-
[quote=Astatin;165013]bilmiyorum fekat o da on-line (msn) vadilerine yelken açmış olabilir..bu aralar kayıpların sayısı arttı ha..tokoba da bayadır kayıp..48 saati de geçti yaww, polie haber veren oldu mu:cool:[/quote]
Ben halkımla bütünleşmeyi severim.:..::..:Bırakamam burayı.
-
Ben sizlere ne demiştim bunlar shrt olanları tutklayacaklar diye, ne yaptılar şimdilerde yatırımcıların takip etttiği siteleri yasaklıyorlar, bir tanesi ne yapıyor inadına çıkmış alıyor, alıyor, biz güçlüyüz diyor, evet ama yalancısınız, hemde daniskası, bukelemunun üstünde değişecek derisi kalmadı artık, bunların shrt parasıyla ilgilendikleri yok, dertleri bambaşka, ayda su bile buldular,.........
-
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/16/1070.jpg[/img][/url]
5 lik.
-
Ekım'de merkezı yonetım butcesı 2 mılyar 421 mılyon tl acık verdı - malıye
-matrıks-
-
[quote=Astatin;165013]bilmiyorum fekat o da on-line (msn) vadilerine yelken açmış olabilir..bu aralar kayıpların sayısı arttı ha..tokoba da bayadır kayıp..48 saati de geçti yaww, polie haber veren oldu mu:cool:[/quote]
ahan da bi taş geldi kafama. :)))
(sazan gibi atladım mı acaba; sazan patron alınmasın da :D)
msn'de fırsat buldukça arkadaşlarla paylaşımda bulunduğumuz doğrudur.
ancak bu ortamın konsepti bambaşkadır.
ikamesi mümkün olmayan bi konsept. :)
-
revize ediyorum spot 61600 ün de altında kapatacak.. benım gorusumdur pozisyon alırsnaız yanarsınız demedi demeyin :)
-
62200 rakamının altı yok bugün.
Olursa yıkar ağam ortalığı
-
şşş..şorta geçirceksiniz beni..arzular şelale forumu..
-
[quote=security;165021]Ben sizlere ne demiştim bunlar shrt olanları tutklayacaklar diye, ne yaptılar şimdilerde yatırımcıların takip etttiği siteleri yasaklıyorlar, bir tanesi ne yapıyor inadına çıkmış alıyor, alıyor, biz güçlüyüz diyor, evet ama yalancısınız, hemde daniskası, bukelemunun üstünde değişecek derisi kalmadı artık, bunların shrt parasıyla ilgilendikleri yok, dertleri bambaşka, ayda su bile buldular,.........[/quote]
kim tutuklanmış, hangi site yasaklanmış..la loli la...memleket iyiden iyiye yasak ve korku mekanı oldu ha...
-
Şu endeks bir 60000 altına insin "Şelale Hanımın Taneleri" filminin yapımcılığını üsteleneceğim
-
basın ayularım basun.. 475 450 shortlar ıs yapsın..
-
fazla hmmm lamayın SPK tarafından yanlış anlaşılabilir...nick iniz süresiz kapatılabilir...
bir sürü site hakkında suç duyurusunda bulunulmuş...
[url]www.borsasende.com[/url], [url]www.borsaeksper.com[/url], [url]www.eborsa.net[/url], [url]www.borsasistem.com[/url], [url]www.borsanaliz.com[/url], [url]www.myborsa.com[/url], [url]www.hisseyorum.net[/url], [url]www.hisseyourum.org[/url], [url]www.hisseteknik.com[/url] ve [url]www.hisseteknik.org[/url] adlı internet sitelerinin faaliyetlerinin Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde incelenmesi sonucunda;
a) [url]www.borsasende.com[/url], [url]www.borsaeksper.com[/url], [url]www.eborsa.net[/url], [url]www.borsasistem.com[/url], [url]www.borsanaliz.com[/url], [url]www.myborsa.com[/url], [url]www.hisseyorum.net[/url], [url]www.hisseyorum.org[/url], [url]www.hisseteknik.com[/url] ve [url]www.hisseteknik.org[/url] internet sitelerinin yayınlarının izinsiz yatırım danıĢmanlığı kapsamında olması nedeniyle, SPKn’nun 46-I-a maddesi hükümleri uyarınca bu sitelerini yayınlarının durdurulması talebiyle ilgili yargı makamlarına baĢvurulmasına,
b) [url]www.borsasende.com[/url] internet sitesi aracılığıyla gerçekleĢtirdiği izinsiz yatırım danıĢmanlığı faaliyeti nedeniyle Bahadır Enes HELVACI hakkında SPKn’nun 47/I-A-4 ve 49. maddeleri hükümleri uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
c) [url]www.borsaeksper.com[/url] internet sitesi aracılığıyla gerçekleĢtirdiği izinsiz yatırım danıĢmanlığı faaliyeti nedeniyle Naim Kerim ÖZSERĠN hakkında SPKn’nun 47/I-A-4 ve 49. maddeleri hükümleri uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
d) [url]www.myborsa.com[/url] isimli internet sitesi aracılığıyla gerçekleĢtirdiği izinsiz yatırım danıĢmanlığı faaliyeti nedeniyle Mustafa YELBOĞA hakkında SPKn’nun 47/I-A-4 ve 49. maddeleri hükümleri uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
e) [url]www.hisseyorum.net[/url], [url]www.hisseyorum.org[/url], [url]www.hisseteknik.com[/url] ve [url]www.hisseteknik.org[/url] internet siteleri aracılığıyla gerçekleĢtirdiği izinsiz yatırım danıĢmanlığı faaliyeti nedeniyle Halit EFE hakkında SPKn’nun 47/I-A-4 ve 49. maddeleri hükümleri uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
f) [url]www.borsasistem.com[/url] internet sitesi aracılığıyla gerçekleĢtirdiği izinsiz yatırım danıĢmanlığı faaliyeti nedeniyle Emre AKDAĞ hakkında SPKn’nun 47/I-A-4 ve 49. maddeleri hükümleri uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
g) [url]www.eborsa.net[/url] internet sitesi aracılığıyla gerçekleĢtirdiği izinsiz yatırım danıĢmanlığı faaliyeti nedeniyle Fazıl Nejat DĠKEL hakkında SPKn’nun 47/I-A-4 ve 49. maddeleri hükümleri uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
h) [url]www.borsanaliz.com[/url] internet sitesi aracılığıyla gerçekleĢtirdiği izinsiz yatırım danıĢmanlığı faaliyeti nedeniyle Elif ġENGÖZ hakkında SPKn’nun 47/I-A-4 ve 49. maddeleri hükümleri uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
karar verilmiĢtir.
alıntı : SPK Haftalık Bülten...