünüyor.
Dow Jones: 10,270.47 puan / IŞIN: XC0009694206
Aldatıcı görünüm vardır. Wellentechnischer bir perspektiften bakıldığında Dow Jones endeksi y dalga dalga c onun içine oglu dalga 5 Çalışır
Nereye kadar varsa başka bir dalga 5 Waver için, isteyebilir conjured. Kesinlikle hala "Blow Off analizi hatırlayabilir. Analizde zaten dikkat edilmiştir. Benzer şekilde, biz ABD ticaret endeksi Web Seminerleri içinde çok sık bu sürümü karşılaştım.
Ralph Nelson Elliott Boğa Piyasası bir 1-2-3-4-5-tarafından darbe hareketi sınırlı idi. Için nasıl boğalar, yoksa ben isterdim 6-7-8-9 kadar olması üzücü -... Sonraki Sayımı. Hedef, o el 10,495.00 Ben sadece arkasında muhtemelen Yakında konuştum ve şimdi gerçek olacak tanınmış.
Bir şey, Emin Elliott dalga teorisi ile, bir kilitli kapı yüzü yok. Elliott dalga teorisi, bir Gelecekte anahtar deliği üzerinden bakabilirsiniz. Ben etkileyici kanıtlamış düşünüyorum yılında 2.009 ve 2008 Yılı.
Ağustos Eylül unutmayın fiyat performans. Bu bir alanda Orada düz koşuyordu. ABC desen dalga dalga dalgadır a. Hangi sonraki fiyat eylem tarafından onaylandıktan olan bir çok Boga Düzeltici.
Grafikte ve bu gördüğünüz birkaç çökme ralli duyurular. Ocak ayı Başlarında çökme duyuru zor olduğunu tanınabilir. Şimdi çarpışma dört bir ilan edilmesinin yanlış olduğunu söyledi olmalıdır. Bu gün maalesef içi grafiğinde belirgin değildi. Temmuz ilanından itibaren bir bir çarpışma Temmuz ayında miting ilan etkisiz gerekiyordu. Için önemli bir yeniden-setter, orada yine de.
Sen, ben çok mutluyum zorla analitik sonuçları bu girme duyurular görebilirsiniz. Bu korkunç geriye devam gidebilir. Bir şey kesindir. Ben tarafından bu ifadeler Standı. Sana vermek istiyorum ne zaman tam olarak analiz sonucu elde. Ben pazar benim dürüst değerlendirme göndermek istiyorum. Bu, mutlaka ancak yanlış olabilir. En son sonuçlar nedeniyle, ben mutlaka bu analizi kendimi koymak karşı değildir.
Sana ne istiyoruz?
Sana orada kim akşam kahvaltı tüccarlar vardır İletmek istiyorum. Sana orada ticaret eğilim İletmek İstediğiniz vardır bir haber var yalnızca, eğer altüst olacaktır. Ben bu piyasa katılımcılarının% 95 etkili bir kural olarak çalışmaya vermek istiyorum. Ben ki bu Ezici çoğunluğun gidelim isterseniz. Ayrıca aklini kullanmak şaşkınlık olarak benim ve sonuçlar Ultra görmüyorum. Benimle Değerlendirme Düzelt. Benzer bir sonuç jel?
Ne kadar uzak gidebilir?
Ayrıca istemediğiniz çünkü dürüst olmak. Suyu çeşitlendirilmesi bir puan 5 10,772.00, ben hariç olabilir. Özellikle bir eğilim mümkündür EVERYTHING. Giderek bir eğilimin devam edeceği bekleniyor. Ben ve ben bile olabilir inanan hedefi başarı tercih etme eğilimi yok. Çoğu Denil HEDEF başka bir fiyat 10,550.00 puan 10,495.00 Noktalari olmak üzere olduğunu, henüz kendimi hayal olabilir, ama geç arazide, Bay Weygand sözlerini içine koymak.
Bu bir çarpışma sonucu, size duyuru safra, çarpma Konum birkaç gün sadece gerçekleştirilecektir sayilir vardır welcome. Orada postaları kimin Mart'tan bu yana uzun için tekrar bana ulaşmak bazı katılımcılar vardır ki bakın Bay Tiedje, gerçekten uzun olmak olduğunu söylüyorlar e-. "Sapka, ama bu başarı için, simply amazing. Sıkı durur ama izlemek için Bu haber sunmak adreslere azından var şimdi istiyorum Boga 5-dalga kuvvetleri ve ayilar tarafından neredeyse taşması olabilir kaybetti.
Daha fazla, daha önemli olduğunu o zamankinden gün önce açıkça içi hareketlerini incelemek hyperonymous. Bu zaman hassas Temmuz ayı sonlarında kazasında duyuru bir hafta sonra o yasak açıktır olduğu ortaya çıktı. Gün içi için gelen sonra delil sunmak Sinyalleri. HER Ralli 1 dakika Grafikte başlayacak ve 1 dakika Grafikte Herhangi düzeltme başlamak, uyanik kalmak.
Lütfen kendilerini ve ciddi Ben Boğa gibi soru veya ayı karþýsýnda? Deneyin gösteren Açık. Sonuç ne etmek için mi? Meinungsverändernde dalga yakaladı mı? Ben çok dürüst, ile yüksek ben size bu kadar artık hiç gibi yeni ayı. Ben oldukça çok polisler hedefleri yukarı ve yeniden düzenlemek zorunda kaldı, ama Yakında kaybetmeyi düşünmek kredi vardı. Gün içi desen yapılabilir vardır, bir değil gerektiğini, Ancak Bu mitingde hyperonymous devam eden bir devamı öylesine birkaç saat.
Lütfen unutmayın Zor umgemein. Bir çökme veya düzeltme önceden tahmin. Burada, çok ince buz üzerinde hareket ettirin. Herhangi bir teyit Sinyalleri almamış. Bu hafta içinde sadece ticaret önümüzdeki Şimdiye kadar olacaktır şüpheleniyoruz. Eğer bu yeniden görünüm herhangi bir gün içi desen girin, sonra gösterir corroborating ...
Bu noktada de, hiçbir İşaret aramak için gidiyorum. Belirleyici her zaman olduğu gibi o işareti ulaşılır faktör. Bu nedenle için, o önceden hakkında herhangi bir marka spekülasyon kesinlikle mantıklı. Bir şey daha büyük geçmişte görülebilir.
Boyut "Deli", ancak telaffuz edebilirsiniz Konum değil bozulabilir. Basit sadece yüksek Highs (Highs daha yüksek), alçak ve yüksek (daha alçak) bir göz atın. Işte bir klasik Dow Teorisi trendinin açýsýndan mevcut!
Hakkı olarak mutlaka vardır. Eğer eğilim formülü gidiyorsun ONLARIN Değerlendirmesi benim analiz ile karşılaştırmak gerekir Sorun kesinlikle değildir. Kadar bekleyin 9.678,00 noktalarda pazar ve doğru sadece kısa içindir. Kısacası teyit olabilir ve bu oluşturulmuş bir eğilim daha sonra güvenli bir şekilde elde yeterli olabilir.
Bana izin bir soru? Ne Temmuz 2009 yapmanız Sonra mı? Hala düşük (düşük) eski mümkün değildi ve henüz satış düşüktü. Sen bu da yaklaşımın zayýf Noktalari olduğunu görebilirsiniz.
Borsada selamlar ve iyi şanslar, boyut zorluklar içine bu kaçınılmaz olarak yanlış kararlar yol alamadım.
André Tiedje - Teknik ve analisti GodmodeTrader.de de tüccar
Ocak 2009 (mum grafik Tanıtım log / 1 mum = 1 gün) bu yana fiyat performans
-
geberdim gülmekten yahu o ne muhteşeme çeviri eyle...
[COLOR=red][COLOR=black]Dow Jones endeksi durdurmak zordur.[/COLOR][/COLOR][COLOR=red](boşuna yolundan çevirmek için uğraşmayın diyor yani) [/COLOR]Mart beri, "kadar [COLOR=red][COLOR=black]Yüksek Yüksek atlama[/COLOR] (yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar gibi)[/COLOR].....Bir şey, Emin Elliott dalga teorisi ile, bir kilitli kapı yüzü yok [COLOR=red](EW de gizli saklı olmaz diyor,yiğidin malı meydanda hesabı)[/COLOR][COLOR=black]...Sana orada kim akşam kahvaltı tüccarlar vardır İletmek istiyorum [/COLOR][COLOR=blue](asti ne diyor?)[/COLOR][COLOR=black]....Ben ki bu Ezici çoğunluğun gidelim isterseniz [COLOR=red](kalabalıktan sıkıldıysan gidelim abi,başka mekanda takılalım birazda)[/COLOR][/COLOR][COLOR=black]...[/COLOR]
:::::::::
-
[QUOTE=mur@t;164836]İndikatör builder den yapıştıramazsın, hemen yanında indikatör quicklist var, yanında ok olan, yaptığın indikatörü oradan bulup yapıştıracaksın; kolay gelsin.[/QUOTE]
[URL=http://img26.imageshack.us/i/ddfmj.jpg/][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/3262/ddfmj.jpg[/IMG][/URL]
yapıştıradım...sağ-sol tüm tuşları denedim..ama olmadı...
-
[quote=abka;164846][URL="http://img26.imageshack.us/i/ddfmj.jpg/"][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/3262/ddfmj.jpg[/IMG][/URL]
yapıştıradım...sağ-sol tüm tuşları denedim..ama olmadı...[/quote]
abi yukarıda the downloader ikonun hemen solunda indikatör listesi var ya o listeden herhangi bir indikatörü seç kursör EL şekline dönüşür o eli işaretini istersen direk fiyat grafına at istersen sürükle ayrı bir pencere olarak aç.tam bırakırken fiyat grafı PEMBE renge dönüşür yani indic hazırdır bırak beni der :D
-
[QUOTE=SEYYAH;164845]geberdim gülmekten yahu o ne muhteşeme çeviri eyle...
[COLOR=red][COLOR=black]Dow Jones endeksi durdurmak zordur.[/COLOR][/COLOR][COLOR=red](boşuna yolundan çevirmek için uğraşmayın diyor yani) [/COLOR]Mart beri, "kadar [COLOR=red][COLOR=black]Yüksek Yüksek atlama[/COLOR] (yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar gibi)[/COLOR].....Bir şey, Emin Elliott dalga teorisi ile, bir kilitli kapı yüzü yok [COLOR=red](EW de gizli saklı olmaz diyor,yiğidin malı meydanda hesabı)[/COLOR][COLOR=black]...Sana orada kim akşam kahvaltı tüccarlar vardır İletmek istiyorum [/COLOR][COLOR=blue](asti ne diyor?)[/COLOR][COLOR=black]....Ben ki bu Ezici çoğunluğun gidelim isterseniz [COLOR=red](kalabalıktan sıkıldıysan gidelim abi,başka mekanda takılalım birazda)[/COLOR][/COLOR][COLOR=black]...[/COLOR]
:::::::::[/QUOTE]
Ah be seyyah biraderim,
google de çevirdim düzeltmeden orjinal halini gönderdim.
senin yazını görünce gülmekten geberdim.
Türkçe çeviriyi okuyunca ikinciye geberdim.
Allah ömrünü arttırsın..lelele.lelele.lelele
-
[QUOTE=SEYYAH;164847]abi yukarıda the downloader ikonun hemen solunda indikatör listesi var ya o listeden herhangi bir indikatörü seç kursör EL şekline dönüşür o eli işaretini istersen direk fiyat grafına at istersen sürükle ayrı bir pencere olarak aç.tam bırakırken fiyat grafı PEMBE renge dönüşür yani indic hazırdır bırak beni der :D[/QUOTE]
tşk ederim..lelele sonunda oldu...
-
[quote=abka;164849]tşk ederim..lelele sonunda oldu...[/quote]
hadi yine iyisin çil çil indiclere kavıştın :p
-
ABKA,
Kayahan olmadığı için senin almanca yazıyı ben çevireyim dedim.
Ama çok dönmüş.:::::::::
-
-
[quote=selçuklu;164826]trader patron ben çok anlamam ama bildiğimi yazdım
soru3-) Y nin içindeki c nin içindeki 5 de a-b-c şeklindemi olmuş?
[COLOR=red]evet tiedje patron c dalgasını ed düşünmüş .. ed nin son beşinci dalgası a-b-c olur ..gol olur ama o sayımda y nin c sinin 3 ü ..1 ve 5 ten küçükse faul olur yanlış sayım olmuş olur .. [/COLOR]
soru4-) Y:c:5:c:5 yapısı yani son yükseliş atağınında a-b-c şeklinde olmasımı beklenir
[COLOR=red]bunu anlamadım patron .. y nin içindeki c ending diyagonal .. c nin beşinci dalgası a-b-c olur bildiğim kadarıyla ... itki olmaz.. üçgen olurmu onu bilmiyorum .. ama shortlar gol olur pazartesi tahminim .[/COLOR].
benim fikrim shortlar gol olur .. :D:D dow göreceğini gördü bence .. :D:D[/quote]
cevabınız için sana ve sn. seyyah patrona teşekkür ederim.
Y:c dalgasındaki 5 dalgada 1. dalga:664 puan,3.dalga:688,5.dalga şimdilk663. dolayısıyla 3 en küçük değil. burda bi sorun yok.
son sorumu izah edeyim.
[url]http://img25.imageshack.us/img25/6791/dow141109.gif[/url]
burada oluşacak son dalga yani Y:C:5:c:5 dalgasını kastettim.eğer bu dalga oluşaksa a-b-c olmalı anladığım kadarıyla.ancak bence burda bi hata var gibi.
Y:C:5:c dalgasını oluşturan minik dalgayı analiz edersek eğer bu son dalga 5 dalgadan oluşmalı, bu tamam. ama şimdiye kadarki W-X-Y dalgasının karakteri gereği içdeki 5 dalgalık hareketler hep 3-3-3-3-3 şeklinde olmuş. ama son ksıımdaki c nin içindeki 5 dalgayı Tiedje 5-3-5-3-5 şeklinde bir itki saymış. burasınında 3-3-3-3-3 sayılması gerekmezmiydi?
eğer bu şekilde sayarsak
[url]http://img4.imageshack.us/img4/1448/dow141109deg.gif[/url]
(grafikde kırmızı ile gösterdim 3.dalganın içindeki sayımı)
şeklinde bir sayım olacakki buda dalganın bittiği anlamına gelmezmi?
değerli fikirlerinizi bekliyorum. artık gol olsun:)