[quote=enorton;165078]Kupada GS ve TS aynı gruba düştü...[/quote]
Senin pascalda final oynuyacak...:::İyi antre et..
Printable View
[quote=enorton;165078]Kupada GS ve TS aynı gruba düştü...[/quote]
Senin pascalda final oynuyacak...:::İyi antre et..
[QUOTE=enorton;165060]Şimdi geçmişi deşmeyeyim ama attığım bir mail yüzünden bankalar birliği toplantısında gündeme geldim, az daha hakkımda bddk tarafından dava açılıyordu... .dng[/QUOTE]
Attığım mail dme şuna ilettiğim mail de. Maildeki içerik sana ait değildi. Bir haber sitesine aitti. .boks.
[quote=Larossıan;165074]Sen topitop diyebilirsin Asti serbest müsterih ol...:D[/quote]
yok ben dersem totoş derim.. hem zaten bunu demekle ilgili bir cezai durum varsa bu SPK yada BDDK yetki alanında değil... Hellim yetki alanında:p
[quote=VOBiX;165082]Attığım mail dme şuna ilettiğim mail de. Maildeki içerik sana ait değildi. Bir haber sitesine aitti. .boks.[/quote]
he valla... o siteyide yakında ergenekon dan kapatırlar muhtemelen..o zaman emortıma da uzayabilir iş.. ergenekoncu siteden alıntı yapıp sağa sola göndermekten silivri yolları görünebilir emortım :)
[QUOTE=erkmen;165063] Bazı büyük aracı kurumların piyasalarda ve şirket hisselerinde büyük hareketlere neden olacak raporları bazı kişilere önceden gönderdiği tespit edildi.
Başta IMF ile ilgili olmak üzere, haber içerikli birçok rapor piyasalarda büyük oynaklıklara neden oldu. Bu raporların verdiği bilgilerin tamamı yanlış çıktı.
Bazı banka ve aracı kurumların raporlarına dayanılarak yapılan haberlerde piyasalarda büyük oynaklıklara neden oldu.[/QUOTE]Manipülasyon var dedik bir tarafımızı yırttık sesimiz anca ulaşmış demekki. İnşallah bu kurumalrın ceza aldığı günleri de görürüz. .heyk
[quote=Astatin;165084]he valla... o siteyide yakında ergenekon dan kapatırlar muhtemelen..o zaman emortıma da uzayabilir iş.. ergenekoncu siteden alıntı yapıp sağa sola göndermekten silivri yolları görünebilir emortım :)[/quote]
[URL]http://www.dailymotion.com/video/xa36k7_hergelekon_news[/URL]
Üvrek ohannesburger, dıbırniçka kamboçya.
(Ceza almamak için şifreli yazılmıştır.)
[QUOTE=selçuklu;165079]Karakartal şampiyon olur .. gol olur tahmnim . müsterihim bu konuda .. :D:D:D[/QUOTE]
Hımmmmmm :)
[QUOTE=enorton;165076]Bence forumlardaki modlar spk çalışanları olsun, olay en baştan engellensin...[/QUOTE]
Ekonomi ve borsa içerikli sitelerin tmamaını kökten kaptsınlar. Hatta piyasaya girmek isteyen yatırımcı parasını peşinen PALya versin. Ekran başında ızdırap çekmekten de kurtulsun. Ne demiş Sertap Bacı; VOO VOOOB VOB VOB VOOOOB .dng
Piyasaya çıkan bir ürünün reklamı neden 5 yıl sonra yapılır ki?
Öğle tatilinin kalkması seans saatlerinin sürekli değiştirilmesi. VOBda virmana izin verilmesi. Yurtdışı veirlerinin ücretli hale geitrilmesi... Değişime açık olmak gerek. anladın sen onu...
[QUOTE=VOBiX;165082]Attığım mail dme şuna ilettiğim mail de. Maildeki içerik sana ait değildi. Bir haber sitesine aitti. .boks.[/QUOTE]
Orası doğru da haberin sana ait olması da gerekmiyor... Yaymak da suç...
[B]Bankacılık Kanunu[/B]
[B] İTİBARIN KORUNMASI[/B]
[B] MADDE 74 - 5187 sayılı Basın Kanununda belirtilen araçlarla ya da radyo, televizyon, video, internet, kablolu yayın veya elektronik bilgi iletişim araçları ve benzeri yayın araçlarından biri vasıtasıyla; bir bankanın itibarını kırabilecek veya şöhretine ya da servetine zarar verebilecek bir hususa kasten sebep olunamaz ya da bu yolla asılsız haber yayılamaz.[/B]
Acaba histem sinyallerini de bildirmek suç mu? Benim histemim 60dk'lığa bakınca AL, 15 dk'lığa bakınca SAT, 5dk'lığa bakınca AL diyor. Karmaşık duygular içindeyim, ne oynasam bilemiyorum. Bir de tutuklanayım da hepten yamulayım bari....
[quote=sazan;165087]Üvrek ohannesburger, dıbırniçka kamboçya.
(Ceza almamak için şifreli yazılmıştır.)[/quote]
Şifreyi ben çözdüm : iki ihtimal var.
1) Ohannesburger : Jonahhesburg (G.Afrikada şehir)
dıbırniçka : Rus borsası
Kamboçya : o zaten belli, kamboçya (orda borsa yok galiba ve çok sefil bir ülke)
Bu durumda G.Afrika ve Rus borsaları sefil olacak demek istiyorsun bence...
2) Ya da Kamboçyada ve G.afrikada dıbrışka olayına girdim hepsi hikaye..En iyi ruslar,rusların üstüne tanımam demek istiyosun....dng