[URL="http://urlal.com/dqqf]"][IMG]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/15/1504.jpg[/IMG][/URL]
Sonunda benide elwaveci yaptınızya akşamdan beri oturup bütün ince ayarları yapıp haftalık olarak bu görüntüyü çıkardım.Ben yatmaya kaçar byee
Printable View
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][IMG]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/15/1504.jpg[/IMG][/URL]
Sonunda benide elwaveci yaptınızya akşamdan beri oturup bütün ince ayarları yapıp haftalık olarak bu görüntüyü çıkardım.Ben yatmaya kaçar byee
[FONT=Calibri]AKP'ye telekulak incelemesi[/FONT]
[SIZE=3][FONT=Calibri] AKP hakkında daha önce kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, yargıyı sarsan 'dinleme depreminin' ardından harekete geçti. Fikret Bila'ya konuşan Yalçınkaya, dinleme kararları ve işlemleriyle ilgili olarak 'siyasi partiler' açısından inceleme başlattıklarını söyledi. Yalçınkaya'nın, Bila'nın köşesinde yer alan sözleri özetle şöyle: 'Basına yansıyan bilgileri kesinleştirdikten sonra soruşturmanın diğer aşamasına geçilecek. [/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Calibri]ANAYASA İHLALİ VAR MI?[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]Siyasi partilerin tüzükleri, programları ve eylemleri Anayasa'nın 68. maddesine aykırı olamaz. 68. maddenin 4. fıkrasında; siyasi partilerin tüzük, program ve eylemlerinin hukuk devleti ilkelerine aykırı olamayacağı yazılı. Eğer bu hüküm ihlal edilmişse o zaman Siyasi Partiler Yasası'nın 98. maddesinde yazılı olduğu gibi Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı olarak bizim görevimiz başlar. Siyasi Partiler Yasası'nın 98. maddesi siyasi partilerin kapatılması davalarını düzenliyor. Bilgi ve belgeleri Anayasa'nın 68/4 ve Siyasi Partiler Yasası'nın 98. maddeleri açısından incelemeye almak zorundayız.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]SİYASİ MAKAMIN ONAYI[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]Dinleme hukuk devleti ilkelerine aykırı biçimde yapılıyorsa, Siyasi Partiler Yasası ve Anayasa'nın 68/4 maddesiyle ilgilidir. Dinleme, kayda alma, sinyal bilgilerinin değerlendirilmesinin hangi hallerde yapılabileceği yasada belirlenmiştir. İşlem zinciri içinde Bakan veya ona bağlı kişilerin onayı olduğuna göre siyasi otorite ve dolayısıyla siyasi partiler hukukunu ilgilendirir.'[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]KAPATMA ÇÖZÜM DEĞİL[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]İncelemenin parti kapatmaya kadar ulaşmasının arzu edilmediğini belirten Yalçınkaya, 'Bu istediğimiz bir şey değil ama bize verilen görevin gereği ve bir süreç. ' diyor.[/SIZE][/FONT]
XU100 cuma günü veriden sonra kanal desteği kırmış, sonra gelip tekrar test etmiş, tokadı yiyip bir daha aşağı inmiş. Pazartesi +gap ile kendini kanalın içine atmaya çalışacaktır, ama fazla yukarı gidebileceğini sanmam. 49.150 civarında babalar babası direnç var.
Pazartesi için VOB tahminim, + gap ile açılış, kısa bir süre short squeeze seansı, sonra aşağı. Öğleden sonra FDOW desteğiyle tekrar yükseliş ve günün en yüksek değerlerini test. Ondan sonra ABD yöresinden gelecek veriler var, devamı ona göre belli olur...
birilerinin dur demesi lazım bu adamlara...resmen korku cumhuriyeti oldu ülkemiz.üst düzeydeki bürokratlar,yöneticiler paronayak olmuş durumda.acaba dinleniyor muyum? korkusu...
nerede hangi devirde yaşıyoruz?
bugünleri gördük ama inşallah bunların sandığa gömüldüğü günleride göreceğiz.kimse o koltukta ömrünün sonuna kadar oturamadı,oturamazda...
Ahanda bu da haftanın verileri köşemiz. Önemli veri kaynıyo... Her biri piyasayı alt üst edebilir. Bu saatlerde bir an ekranın başından ayrılmaya gelmez....
[QUOTE=trader38580;164862]cevabınız için sana ve sn. seyyah patrona teşekkür ederim.
Y:c dalgasındaki 5 dalgada 1. dalga:664 puan,3.dalga:688,5.dalga şimdilk663. dolayısıyla 3 en küçük değil. burda bi sorun yok.
son sorumu izah edeyim.
[url]http://img25.imageshack.us/img25/6791/dow141109.gif[/url]
burada oluşacak son dalga yani Y:C:5:c:5 dalgasını kastettim.eğer bu dalga oluşaksa a-b-c olmalı anladığım kadarıyla.ancak bence burda bi hata var gibi.
Y:C:5:c dalgasını oluşturan minik dalgayı analiz edersek eğer bu son dalga 5 dalgadan oluşmalı, bu tamam. ama şimdiye kadarki W-X-Y dalgasının karakteri gereği içdeki 5 dalgalık hareketler hep 3-3-3-3-3 şeklinde olmuş. ama son ksıımdaki c nin içindeki 5 dalgayı Tiedje 5-3-5-3-5 şeklinde bir itki saymış. burasınında 3-3-3-3-3 sayılması gerekmezmiydi?
eğer bu şekilde sayarsak
[url]http://img4.imageshack.us/img4/1448/dow141109deg.gif[/url]
(grafikde kırmızı ile gösterdim 3.dalganın içindeki sayımı)
şeklinde bir sayım olacakki buda dalganın bittiği anlamına gelmezmi?
değerli fikirlerinizi bekliyorum. artık gol olsun:)[/QUOTE]
patron c dalgaları hep 5 dalga olur .. ya ed olur ya itki olur .. 33333 de olabilir .. 53535 de olabilir .. 33333 olursa ed olur 1. dalgayla 4. dalga birbirine girer ... senin kırmızı sayımda orayı 33333 yapmışın ama olmaz çünkü 4. dalga 1. dalga bölgesine gelmemiş .. ed ve ld de 4. dalga 1. dalga bölgesine tecavüz eder. overlapp olur ... gol olur ... hehheeee .. :D:D:D:D. ...
[quote=selçuklu;164870]patron c dalgaları hep 5 dalga olur .. ya ed olur ya itki olur .. 33333 de olabilir .. 53535 de olabilir .. 33333 olursa ed olur 1. dalgayla 4. dalga birbirine girer ... senin kırmızı sayımda orayı 33333 yapmışın ama olmaz çünkü 4. dalga 1. dalga bölgesine gelmemiş .. ed ve ld de 4. dalga 1. dalga bölgesine tecavüz eder. overlapp olur ... gol olur ... hehheeee .. :D:D:D:D. ...[/quote]
selcuklu patron
o zaman tek alternatif kaldı geriye.Tiedjenin dediği gibi son bir 5. dalga gelecek 10495min hedefli. sonrasında düşüş bekleyeceğiz. umarım dowun bu son hareketi bizde mal satma fırsatı olarak kullanılır PY ce.
Dow yeni zirve yapmadan düşerse sayım nasıl şekillenecek onuda cok merak ediyorum açıkçası. Neyse B ve C planlarımız hazır her zaman. 61950 üstü kısaları bozup uzun olurum. taki buranın altına yeniden gelene yada dow 10495 e ulaşana dek. dow izrve yapısını tamamlarken bizim 2. dalgayı yapmamızda sanırım bizim düşüşden daha çok pay alacağımız anlamına geliyor.
grib salgını artabülü,açılım ortamı gerilebülü, kapatma davası açılabülü, ayı çıkabülü,taş düşebülü...
[QUOTE=SEYYAH;164840]kombinasyon işi karışık iş selçuklu bu konuda herkes haklı olabilir.dolayısı ile sende haklı olabilirsin :D
ulema sınıfından birine sormak lazım.mr.sazan olabilir :D
ben kesinlikle W-X-Y etiketi kullanmayan sürekli a-b-c sayan kişiler tanıyorum.bir üst derecede tekrar a-b-c etiketi koyuyorlar.bu iş keyfe kederse orada bir durup düşünmek lazım.şahsen ben zorlama olduğunu düşünüyorum w-x-y nin.sen kimsin diyebilirsin içinden.ona diyecek sözümüz yok :::
ÇARŞI W-X-Y ye karşı :::
hepimiz kombinasyonuz hepimiz w-x-y yiz :::[/QUOTE]
w x y z etiketleri kombinasyonlarda ve ikili üçlü tekrarlarda kullnılıyor .. karışıklık burda oluyor .. kombinasyon farklı .. tekrarlar farklı ...
bunlar ikili üçlü tekrarlar .. etiketleri W X Y Z ....
zigzag + zigzag ...ikili zigzag .. etiketler W X Y olur ...
zigzag + zigzag + zigzag ...üçlü zigzag ... etiketler W X Y X Z olur ...
fiat + flat . ikili flat .. etiketler ... W X Y
flat + flat + flat .. tripe filat .. etiketler .. W X Y X Z olur ..
bunlar kombinasyon etiketleri aynı W X Y Z olur ..
zigzag + flat ... duble kombinasyon . .etiketler.. W X Y .. olur .
zigzag + flat + üçgen ... triple kombinasyon .. etiketler .. W X Y X Z olur
flat + zigzag + üçgen .. tirple komb .. .. etketler .. W X Y X Z olur ..
x dalgaları flat olur zigzag olur üçgen olabilir .. .
he bazısı W X Y kullanmaz ..örnek ikili zigzag için ... W X Y etiketlemez .. a b c x a b c etiketler oda olur .. farkeden bişey yok ...sonuçta gol olur her durumda .. .:D:D:D
[QUOTE=trader38580;164871]selcuklu patron
o zaman tek alternatif kaldı geriye.Tiedjenin dediği gibi son bir 5. dalga gelecek 10495min hedefli. sonrasında düşüş bekleyeceğiz. umarım dowun bu son hareketi bizde mal satma fırsatı olarak kullanılır PY ce.
[COLOR="Red"][B]Dow yeni zirve yapmadan düşerse sayım nasıl şekillenecek onuda cok merak ediyorum açıkçası. [/B][/COLOR]Neyse B ve C planlarımız hazır her zaman. 61950 üstü kısaları bozup uzun olurum. taki buranın altına yeniden gelene yada dow 10495 e ulaşana dek. dow izrve yapısını tamamlarken bizim 2. dalgayı yapmamızda sanırım bizim düşüşden daha çok pay alacağımız anlamına geliyor.
grib salgını artabülü,açılım ortamı gerilebülü, kapatma davası açılabülü, ayı çıkabülü,taş düşebülü...[/QUOTE]
sayım aynı kalır .. .yeni tepe yapmadan düşebilir ..zaten son c dalgasındak 3. dalga uzamış gol olmuş gibi .. .5. dalga kısa kalır ..tiedje patron o zaman hatalı beş oldu der .. .. gol olur ...:D:D
strategist patron teprik ederim avatar iyi olmuş ... . crashhhhh .. .
[QUOTE=Astatin;164833]beşiktaş kısmının mümkünatı yoktur... ben angelina coli ile yemeğe çıkarım hatta odaya da çıkarım ama BJK bu yıl şampiyon olamaz.. ha ancelinayı garanti ediyosanız bana, o zaman BJK şampiyon olabilir...hatta teprikde ederim..ancelinaya bakar yani..aksi durumda mümkün değil..şampiyonluğuda mümkün değil teprikde mümkün değil[/QUOTE]
Bu mesajını saklayacağım Asti ve sezon sonu ifşa edeceğim burada :::
[QUOTE=SEYYAH;164867]birilerinin dur demesi lazım bu adamlara...resmen korku cumhuriyeti oldu ülkemiz.üst düzeydeki bürokratlar,yöneticiler paronayak olmuş durumda.acaba dinleniyor muyum? korkusu...
nerede hangi devirde yaşıyoruz?
bugünleri gördük ama inşallah bunların sandığa gömüldüğü günleride göreceğiz.kimse o koltukta ömrünün sonuna kadar oturamadı,oturamazda...[/QUOTE]
Daha fazla demokrasi getiriyoruz diyenlere gel de inan şimdi :) Kendin demokrat olacaksın önce, işe geldi mi demokrasi, işene gelmedi mi git melis başkanını fırçala... .dng