[quote=VOBiX;73626]RBSnin kodunu sordu sanırım.[/quote]
rbs kabul etmedi matriks
ama yinede saol
Printable View
[quote=VOBiX;73626]RBSnin kodunu sordu sanırım.[/quote]
rbs kabul etmedi matriks
ama yinede saol
yine çeyrek long, rüzgara karşı ıslanmaya devammm:D
ULUSAL 100 25000 üstünde tutundukça LONG a devam..
HSBC HLDGS PLC 467.00 -68.75 -12.83 67,111,327
HSBC de yüzde 12 deger kaybetmiş galiba :( :( :( önemli rakam..
[quote=traderx;73631]yine çeyrek long, rüzgara karşı ıslanmaya devammm:D[/quote]
whistling in the wind :) yine de doğru hareket olabilir
[QUOTE=Astatin;73634]whistling in the wind :) yine de doğru hareket olabilir[/QUOTE]
bunlar ısınma turlarıı açılırım 2-3 güne...boks.
31800 neden önem ?
31800..31400 yeresi neden karar yeresi.(beyaz top yeresi)
31800 üstesi kaldımı 32400 yeresi potansta
31400 asayası kaldımı neresi : 28800 potans olur
cevaps asayadaki grafta
[IMG]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/31800acb46.png[/IMG]
[quote=hexen;73636]31800 neden önem ?
31800 üstesi kaldımı neresi
31400 asayası kaldımı neresi
asayadaki grafta
[IMG]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/31800acb46.png[/IMG][/quote]
hexen bizi diskoya götür
[QUOTE=hexen;73636]31800 neden önem ?
31800 üstesi kaldımı 32400 yeresi potansta
31400 asayası kaldımı neresi : 28800 potans olur
cevaps asayadaki grafta
[IMG]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/31800acb46.png[/IMG][/QUOTE]
[B]
systems verme unuttum
5 dakk short sinyal
15 dakk short siunal
gun short sinyal[/B]
dolarların 1/3 kapanmıştır... içim gitti satarken.. ama kar cebe yakışır dimi:)
Sonuçta düşüş devam edecek görülüyor, kısada sabırla bekleyen parsayı götürür diyebiliriz:) saygılar.
[QUOTE=jerfin;73639]dolarların 1/3 kapanmıştır... içim gitti satarken.. ama kar cebe yakışır dimi:)[/QUOTE]
Dolar çok yukarılara gitmiycekmiydi?
Yoksa bir iki gün oyalanır gibi duruyor diyebilirmiyiz?
[QUOTE=bull market;73641]Dolar çok yukarılara gitmiycekmiydi?
Yoksa bir iki gün oyalanır gibi duruyor diyebilirmiyiz?[/QUOTE]
2/3 si duruyor zaten.. realizasyon gelirse aşağıdan yerine koyayım dedim.lelele
[quote=jerfin;73639]dolarların 1/3 kapanmıştır... içim gitti satarken.. ama kar cebe yakışır dimi:)[/quote]
aha... bende kapattım az önce yarısını...
5/10 endeks kısa 2/10 usd uzun .. az bişi altın uzun..kalan sıccaccıkkk nakit
[quote=mersiyk;73605]bana bak bakim sen aaa gazeteye cıktın diye havandan geçilmiyor. :..: burada vob+kaliteli geyik yapılıyor aracı kurum komisyon konusu farklı topikte tartısılıyor sen masumca ky yi uyarıyor olabilirsin ama baskalarının amacı farklı olabilir. Sonra analiz yerine burası pazarlama alanına donusur.[/quote]
İyi pehhüüüüüü:D:D:D
[QUOTE=Astatin;73643]aha... bende kapattım az önce yarısını...
5/10 endeks kısa 2/10 usd uzun .. az bişi altın uzun..kalan sıccaccıkkk nakit[/QUOTE]
eee artık hexen in bizi diskoya götürmesi şart oldu.. :cool:
yarın sert yukarıı olurr burasııııı.gonlum olee ıstıyoooooo
hexen babacım analizini burayada koyarsan arada kaybolmasını onlemiş olursun
[url]http://www.voborsa.com/forum/teknikler-analizler-deposu-p73446.html#post73446[/url]
[quote=jerfin;73645]eee artık hexen in bizi diskoya götürmesi şart oldu.. :cool:[/quote]
hele o beyazla gösterdiği yerelere gidelim..ben reina lara götürecem hexenimi :)
[QUOTE=asyalı;73646]yarın sert yukarıı olurr burasııııı.gonlum olee ıstıyoooooo[/QUOTE]
şu görüntü de zor gibi o dediğin:rolleyes:
[quote=BORSACIOZGUR;73632]ULUSAL 100 25000 üstünde tutundukça LONG a devam..[/quote]
Ben geceye flatım uzun zamandan sonra ilk defa.Dow kapalı olduğu için hareket olmaz.Ama yarın imkb darmadağın olacak.
kapattığım dolarların parasıyla geceye 31,950 den kısa... amaç heyecanımızı kaybetmeyelim:D
hexen babacım analizini anasayfayada koydum foruma yabancı olup sadece anasayfayı okuyanlar yazım tarzına şaşırabilir benden solemesi :D
[url]http://www.voborsa.com[/url]
Royal Bank of Scotland Group PLC SON 1 yılda 400 dolardan bugün 10,5 USD a düşmüş...
yüzde 3900 düşüş. Var mı bizim borsamızda buna yaklaşan :))
[QUOTE=jerfin;73639]dolarların 1/3 kapanmıştır... içim gitti satarken.. ama kar cebe yakışır dimi:)[/QUOTE]
Çok iyi yapmışsın. yarın bu fiyatları bulamayabilirdin..tebrikler..
[QUOTE=mersiyk;73653]hexen babacım analizini anasayfayada koydum foruma yabancı olup sadece anasayfayı okuyanlar yazım tarzına şaşırabilir benden solemesi :D
[url]http://www.voborsa.com[/url][/QUOTE]
Baktım Supeer olmuş..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;73655]Çok iyi yapmışsın. yarın bu fiyatları bulamayabilirdin..tebrikler..[/QUOTE]
dolarda benim hedefim çok daha yukarılar.. bakma sen kıyamayarak sattım.. ama dolarları kapatmadan endekse satışa geçsem full olacaktım.. riski azaltmak adına, birazda endekste heyecan olsun diye bir miktar dolar kapatıp endekse geçtim..
helal olsun mersiyk guzel isler cıkarmıssın bende bu aralar musait olabilirim ve internet imaknım var . yukunu hafifletirim:)
Geldiiimmmmm...
Gördünüsmü benim beğenmediğiniz çamaşır iplerini... Keferenin donlarını asmışım...
kısalar devam..
[QUOTE=catedral;73659]Geldiiimmmmm...
Gördünüsmü benim beğenmediğiniz çamaşır iplerini... Keferenin donlarını asmışım...[/QUOTE]
nerdesin sen bakiimmmmm... keferenin donları da kıpkırmızıymış:..:
[QUOTE=catedral;73659]Geldiiimmmmm...
Gördünüsmü benim beğenmediğiniz çamaşır iplerini... Keferenin donlarını asmışım...[/QUOTE]
hani tutucaktın daha vermicektin ?? dedigim yerden stop olup full kısaladım neyseki çıktı zarar
[QUOTE=furkan;73662]hani tutucaktın daha vermicektin ?? dedigim yerden stop olup full kısaladım neyseki çıktı zarar[/QUOTE]
furkan varya senle aynı işlemleri yapıyoruz ondan herzaman furkan neyapmıs dıye bakarım hergun. bugunde aynı .kom bende zararken fit oldum :)
[QUOTE=gacırt;73663]furkan varya senle aynı işlemleri yapıyoruz ondan herzaman furkan neyapmıs dıye bakarım hergun. bugunde aynı .kom bende zararken fit oldum :)[/QUOTE]
500puan zararda kapattım ben pozisyonu...32700den full kısa :) birazcık karada geçirdi çok şükür..
ozaman sende benim gibi cok büyük zigzaglar çiziyorsun portfoyde :)
bu arada kısa devam ediyorum..
[QUOTE=furkan;73664]500puan zararda kapattım ben pozisyonu...32700den full kısa :) birazcık karada geçirdi çok şükür..
ozaman sende benim gibi cok büyük zigzaglar çiziyorsun portfoyde :)
bu arada kısa devam ediyorum..[/QUOTE]
artık 3 kaldıracı gecmiycem söz verdim :)
[QUOTE=gacırt;73665]artık 3 kaldıracı gecmiycem söz verdim :)[/QUOTE]
bende uzun sure belirli kaldırac gidiyordum artık vazgeçtim full gidiyorum hep lastik patlayana kadar
[QUOTE=jerfin;73600]senin adına nemalandırılmaz... yani nemalansa bile nemalar kurumda kalır anlayacağın:D[/QUOTE]kesinlikle bu stopaj aracı kurumların işine geldi..kar eden tüm müşterilerin 3 aylık karı 300 milyar bile olsa onu repoda degerlendirebilirsin..tabi kendi adına...tüm personel maaşı beleşe gelir..bakmayın kalksın dediklerine ..işlerine bile geldi...
tek kontrat işlem yapmadım bugün.hele bi DOW gelsin , o bama şu bama bu bama gelsin.
DSI nin hareketi enteresan.böyle kör göze parmak misali 23/25 bin SHORT ilginç oldu.üstelik bu kadar malı öğleden sonra tek seansta bastı.
bakalım ne çıkacak altından.
aşağı yukarı 40 tane ihtimali sıralayan biri gerçekleşince ben bildim modunda dolaşanlar yokmu :) forumların eğlence kaynağı bu şahıslar sizlerde olmasınız günün yorgunluğunu nasıl atıcaz bilemiyorum..:) diğer acemi forumdaşlar sizlerde sadece gülüp geçin kendi bildiğinizi yapmaktan asla şaşmayın aksi takdirde çok pişman olabilirsiniz..
bana göre formasyon,trend çizgileri,dip/tepe avcılığı,takas falan filan bunlar boş iş bir kaç doğru hamle yapıp kazanabilirsiniz ama uzun vadede mutlak son iflastır..kazanmanın en kolay belkide tek yolu bir sistem ve düşük kaldıraç(max 3 kaldıraç) bunun dışında yaptığınız şey yatırım değil kumar olur ve kumarda sadece kasa kazanır herkesin bunun bilincinde olması dileğiyle..
[QUOTE=LaNCe;73669]aşağı yukarı 40 tane ihtimali sıralayan biri gerçekleşince ben bildim modunda dolaşanlar yokmu :) forumların eğlence kaynağı bu şahıslar sizlerde olmasınız günün yorgunluğunu nasıl atıcaz bilemiyorum..:) diğer acemi forumdaşlar sizlerde sadece gülüp geçin kendi bildiğinizi yapmaktan asla şaşmayın aksi takdirde çok pişman olabilirsiniz..
formasyon,trend çizgileri,dip/tepe avcılığı,takas falan filan bunlar boş iş bir kaç doğru hamle yapıp kazanabilirsiniz ama uzun vadede mutlak son iflastır..kazanmanın en kolay belkide tek yolu bir sistem ve düşük kaldıraç(max 3 kaldıraç) bunun dışında yaptığınız şey yatırım değil kumar olur ve kumarda sadece kasa kazanır herkesin bunun bilincinde olması dileğiyle..[/QUOTE]
Sizden ricam lütfen genelleme yaparak çoğu kişiyi suçlayarak cümle kurmayın. Sonra en alınmıycak kişi bile üstüne alınır forumda ,gereksiz tartışma başlar.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;73656]Royal Bank of Scotland Group PLC SON 1 yılda 400 dolardan bugün 10,5 USD a düşmüş...
[COLOR="Blue"][B]yüzde 3900 düşüş.[/B][/COLOR] Var mı bizim borsamızda buna yaklaşan :))
Çok iyi yapmışsın. yarın bu fiyatları bulamayabilirdin..tebrikler..
Baktım Supeer olmuş..[/QUOTE]
İflas ederse %100 olur. Yüzde100den fazla düşemez. 389,5/400=%97,37 şeklinde düşüş yüzdesi hesaplanır.
spot30da 36000 civarları bekliyorum önümüzdeki 10-15 gün içinde varırız...