Selçuklu patron,
Ben SAZAN'ı dinlettirelim diyorum..sen ne diyosun :)
Printable View
Selçuklu patron,
Ben SAZAN'ı dinlettirelim diyorum..sen ne diyosun :)
yeter bakmaya bile gerek yok.. olacagı bu ıste fon alımları bıttıkten sonra spot da dusecek akabınde vobada basacaklar 61600 kapatırız artık spotta..
Pascal 20 dk Cumadan long girmiş :(
[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/9062/adszpk.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;164995]onu 9 u anlamam .. .küskü on door i think ... crashh scenario live ... distrubition live ... avatar belli poz belli ..[/quote]
tabi patron yaww... arthura saygılar hürmetler
[QUOTE=enorton;164987]Cuma günü eksi makas yapanlar bugün 400 -500 artı makas yapıyorlar... Makas takas hikaye de, eksi makas yapıyorlar sistem SAT a geçiyor artı makas yapıyorlar sistem AL a geçiyor... Ama aslında bir yere gittiğimiz yok...[/QUOTE]
hocam sırf bu yuzden 5 lik sistemler sinyal yumutluyo ne zamanki isin icine bi indikator dahil oluyoz o vakit sinyaller zırt diye kesiliyor..
Günaydın VOBLAND
İmdi,
Sazan toplantı sezonunu açar. Alt , üst, yan, öteki ,beriki tümüyle farklı varyasyon ve kombinasyonlarda toplantılara başlamaya hazırlanır. Dünya toplantı rekorunu kıracağımdan önümüzdeki 2 gün pek yazamayacağım.
Kalanların gazası mubarek ola.
Sııvııışşşş.(Sessizce)
dedikodu çıkmaya görsün,faiz indirimleri,akp nin durumu,çin ve abd nin ilişkileri ve nihayetinde bunun etkileyeceği pariteler...piyasalarımız korku piyasaları,korkuyu satın alır ve satar,hep böyle oldu ve olacak,dedikodu fiyatlandırır güzelim piyasamızı,datalar değil...izleyeceğiz...
[QUOTE=Astatin;164992]vatandaşı ülkesini umursamayan ülkenin yatırımcısı da ülkesinin verilerini umursamıyor.. (tekerleme gibi oldu)...:)
çok tırsıyorum sayın SAZAN...bir gün başbakan adayı veya muhalefet partisi lideri adayı (muhalefet daha muhtemel) olursam burdaki yazışmalarım, PM lerim, İtalyan ve AVusturyalı iş partnerimiz olan şirketlerin bazı bağyan çalışanları ile yaptığım yazışma ve telefon görüşmeleri medyaya servis edilir diye çok tırsıyorumç..way**...dinleniyormuyum acaba yawww..yok yok onu kastedmedim sayın telekulak yetkilileri... yani yorulmanın karşıtı olarak dinleniyormuyum dedim..üwww yannış anlamayın:D:D:D...(partnerlerle yazışma ve konuşma olayı tamamen hayal mahsülüdür...gerçekten..ya gerçekten be)[/QUOTE]
bence onlari degil de...
opsiyonlamaya calistigin hatunlari düsün.dng
[quote=thracian;165004]bence onlari degil de...
opsiyonlamaya calistigin hatunlari düsün.dng[/quote]
tüh tüh..birde o var dimi... hatta bağyanlı son 5000 puan düşüş opsiyonuda tutmuştu...şakaydı la hepsi...şaka şaka:o:o:o
[QUOTE=Astatin;164996]Selçuklu patron,
Ben SAZAN'ı dinlettirelim diyorum..sen ne diyosun :)[/QUOTE]
hmmmmm diyorum ... .:D:D
ama gene yazıorum,daha önceden getirisi olan sistemler mutlaka revize edilmeli sayın arkadaşlar,dönüş olcaksa,çok kelle götürmeden yapmayacaktır bunu...amacı,100n kontratla kaybedenlere anca 50n lik kontratlarla kazandırmak...
saygılar...