-
[QUOTE=Astatin;165084]he valla... o siteyide yakında ergenekon dan kapatırlar muhtemelen..o zaman emortıma da uzayabilir iş.. ergenekoncu siteden alıntı yapıp sağa sola göndermekten silivri yolları görünebilir emortım :)[/QUOTE]
Olabilir abi, hayatta sürekli hiç beklenmeyen şeyler benim başıma geliyor... İmkansız diye birşey yok, Beşiktaş da şampiyon olabilir :)
-
[quote=enorton;165093]Olabilir abi, hayatta sürekli hiç beklenmeyen şeyler benim başıma geliyor... İmkansız diye birşey yok, Beşiktaş da şampiyon olabilir :)[/quote]
O imkansız işte..:DBenim sülalede kayınpeder beşiktaşş hastası damat dünür enişte bir ben Fenerli çıkmışım...hehehhe
-
[QUOTE=Larossıan;165094]O imkansız işte..:D[/QUOTE]
Astatin, Larossian liste giderek kabarıyor... :D
-
[quote=enorton;165090]Orası doğru da haberin sana ait olması da gerekmiyor... Yaymak da suç...
[B]Bankacılık Kanunu[/B]
[B]İTİBARIN KORUNMASI[/B]
[B]MADDE 74 - 5187 sayılı Basın Kanununda belirtilen araçlarla ya da radyo, televizyon, video, internet, kablolu yayın veya elektronik bilgi iletişim araçları ve benzeri yayın araçlarından biri vasıtasıyla; bir bankanın itibarını kırabilecek veya şöhretine ya da servetine zarar verebilecek bir hususa kasten sebep olunamaz ya da bu yolla asılsız haber yayılamaz.[/B][/quote]
accccaaipppp geniş yetki veren bir madde bu... mesela bir banka size işkence yaşattıysa hizmetini kusurlu verdiyse, netteki bir tüketici köşesine bile yazsanız suç olarak değerlendirebilir.... Hay PALA nın gözünü seveyim ben be... O kadar şöhretine zarar veriyoruz ****nin, gıkı çıkmıyo valla.. Sürekli kazanıyo ondan sesi çıkmıyordur demeyin, bankalarda sürekli kazanıyo ama sesleri çıkıyo..şekil a
-
Bir de sözüm ona film, müzik vb sanat eserlerinni korsan adını verişlen kopyalarının satılması yasak. Fakat googlea sorsanız size onalrca site adı verir. 35 DVD 30TL vb şekilde. Adamlar adrese teslim yolluyorlar. Bir de son moda (gerçi bir iki yıl oldu bu çıkalı) harddisk dolumu. Adamalra hardiskinizi yolluyorsunjuz adamalrın listesinden seçtiğiniz filmleri möüzikleri sizin harddiskinize kopyalayp size yolluyorlar. Hatta bazısı işi maskelemiş Kaçtıkaçıyor.com sitesinde hardidsk satıyorlar ama içinde 408 adet sürpriz var. Özel mesajla adamlara ulaşınca film listesini yolluyorlar size. Rapidshare ile indirmeye çalışmak vakit kaybetmek yok.
NEyse film markete gidityorsunuz bir DVD 10TLden başlıyor. Haftasnu gazete bayiinde 2TL yanında da gazete veriyorlar. Seçme özgürlüğünüz yok ama alabildiğiniz DVDnin de film marketteki DVDden bir farkı yok. Demekki gazeteyle 2TLye gazetesiz 1,25TLye satılabilecek bir ürün piyasada en az 10TLden vatandaşa sunuluyor ve bunun adı Serbest piyasa olurken netten indirince hırsızlık oluyor. Ülkemizde çoğu şey ne kadar da göreceli değil mi? .dng
-
Böyle yurtdışında hiçbir benzeri olmayan uygulamalar cart diye burada çıkmıyor mu nasıl gıcık oluyorum anlatamam. Şimdi benim her sabah okuduğum 10'dan fazla Amerikan site var. Hepsinde yarın DOW şunu yapar, S&P bunu yaar diye yazılar var. Hepsi de senin benim gibi adamlar, biraz EW öğrenmişler blog açmışlar. Eminim hiçbiri de lisanslı danışman değildir. Şimdi Amerika bu uygulama sonucu batmıyor da bizde ne oluyor anlamış değilim. Demek bir blog açsak hemen kelepçe vurup götürecekler...
-
[quote=enorton;165093]Olabilir abi, hayatta sürekli hiç beklenmeyen şeyler benim başıma geliyor... İmkansız diye birşey yok, [COLOR=red]Beşiktaş da şampiyon olabilir[/COLOR] :)[/quote]
Tekrar edeyim..Ben ancelina coli ile yemeğe çıkarım, odaya çıkarım, onla evlenirim, onu aldatırım, şamar yerim, boşanırım, peşinden artık namlı biri olduğum için misal Cameron Diaz lada benzer bir süreç yaşarım, hatta ABD ye başkan olurum.... Ama BJK bu yıl şampiyon olamaz:..::..:
-
Dax kendini yine takozun içine atıyor(gün,log,çıbık),ancak aynı grafiğin cizgi versiyonunda,5850 lere kadar uzyan bir durum var, bu durumu osilatörler destekliyor(hepsi birden),
Sonuç olarak çıbıkta dax takoz içine girerken, çizgide takoz alt çizgisini 5850 lerde test etmiş olacak, şu anki değeri 5751 olduğuna göre, 100 puan dax için çantada keklik,
-
[QUOTE=VOBiX;165097]Bir de sözüm ona film, müzik vb sanat eserlerinni korsan adını verişlen kopyalarının satılması yasak. Fakat googlea sorsanız size onalrca site adı verir. 35 DVD 30TL vb şekilde. Adamlar adrese teslim yolluyorlar. Bir de son moda (gerçi bir iki yıl oldu bu çıkalı) harddisk dolumu. Adamalra hardiskinizi yolluyorsunjuz adamalrın listesinden seçtiğiniz filmleri möüzikleri sizin harddiskinize kopyalayp size yolluyorlar. Hatta bazısı işi maskelemiş Kaçtıkaçıyor.com sitesinde hardidsk satıyorlar ama içinde 408 adet sürpriz var. Özel mesajla adamlara ulaşınca film listesini yolluyorlar size. Rapidshare ile indirmeye çalışmak vakit kaybetmek yok.
NEyse film markete gidityorsunuz bir DVD 10TLden başlıyor. Haftasnu gazete bayiinde 2TL yanında da gazete veriyorlar. Seçme özgürlüğünüz yok ama alabildiğiniz DVDnin de film marketteki DVDden bir farkı yok. Demekki gazeteyle 2TLye gazetesiz 1,25TLye satılabilecek bir ürün piyasada en az 10TLden vatandaşa sunuluyor ve bunun adı Serbest piyasa olurken netten indirince hırsızlık oluyor. Ülkemizde çoğu şey ne kadar da göreceli değil mi? .dng[/QUOTE]
Hadi yine onlar birşey satıyor, peki buna ne demeli;
Adamlar daha sinemaya girmemiş filmin korsanını satıyor... Nasıl oluyor demeyin, içine boş cd koyarsan olur :D
[url]http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/12920486.asp?gid=229[/url]
-
[QUOTE=Astatin;165096]accccaaipppp geniş yetki veren bir madde bu... mesela bir banak size işkence yaşattıysa hizmetini kusurku verdiyse, netteki bir tüketici köşesine bile yazsanız suç olarak değerlendirebilir.... Hay PALA nın gözünü seveyim ben be... O kadar şöhretine zarar veriyoruz ****nin, gıkı çıkmıyo valla.. Sürekli kazanıyo ondan sesi çıkmıyordur demeyin, bankalarda sürekli kazanıyo ama sesleri çıkıyo..şekil a[/QUOTE]Hani ifade özgürlüğü? Hani demokrasi?
Sen ayzan adama anıdna müdahle etmezsen onun gerçekliğini kabule tmiş sayılırsın ki yayan nereden bilsin gerçekliğini?
[url]www.sanalbankamagdurlari.com[/url]
-
KUIN pabucu yarım, kapa longlarıda oynayalım :) Nooldu gız, sende çok net yorumlar yapmışsın al-sat mealine gelebilecek...Sendemi tırstın SPK olayından da kaçtın hehehehehehehe....
-
[QUOTE=enorton;165101]Hadi yine onlar birşey satıyor, peki buna ne demeli;
Adamlar daha sinemaya girmemiş filmin korsanını satıyor... Nasıl oluyor demeyin, içine boş cd koyarsan olur :D
[url]http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/12920486.asp?gid=229[/url][/QUOTE]
Pana Film hakediyor. Muro filminin fragmalar toplamındna pek farkı yok gibiydi. Hatta filmde olmayıp fragmanda olan sahneler vardı. Gladio filminin de fragmanlarını toplayıp koysalar olurmuş aslında. .dng
BOŞ cdyi alan da çok zarar etmemiş aslında. Biraz pahalı şekilde boş cd sahibi olmuş.