-
[quote=sazan;164979]İçimdeki short aşkı bambaşka, dayanamayıp, 350'den yarım portföy short açtım.
(Hımmm'ları izinsiz kullananlar, kullanmaya devam etmeleri halinde telif davasına hazır olsunlar :::)[/quote]
Hım hımm da hımmm...Çok güzel haraket teprik ederim.. (hımm hım da hımhım da dava konusumu? yoksa sadece hımmm mı dava konusu):D
-
shortlarla sabırla bekliorum,çatlamak üzereyim,orta vade sistemlerim hala satta...
-
ISSIZLIK ORANI AGUSTOS'TA % 13.4 (TEMMUZ: % 12.8 ) - TUIK
İşsizlik artmış mı ? Ossun, amerikada geçen hafta 3 kişi azalmıştı. Bizi boşver, yürü yukarı. Hobarey. :::
-
Cuma günü eksi makas yapanlar bugün 400 -500 artı makas yapıyorlar... Makas takas hikaye de, eksi makas yapıyorlar sistem SAT a geçiyor artı makas yapıyorlar sistem AL a geçiyor... Ama aslında bir yere gittiğimiz yok...
-
Günaydın arkadaşlar iyi haftalar bol kazançlar
-
[QUOTE=ATHLON;164985]shortlarla sabırla bekliorum,çatlamak üzereyim,orta vade sistemlerim hala satta...[/QUOTE]
Stop loss varmı stop loss?
-
[QUOTE=sazan;164986]ISSIZLIK ORANI AGUSTOS'TA % 13.4 (TEMMUZ: % 12.8 ) - TUIK
İşsizlik artmış mı ? Ossun, amerikada geçen hafta 3 kişi azalmıştı. Bizi boşver, yürü yukarı. Hobarey. :::[/QUOTE]
Abi dağdan bebek katilleri geldi ya o yüzden artmıştır işszlik :::
-
[QUOTE=sazan;164986]ISSIZLIK ORANI AGUSTOS'TA % 13.4 (TEMMUZ: % 12.8 ) - TUIK
İşsizlik artmış mı ? Ossun, amerikada geçen hafta 3 kişi azalmıştı. Bizi boşver, yürü yukarı. Hobarey. :::[/QUOTE]
Kim takar bu veriyi sallamıyor Ağam...
Ama Amerikan Tarım dısı istihdam olsa, ekran çıldıracak gibi oluyor.dng
-
vatandaşı ülkesini umursamayan ülkenin yatırımcısı da ülkesinin verilerini umursamıyor.. (tekerleme gibi oldu)...:)
çok tırsıyorum sayın SAZAN...bir gün başbakan adayı veya muhalefet partisi lideri adayı (muhalefet daha muhtemel) olursam burdaki yazışmalarım, PM lerim, İtalyan ve AVusturyalı iş partnerimiz olan şirketlerin bazı bağyan çalışanları ile yaptığım yazışma ve telefon görüşmeleri medyaya servis edilir diye çok tırsıyorumç..way**...dinleniyormuyum acaba yawww..yok yok onu kastedmedim sayın telekulak yetkilileri... yani yorulmanın karşıtı olarak dinleniyormuyum dedim..üwww yannış anlamayın:D:D:D...(partnerlerle yazışma ve konuşma olayı tamamen hayal mahsülüdür...gerçekten..ya gerçekten be)
-
[quote=Marmaray;164989]Stop loss varmı stop loss?[/quote]
62.550 üstünde ki orayı hanidir deneyip dönüyor,63,400 yolu açılır.o zaman bakılır ne yapılacağına...
-
Aynı tırsma durumu bende de var. Olmasaydı, ENorton'un görüşleri benimkiler yanında ılımlı bile sayılabilirdi.
-
onu 9 u anlamam .. .küskü on door i think ... crashh scenario live ... distrubition live ... avatar belli poz belli ..