[quote=Larossıan;164922]sistem alda kapatmamışmıydı asti..[/quote]
günlük al- saatlik al- 20 dk al - 15 sat.dng
Printable View
[quote=Larossıan;164922]sistem alda kapatmamışmıydı asti..[/quote]
günlük al- saatlik al- 20 dk al - 15 sat.dng
Dow'un gece ne yapacağını az çok tahmin edebiliyorum açılışından ama FDOW'un bir sonraki sabah ne yapacağı tamamen raslantısal gibi. DOW gece ne yapmış olursa olsun FDOW sabah bildiğini okuyor, gapi de o belirliyor. Tamamen raslantıya kalmış işimiz... Daha çözemedim bu işi vesselam... :(
cümleten günaydın . ..üüü
[QUOTE=Astatin;164920]gösteerdim patron... "oyuncak" dedi senin avatardaki resme:cool: bu arthur imitasyon olmasın patron..[/QUOTE]
çocuk biliyor işi .. patron arthur bizi yiyor ayıyım falan diye.. oyuncak işte ... :D:D
[quote=selçuklu;164927]çocuk biliyor işi .. patron arthur bizi yiyor ayıyım falan diye.. oyuncak işte ... :D:D[/quote]
walla bende öyle diyecektim...bu arthur bizi yiyo olmasın diyecektim..kırıcı olur diye demedim:D:D
Oha bu nasıl bir olumluluktur yaw... Nerdeyse +1000 puan oldu... :(
laros patros..pardon bu arada sattlikde sattaymış cuma günü
Kanal direncinin tam dibindeyiz. Kendini üstüne atabilirse sağlam ralliye hazılıklı olmak lazım. Ben 09:15:01'de short'ları kapatıp 09:15:02'de long'a geçtim... Hep derim, iflas etmemenin yolu döneklikten ve hızlı emir vermekten geçer... :p
aaa yok ebesının demek istiyorum ali sami.. bole sacmalık olmaz yaf.. bunlar kafalarına gore deger mi belirliyolar bu nasıl gap bole ?
Günaydın forumun GÜZEL İNSANLARI!
350-375 stop uzun .. 500 cover kısa .
Günaydın...
Shortçulara Osmanlı tokadı attılar.
Bakalım devamı gelcekmi.
Akp inceleme davası haberleri etkilemedi