[quote=Astatin;164944]derken:cool:[/quote]
Hım hım da hımmmm.
Printable View
[quote=Astatin;164944]derken:cool:[/quote]
Hım hım da hımmmm.
Psikoloji böyle bir şey işte...
61500 iken yüzüne bakmadı kimse vobun Cuma günü long icin...
Şimdi deli gibi alıyor herkes :D
[QUOTE=enorton;164929]Oha bu nasıl bir olumluluktur yaw... Nerdeyse +1000 puan oldu... :([/QUOTE]
Bugün üst üste 4. gün gap yedim arkadaşlar... Geçen ay da sanırım üst üste 5 kere yemiştim... Artık alışkanlık oldu sanırım...
[quote=sazan;164948]Hım hım da hımmmm.[/quote]:..::..::..:Sayın Sazanın afyonu patlamamış daha sade kahve getirin.
way **.... sistemlerin çoğu zaten aldydı olmayanlarda şu an geçici al üretiyor..amma haftalık grafik çok ilginç..ARalık vade olarak bakınca sistem bayadır satta..AMa yakın vade olarak bakınca halen alda ama bağırsakalr, 1-2 gün içind eolabilecek 61000 altı bir fiyatta buda sata geçer diyor..Haftalığın sat vermesi olasılığının yarattığı iştah ile 15 dklıkda ayvayı yemek korkusu arasında gidip geliyorum
[quote=sazan;164948]Hım hım da hımmmm.[/quote]
derken:..:
sımdı olaylar su sekılde gelısır spor acılır yukselısle burdan bı abanırlar apsd 5000 e cıkar fıyatları 63000 e degdırırler ordanda basarlar 5 dakkada gunu gene 62000 de tamamlarız.. hergun yaptıkları aynı geyık kullan makası ac bıton pozısyon gun ortasında bas 5 dakkada kapat pozısyonları.. ee bole sacma bı fınans sıstemı olur mu yaf..
[QUOTE=enorton;164950]Bugün üst üste 4. gün gap yedim arkadaşlar... Geçen ay da sanırım üst üste 5 kere yemiştim... Artık alışkanlık oldu sanırım...[/QUOTE]
kaldıracı nasıl kullanıyorsunuz?
Full değilse sorun olmaz sanırım...
Bir de haftasonuna pozisyonsuz girmeyi deneyin :D
Onu bunu bilmiyorum.
Bu Vob 65 binlere yolculuğa başlamış görünüyor
[QUOTE=Marmaray;164949]Psikoloji böyle bir şey işte...
61500 iken yüzüne bakmadı kimse vobun Cuma günü long icin...
Şimdi deli gibi alıyor herkes :D[/QUOTE]
aldıgı fılan yok hocam yapay yukselıs zaten dıkkat edersen apsd 1000 azalmıs durumda mıllet mecburı kaatıs yapmıs sırf fıyat yuksek acıldı dıye..
iştah olsa apsd en azından + ya gecerdı.. sabah sabah ayak oyunu sırf stopp losları calıstırmaya yonelık hareketler..
[quote=Marmaray;164955]kaldıracı nasıl kullanıyorsunuz?
Full değilse sorun olmaz sanırım...
Bir de haftasonuna pozisyonsuz girmeyi deneyin :D[/quote]
Emortım ı bilmem ama yatırımcının çoğu itiraf etmesede Fulldıraç (full kaldıraç) olarak girer pozisyonu.. Türev piyasalar biraz açgözlülerin yeridir malum...:..: Az kaldıraç olayına da Azdıraç diyeceğim ama şekil ve mana uyumu tam olmuyor..o yüzden demeyeyim..
Emortım petrım,
sakla patron o mesajı..aha tekrar diyorum :) ben ancelina ile yemeğe çıkarım hatta odaya çıkarım ama bjk bu yıl şampiyon olamaz;););):..::..:
[QUOTE=Kennym;164954]sımdı olaylar su sekılde gelısır spor acılır yukselısle burdan bı abanırlar apsd 5000 e cıkar fıyatları 63000 e degdırırler ordanda basarlar 5 dakkada gunu gene 62000 de tamamlarız.. hergun yaptıkları aynı geyık kullan makası ac bıton pozısyon gun ortasında bas 5 dakkada kapat pozısyonları.. ee bole sacma bı fınans sıstemı olur mu yaf..[/QUOTE]
Finans sistemi tamamen yalanlar üzerine kurulu sanal bir Dünyadır. Reel değildir, soyuttur.