[quote=SEYYAH;164971]hmmmmm :::[/quote]
hımmmm:rolleyes:
Printable View
[quote=SEYYAH;164971]hmmmmm :::[/quote]
hımmmm:rolleyes:
[QUOTE=Marmaray;164969]Aklıma 2 sene öncesi geldi...Fed faiz indirim sürecine henüz başlamamıştı, 2007 eylül ayıydı
O zaman Dow 13binlerdeydi. Vobta 62200den longlamıştım...72 bine gitmisti piyasa Dow 14xxxlere gidince
Şimdi Dow 10 bin VOb 62500...[COLOR="Red"][B]Nasıl fiyatlama ama? [/B][/COLOR]
Zaman su gibi akıp geciyor pehh[/QUOTE]
hmmmm ....teprik ederim ...brv
where is küskü ... emergency .. .hmmmmmm ....
[QUOTE=Kennym;164962]tamam soyutturda bu kadar da soyut olmaz kı yaf.. ayıp[/QUOTE]
Soyut şey elle dokunulamayan, izafi bir şeydir. Sana göre vardır bana göre yoktur
[QUOTE=selçuklu;164974]where is küskü ... emergency .. .hmmmmmm ....[/QUOTE]
Gaplı açtık, boşluğu dolduracaklar diye tahmin ediyorum.
Hani otobüste bağırırlar ya kalabalık olunca boşlukları dolduralım diye.
hareketin devamı acısından daha saglıklı olur
asteton patron .. çaycı hanım çay getirirse .. hmmmm de ... bende sekretere hmmmmm diyecem .. hehehehhe :D:D:D:D
bunların ıstahı acılısa kadar.. sırf şekil bunlar.. kanarsak vay halimize.. tepeden de shortlamıs olduk sımdı yukseltsınler spotu yukseltebilirlerse deyyuslar..
İçimdeki short aşkı bambaşka, dayanamayıp, 350'den yarım portföy short açtım.
(Hımmm'ları izinsiz kullananlar, kullanmaya devam etmeleri halinde telif davasına hazır olsunlar :::)
[QUOTE=Kennym;164978]bunların ıstahı acılısa kadar.. sırf şekil bunlar.. kanarsak vay halimize.. tepeden de shortlamıs olduk sımdı yukseltsınler spotu yukseltebilirlerse deyyuslar..[/QUOTE]
Ağanın iştahı kesilmez, vampir gibi emiyor. Birgün kabız olcak ama ne zaman
[QUOTE=sazan;164979]İçimdeki short aşkı bambaşka, dayanamayıp, 350'den yarım portföy short açtım.
(Hımmm'ları izinsiz kullananlar, kullanmaya devam etmeleri halinde telif davasına hazır olsunlar :::)[/QUOTE]
ben sevdim abi bu hmmm lama işini .. cezamız neyse çekeriz .. .. hmmm .. :D:D
[quote=selçuklu;164977]asteton patron .. çaycı hanım çay getirirse .. hmmmm de ... bende sekretere hmmmmm diyecem .. hehehehhe :D:D:D:D[/quote]
yok patron ben diyemem valla..ütüne afiyet bizim çaycı hoş mu hoş bir bağyan..böyle üst üste tuhaf şeyler yaparsam, asılıyorum falan sanır.. sansın sorun değil ama, GM nin de ona asıldığını tahmin ediyorum.. hımmmmm... hım hım da hım hım...aleyhime olabilir yani:D:D:D:D (senaryo tamamen hayal mahsuludur)...
[QUOTE=sazan;164979]İçimdeki short aşkı bambaşka, dayanamayıp, 350'den yarım portföy short açtım.
(Hımmm'ları izinsiz kullananlar, kullanmaya devam etmeleri halinde telif davasına hazır olsunlar :::)[/QUOTE]
Hadi bakalım...Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.lelele
Ama unutma, aşkın nefrete dönüşmesi sadece saniyeler alırmış! Kadınlar öyle söylüyor. Burda bayan varsa yorum yapabilir