[quote=security;165134]yımırtlıyanına bomba diyorlar büfeciler, ama kumru da diyorlar,[/quote]
Çeşmenin kumrusu meşhurdur.İzmirde sabah boyoz üwww
Şimdi pozisyonumzu yazmak için gol,avut,ofsait diyelim baiiriii...:..::..:
Printable View
[quote=security;165134]yımırtlıyanına bomba diyorlar büfeciler, ama kumru da diyorlar,[/quote]
Çeşmenin kumrusu meşhurdur.İzmirde sabah boyoz üwww
Şimdi pozisyonumzu yazmak için gol,avut,ofsait diyelim baiiriii...:..::..:
arkadaşlar aranızda superonline fiber internet kullanan var mı?
yahu bu çok hesaplı gibi geldi banada.şu anki ADLS 1 mbps ayda 29 TL oysa superoneline fiber internet 10 mbps ayda 29 TL ayrıca bunun için telefon hattına da gerek yok.halihazırdaki ADSL de kullanmadığım halde bir de ev telefonuna para veriyorum.
var mı fiber internet kullanan ve memnun musunuz?
teşekkür ederim.
cesur yürekteki gibi "bekleeeee" "bekleeee" diiip aganın yukarı hamlesınden sonra tekrar atağa kalkıcam :D şimdilik flat flat bekleyenzi 225 points kardayım
sözüm sana aga ; sabahki aldıgın 950 gapı da kaybettın sımdı napacan hadı bakalım... bugun gununde degılsın aga istersen baska bi zaman dene ne dersin ? bak ben bıle bazı bazı gunumde degılım diip zararın ortasında cekılıyorum sende alıs heba olucan :D
Müsterihol=flat:D
gol olur=s
avut=l
[QUOTE=SEYYAH;165136]arkadaşlar aranızda superonline fiber internet kullanan var mı?
yahu bu çok hesaplı gibi geldi banada.şu anki ADLS 1 mbps ayda 29 TL oysa superoneline fiber internet 10 mbps ayda 29 TL ayrıca bunun için telefon hattına da gerek yok.halihazırdaki ADSL de kullanmadığım halde bir de ev telefonuna para veriyorum.
var mı fiber internet kullanan ve memnun musunuz?
teşekkür ederim.[/QUOTE]
Burası gapsam alanı dışında ama olsa kullanırdım.
Neticede 15GByi geçince düşecek vs diye şartları yok ayrıca Telekom 2010da sabit tel mecburiyetini kaldırmaya hazırlanıyor.
Süper online biraz hızlandırsa telekom da mecbur kalacak hızları arttırmaya. En azından 8 Mbpsyi şartsız aynı fiyata sunabilir.
[QUOTE=Larossıan;165138]Müsterihol=flat:D
gol olur=s
avut=l[/QUOTE]
sonuncusuna degaj filan desek.
ofsayt=stop olsun
degaj=l
offsait=s dedik o zaman
teori ler,
1.altın düşmeden dolar yükselemez,(dolar düşer anlamına gelmez)
2.faiz yükselmeden dolar yükselemez,
3.dolar yükselmeden borsa yükselemez,
4.kur yükselmeden Imf olmaz,
Benim tüm zaman peryodlarında histemim avut'a geçti. Buradan 1/3 avut açtım. Ofsaytım 61800'de... :)))
[QUOTE=Larossıan;165135]Çeşmenin kumrusu meşhurdur.İzmirde sabah boyoz üwww
Şimdi pozisyonumzu yazmak için gol,avut,ofsait diyelim baiiriii...:..::..:[/QUOTE]
bazen zor oluyor bir şeyleri tarif etmek. KArışık sandviç olayı buraya geldiğinde bir arkadaş ailecek gitmişler ymeişelr. Analtıyor filan. Hadi gidelim yeriz diyor ne yieceğiz dedim ONDAN diyor. Bana da boyozu soruyorlar tarif edemiyorum. Kat kat börek gibi bir şey diyorum. Demekki bazı şeyleri hakketten yaşamak gerekiyor.
[quote=security;165142]teori ler,
1.altın düşmeden dolar yükselemez,(dolar düşer anlamına gelmez)
2.faiz yükselmeden dolar yükselemez,
3.dolar yükselmeden borsa yükselemez,
4.kur yükselmeden Imf olmaz,[/quote]
müsterih ol birşey olmaz....:D
yyld..eheh...hadiii