cok yanlıs hareketler yaparak 475 ve 450 den de shortladım bakalım iice patlasın hazır patlamısken...
Printable View
cok yanlıs hareketler yaparak 475 ve 450 den de shortladım bakalım iice patlasın hazır patlamısken...
[QUOTE=Kennym;164957]aldıgı fılan yok hocam yapay yukselıs zaten dıkkat edersen apsd 1000 azalmıs durumda mıllet mecburı kaatıs yapmıs sırf fıyat yuksek acıldı dıye..
iştah olsa apsd en azından + ya gecerdı.. sabah sabah ayak oyunu sırf stopp losları calıstırmaya yonelık hareketler..[/QUOTE]
Hareket stop loss çalıştırtırmaya mı yönelik?
Yoksa trend yukarımı kırılıyor?
İzleyelim görelim
[QUOTE=Marmaray;164959]Finans sistemi tamamen yalanlar üzerine kurulu sanal bir Dünyadır. Reel değildir, soyuttur.[/QUOTE]
tamam soyutturda bu kadar da soyut olmaz kı yaf.. ayıp
[quote=Larossıan;164951]:..::..::..:[/quote]
Zazan cumadan SW'de flat girdi. Şimdi ise sadece hımlıyor. :confused:
Eğer Selçuklu ile tartıştığımız, son dalgası triangle olan triple three formasyonu oluşacak ise, sistemleri/histemleri fecci çarparlar (Bakınız : Şamaroğlanı). Biraz dalgaların kendini açığa çıkarmasını beklemek gerekiyor.
İmzamdaki sermaye eriyeceğine , fırsatlar kaçsın sözüne uyarak beklemeye geçiyorum..uyk
Sistemlerden 2'si hala shortta bekliyor. Biri ise Long.
[quote=sazan;164963]Zazan cumadan SW'de flat girdi. Şimdi ise sadece hımlıyor. :confused:
Eğer Selçuklu ile [COLOR=red]tartıştığımız[/COLOR], son dalgası triangle olan triple three formasyonu oluşacak ise, sistemleri/histemleri fecci çarparlar (Bakınız : Şamaroğlanı). Biraz dalgaların kendini açığa çıkarmasını beklemek gerekiyor.
İmzamdaki sermaye eriyeceğine , fırsatlar kaçsın sözüne sadakatle beklemeye geçiyorum..uyk[/quote]
demek bu ters hareketler selçuklu patronun yüzünden o zaman..arthur u motive edeceğine sağda solda tartışmalara giriyor demek..çok ayıp :) biz de arthur dedik bağrımıza bastık...üwwwww...
[QUOTE=Marmaray;164959]Finans sistemi tamamen yalanlar üzerine kurulu sanal bir Dünyadır. Reel değildir, soyuttur.[/QUOTE]
hmmmmm
[quote=Astatin;164952]way **.... sistemlerin çoğu zaten aldydı olmayanlarda şu an geçici al üretiyor..amma haftalık grafik çok ilginç..ARalık vade olarak bakınca sistem bayadır satta..AMa yakın vade olarak bakınca halen alda ama bağırsakalr, 1-2 gün içind eolabilecek 61000 altı bir fiyatta buda sata geçer diyor..Haftalığın sat vermesi olasılığının yarattığı iştah ile 15 dklıkda ayvayı yemek korkusu arasında gidip geliyorum[/quote]
Yani şimdi diyorum ki ben, özellikle vadesonlarına yakın, uzak vade yakın vadeden erken ve doğru s,inyal veriyordu..henüz vadesonu değil ama ben yine de aralık avde grafında görünen haftalık sat sığınıyorum..Kral arthura isyanım sonsuz .dng
65000e doğru götürcekler bu hafta. Ona göre pozisyonumu alıyorum
[quote=selçuklu;164965]hmmmmm[/quote]
:::::::::Çayı burnumdan getirdin selçuklu çok yaşayasın teprik yokya.:D
Aklıma 2 sene öncesi geldi...Fed faiz indirim sürecine henüz başlamamıştı, 2007 eylül ayıydı
O zaman Dow 13binlerdeydi. Vobta 62200den longlamıştım...72 bine gitmisti piyasa Dow 14xxxlere gidince
Şimdi Dow 10 bin VOb 62500...Nasıl fiyatlama ama?
Zaman su gibi akıp geciyor pehh
[quote=sazan;164963]Zazan cumadan SW'de flat girdi. Şimdi ise sadece hımlıyor. :confused:
Eğer Selçuklu ile tartıştığımız, son dalgası triangle olan triple three formasyonu oluşacak ise, sistemleri/histemleri fecci çarparlar (Bakınız : Şamaroğlanı). Biraz dalgaların kendini açığa çıkarmasını beklemek gerekiyor.
İmzamdaki sermaye eriyeceğine , fırsatlar kaçsın sözüne uyarak beklemeye geçiyorum..uyk
Sistemlerden 2'si hala shortta bekliyor. Biri ise Long.[/quote]
hımmmmm:cool:
[quote=Larossıan;164968]:::::::::Çayı burnumdan getirdin selçuklu çok yaşayasın teprik yokya.:D[/quote]
hmmmmm :::