[QUOTE=traderx;73672]spot30da 36000 civarları bekliyorum önümüzdeki 10-15 gün içinde varırız...[/QUOTE]
Ne diyosunnn sayın traderx:..:
Printable View
[QUOTE=traderx;73672]spot30da 36000 civarları bekliyorum önümüzdeki 10-15 gün içinde varırız...[/QUOTE]
Ne diyosunnn sayın traderx:..:
[QUOTE=mersiyk;73670]Sizden ricam lütfen genelleme yaparak çoğu kişiyi suçlayarak cümle kurmayın. Sonra en alınmıycak kişi bile üstüne alınır forumda ,gereksiz tartışma başlar.[/QUOTE]
şimdiii bu lance in yazısına ben alındım.. mesela.. napıcas:..:
Sevgili mersi
Canım mod um.. sabah size avatar aranıyormuş duydum kii.. Fikrimi sordular.. De gel söle dediler..:)Yok bu olmamış:) Bu mıncıklanası çok sevimli bişi... En sonda kodummu oturturum vardı bitane.. Bak o iyiydi:)
[quote=traderx;73672]spot30da 36000 civarları bekliyorum önümüzdeki 10-15 gün içinde varırız...[/quote]
Neden spot vadeli de beklemiyor musunuz
26 Ocaktan itibaren USD/TRY ve EUR/TRY futurelari ve opsiyonlari CME Globex'te islem gormeye baslayacak. Ozellikle degisik opsiyon stratejilerinin uygulanabilecek olmasi cok guzel.
Ilgilenenler icin geliyor:
[URL="http://www.cmegroup.com/tools-information/lookups/advisories/electronic-trading/20081229.html#TRY"]http://www.cmegroup.com/tools-information/lookups/advisories/electronic-trading/20081229.html#TRY[/URL]
O Kadarrr.
[QUOTE=traderx;73678]O Kadarrr.[/QUOTE]
forumda bu tarz yazılar moda olunca bende bir deneyim dedim kimse cevap vermiyor herkes tırsmış.lelele işe yarıyormuş demekki.dng
[QUOTE=mde;73677]26 Ocaktan itibaren USD/TRY ve EUR/TRY futurelari ve opsiyonlari CME Globex'te islem gormeye baslayacak. Ozellikle degisik opsiyon stratejilerinin uygulanabilecek olmasi cok guzel.
Ilgilenenler icin geliyor:
[URL="http://www.cmegroup.com/tools-information/lookups/advisories/electronic-trading/20081229.html#TRY"]http://www.cmegroup.com/tools-information/lookups/advisories/electronic-trading/20081229.html#TRY[/URL][/QUOTE]
oooo maşallah maşalllahhh:eek:
[QUOTE=traderx;73679]forumda bu tarz yazılar moda olunca bende bir deneyim dedim kimse cevap vermiyor herkes tırsmış.lelele işe yarıyormuş demekki.dng[/QUOTE]
ben verdim yaaa... millet yemektedir..Bekle hele:cool:
Gerçi bende cırcır a güvenip kafa tutuyom yaaa..:eek::eek::eek:
Biz kapanırkene fdax 4318.di, şu an 4334, bu kafadan + 1000 demek yarın için, ötesini catedral dusunsun.
36000 kesmez, 38275.den gram aşağı kabul etmem, vade: üç gün içinde:)
[quote=LaNCe;73669]aşağı yukarı 40 tane ihtimali sıralayan biri gerçekleşince ben bildim modunda dolaşanlar yokmu :) forumların eğlence kaynağı bu şahıslar sizlerde olmasınız günün yorgunluğunu nasıl atıcaz bilemiyorum..:) diğer acemi forumdaşlar sizlerde sadece gülüp geçin kendi bildiğinizi yapmaktan asla şaşmayın aksi takdirde çok pişman olabilirsiniz..
bana göre formasyon,trend çizgileri,dip/tepe avcılığı,takas falan filan bunlar boş iş bir kaç doğru hamle yapıp kazanabilirsiniz ama uzun vadede mutlak son iflastır..kazanmanın en kolay belkide tek yolu bir sistem ve düşük kaldıraç(max 3 kaldıraç) bunun dışında yaptığınız şey yatırım değil kumar olur ve kumarda sadece kasa kazanır herkesin bunun bilincinde olması dileğiyle..[/quote]
Uzun vadede mutlak son iflas mı?Yav adam ölmeden önce istediği kadar kazanıp evini ocağını alırsa uzun vadede bu adam borsada parası bitse de batmış mı oluyor?Ben bu borsada 2002 yılında yukarı trend başlarken öyle bir inandım ki tekniğe çok iyi hatırlıyorum petrol ofisine bakıyorduk arkadaşla.Arkadaş bana 2 gün önceden teknik analiz çiziyordu adam ne dese oradan dönüyordu petrol ofisi.Düşerken satıyor bekliyordu alttan almak için.Artarken malı alıp duruyordu seviyeye gelene kadar.Bu adam bunu bana da diğer hisselerde de gösterdi ha dedim demekki borsada her çizginin bir anlamı var.Neden biliyormusunuz o gördüğünüz her çizgi oradan birilerinin maliyet yaptığı anlamına geliyor.Bunu da işte kaç gündür kırılmayan 25000 kırılıp borsa sert düştüğünde daha iyi anlayacaksınız.Bunun yanında zaten teknik olayı şurada da anlamanız lazımdı 27000 geçilemiyordu vobta da 35000 geçilemiyordu.Ama Ocak ayının başında 27300 ler görülünce artık kırıldığı kesinleşmiş oldu ve artış yaşadık yine örnek verelim 4 5 gündür 33650 ler zorlanıyor ama bir türlü yok banamısın demiyor en çok 20 dakika kalıyor 33650 üstünde.Sonuç ne oldu bugün 32000 altına düştük ve şunu da unutmayın sırada 25000 çok denendi ve altına inilmedi sırada da onun altına inilecek bunun ikinci bir yolu yok.Bunu hem 33650 geçilemeyerek belli etmiş olduk.Hem de 25000 lere yine yaklaşarak belli etmiş olduk.Bu vade sonu düşüş yönüne hazırlıyorlar bu adamlar kendilerini buna göre hazırlıklı olun.Benim umrumda olmaz nereye gitmesi ama umrunda olanlar olabilir.Yön aşağı şu anda.Dikkatli olun.Sabah gazetesinde bir çocuk VOB aşağı demiş vob oynamayacaklara devlet tahvili önermiş..uyk:):):)üüü:o
[QUOTE=rcp;73682]Biz kapanırkene fdax 4318.di, şu an 4334, bu kafadan + 1000 demek yarın için, ötesini catedral dusunsun.
36000 kesmez, 38275.den gram aşağı kabul etmem, vade: üç gün içinde:)[/QUOTE]
Başına gelecek var... Üç vakte kadar mı desem beş vakte kadar mı desem:eek:
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/vahsi-kedi88c70.bmp[/img][/url]
[QUOTE=catedral;73684]Başına gelecek var... Üç vakte kadar mı desem beş vakte kadar mı desem:eek:
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/vahsi-kedi88c70.bmp[/img][/url][/QUOTE]
bu hayvanatın onundekı insan kalıntılarına benzıyo, kaburgalar tıpkı ben, aşkolsun:(
[QUOTE=catedral;73675]Sevgili mersi
Canım mod um.. sabah size avatar aranıyormuş duydum kii.. Fikrimi sordular.. De gel söle dediler..:)Yok bu olmamış:) Bu mıncıklanası çok sevimli bişi... En sonda kodummu oturturum vardı bitane.. Bak o iyiydi:)[/QUOTE]
Yeri geldimi
1) Küçük dağları ben yarattım..(Moderatörün kralıyım ve hasıyım.. Her açıdan)
yeri geldimi
2) Şirinmi şirin, uysal mı uysal, uyumlumu uyumlu bir mod.um
yeri geldimi
3) Hasta etmeyin beni.. [B]parçalatırım[/B]
modunda olucam
3. modda parçalatıcagım kişi kim mi ? tabiki sayın [B]CIRCIR[/B] .dng
ŞİMDİLİK 2. MODDAYIM:D
Bir yerde cırcır.a atıf varsa orada can korkusu vardır, bir yerde can korkusu varsa orada huzur yoktur, ikilmek lazım :)
Ya nedir bu can korkusu, parçalamak falan hep o astatin benim kötü reklamımı yapıyo istemiyorum astatin beni şevkatli biri olarak tanıt forum üyelerine
Teşekkürler........
[QUOTE=rcp;73685]bu hayvanatın onundekı insan kalıntılarına benzıyo, kaburgalar tıpkı ben, aşkolsun:([/QUOTE]
O Hayvanat falan değil bi kere...:..: KEDİ KEDİ :..: :..: :..:
spot100 için 24400 ve 24800 arası çok önemli
24400 altı 1 günlük kapanış
23400 Allahın emri olur 20800 ise el sallmaya başlar...
[QUOTE=traderx;73690]spot100 için 24400 ve 24800 arası çok önemli
23400 Allahın emri olur 20800 ise el sallmaya başlar...[/QUOTE]
Bakıyorum KEDİ yi görünce ürkmüş bi analiz tarzı oluşturdun kendine:..:
[quote=traderx;73690]spot100 için 24400 ve 24800 arası çok önemli
23400 Allahın emri olur 20800 ise el sallmaya başlar...[/quote]
25000 altı kapanış 1 gün olursa düşeriz.Şurada 25000 üstünde 3 gün daha kapanamayacaz bu böyle bilinsin.
[quote=mersiyk;73686]Yeri geldimi
1) Küçük dağları ben yarattım..(Moderatörün kralıyım ve hasıyım.. Her açıdan)
yeri geldimi
2) Şirinmi şirin, uysal mı uysal, uyumlumu uyumlu bir mod.um
yeri geldimi
3) Hasta etmeyin beni.. [B]parçalatırım[/B]
modunda olucam
3. modda parçalatıcagım kişi kim mi ? tabiki sayın [B]CIRCIR[/B] .dng
ŞİMDİLİK 2. MODDAYIM:D[/quote]
1 numara iyiyidi bence.kem küm:..:
[quote=CIRCIR;73688]Ya nedir bu can korkusu, parçalamak falan hep o astatin benim kötü reklamımı yapıyo istemiyorum astatin beni şevkatli biri olarak tanıt forum üyelerine
Teşekkürler........[/quote]
CIRCIR ım neden kötü reklam olsun..ben mi en psikopat filmlerde başrol oynadım o maskeyle...yani tabi şimdi çabalarım ben seni şefkatli biri olarak lanse etmeye ama ne derece inandırıcı olabilirim yani bilemiyorum:..:
recep nerde..recepi kim yedi:)
[quote=Astatin;73694]CIRCIR ım neden kötü reklam olsun..ben mi en psikopat filmlerde başrol oynadım o maskeyle...yani tabi şimdi çabalarım ben seni şefkatli biri olarak lanse etmeye ama ne derece inandırıcı olabilirim yani bilemiyorum:..:[/quote]
Sorun maskede demek
[quote=CIRCIR;73695]Sorun maskede demek[/quote]
tamam tamam lanse etcem..yeterki eski avatarını geri getir
[quote=Astatin;73693]1 numara iyiyidi bence.kem küm:..:[/quote]
yok yok bencede 3 numara iyiydi...izbandur ve köpeği
midem kalktı cırcır foruma bir daha bakamayacağım heralde.
FDJI bu gece açıkmı arkadaşlar?
[quote=truva;73625]ROYAL BK SCOTLAN,matrik kodunu soyleyecektin nunu[/quote]
yav kardes kusura bakma, ben senin mesai gormeden cikmis oldum herhalde.
matriksde olmaz yabanci senetleri fiyatlari.
[quote=ayyu12;73699]FDJI bu gece açıkmı arkadaşlar?[/quote]
sabah baslar...
Giriş sayfasını görünce güldüm "beyaz top yeresi" :D Hexen, bilge ve tatlı adam :) Yahu eur-usd iniyor altın düşmüyor anlayan var mı? Bir de cumaya kadar IMF işi sonuçlanacak gibi görünüyor dikkat etmeli
S&P bugunku hareketiyle yeni bir dusus trendinin isaretini verdi diye dusunuyorum. ayrica ayular deflasyonu sever diyorum.
yarın baslar obama ve ımf rallısı sonra beklentı bıttı cakkk asagı gıtsınn olur
[QUOTE=nunu;73703]S&P bugunku hareketiyle yeni bir dusus trendinin isaretini verdi diye dusunuyorum. ayrica ayular deflasyonu sever diyorum.[/QUOTE]
5. dalga geliyor dimiiii.lelele
[quote=jerfin;73705]5. dalga geliyor dimiiii.lelele[/quote]
tsunami geliyor.brv
geyik topiği nedne boş...recep nerdesin...mersiyk öksüz kaldı avatarsız kaldı
[QUOTE=nunu;73707]tsunami geliyor.brv[/QUOTE]
yok canım, valla çok keyfilendim, elimde puding kutum kah kah gülüyorum:D
birde cırcırın avatarından sonra gördüğüm en güzel avatar seninki...
[QUOTE=Astatin;73708]geyik topiği nedne boş...recep nerdesin...mersiyk öksüz kaldı avatarsız kaldı[/QUOTE]
mis gibi avatar yapmış işte kendine
euro/dolar paritesi de yukselis trendine girecekken, banka haberleri ile tekrar dusus trendine girdi diye dusunuyorum.:eek:
asıl cırcır a bi avatar bulalım.. ığğğ ne o öyle cırcır.. zaten midem kötü bu akşam, değiştir hemen forumu kirletmeyeyim:..:
[quote=jerfin;73712]asıl cırcır a bi avatar bulalım.. ığğğ ne o öyle cırcır.. zaten midem kötü bu akşam, değiştir hemen forumu kirletmeyeyim:..:[/quote]
ahahahahahah...ilahi mersiyk..güzel olduğun kadar küstahsında...jerfin, sen mersiyk nın son avatarını görmedin herhalde..kedi olayını aşmış..masumiyet bitmiş... gökdelen koridorlarında süzülen kendine güzbeni had safhada bir iş kadını olmuş...güler sabancının güzel hali olmuş... (bi dakka ya: sen bana mersiyk erkek di dememiş miydin:confused::cool::D:D:D