EUR/USD düşüş trend çizgisini kırdı. Ralli beklentisi içindeyim....
Printable View
EUR/USD düşüş trend çizgisini kırdı. Ralli beklentisi içindeyim....
[quote=Larossıan;165145]müsterih ol birşey olmaz....:D[/quote]
Hazır olun manasında, baskı feci,
[QUOTE=QUEEN;165146]yyld..eheh...hadiii[/QUOTE]
hmmmmmmmm...
gol olacak poz.yok daha..
[quote=security;165148]Hazır olun manasında, baskı feci,[/quote]
Bende hiçbir baskı bugünkü gibi yamyatay giden piyasa kadar baskı oluşturmuyor. Hareket ettiği sürece terste de olsam anında stop&reverse yapıp kazanmaya başlıyorum. Yatayda yapacak hiçbirşey yok. Bekle babam bekle... Keşke baskı olsa da bir yöne harekete geçse. Yön farketmez.
[QUOTE=selçuklu;165149]hmmmmmmmm...[/QUOTE]
bencede...:Dsat verdi sistemler..huzursuzluk hat safada..ooommmmmmm:D
[QUOTE=QUEEN;165152]bencede...:Dsat verdi sistemler..huzursuzluk hat safada..ooommmmmmm:D[/QUOTE]
gol olur tahminim .. teprik ederin Quenn patron ... heehhehe:D:D
paladan dileğim 63.ooo e giderek maçı uzatmaya götürmemesidir
hazırda bayram yaklaşmışken boğaları bugünden kesmeye başlamasıdır
mağlum baya bir boğa potansiyeli oldu bayrama anca biter kesim işi
saygılarımla arz ederim.
[quote=Strategist;165151]Bende hiçbir baskı bugünkü gibi yamyatay giden piyasa kadar baskı oluşturmuyor. Hareket ettiği sürece terste de olsam anında stop&reverse yapıp kazanmaya başlıyorum. Yatayda yapacak hiçbirşey yok. Bekle babam bekle... Keşke baskı olsa da bir yöne harekete geçse. Yön farketmez.[/quote]
Bu baskı bu güne veya önümüzdeki bir kaç güne deyil, bize aitte deyil, ama fena bir baskı, sıkışma var, açılım istiyor, olmazsa devreye girer,
[quote=QUEEN;165152]bencede...:D1) [COLOR=red]sat[/COLOR] verdi sistemler..huzursuzluk hat safada..2) [COLOR=red]ooommmmmmm[/COLOR]:D[/quote]
1- Aha suç delili..sat dedin
2- ooommmm ne gız? çözemedim bu şifreyi..hımmm gibi bir şeymi
[QUOTE=artanis;165154]paladan dileğim 63.ooo e giderek maçı uzatmaya götürmemesidir
hazırda bayram yaklaşmışken boğaları bugünden kesmeye başlamasıdır
saygılarımla arz ederim.[/QUOTE]
teprik ederim .. çok güzel yazmışınız .. .brv
[quote=selçuklu;165153]gol olur tahminim .. teprik ederin Quenn patron ... heehhehe:D:D[/quote]
nooluyo yaww..anlamadım ben...KUIN lonktu en son..sen mi lonkkk oldun, KUIN mi şort oldu da aynı safda buluştunuz???? hişşşşş...Ayıboluyo, Ayıboğuluyo haaa