[QUOTE=Astatin;165156]1- Aha suç delili..sat dedin
2- ooommmm ne gız? çözemedim bu şifreyi..hımmm gibi bir şeymi[/QUOTE]
sistemler karışıkken..terapi sesi....oommmm..nefes al ver...
sende spkya yol göster...dng
Printable View
[QUOTE=Astatin;165156]1- Aha suç delili..sat dedin
2- ooommmm ne gız? çözemedim bu şifreyi..hımmm gibi bir şeymi[/QUOTE]
sistemler karışıkken..terapi sesi....oommmm..nefes al ver...
sende spkya yol göster...dng
[quote=QUEEN;165159]sistemler karışıkken..terapi sesi....oommmm..nefes al ver...
sende spkya yol göster...dng[/quote]
teprik ederim...çok güzel bir terapi sesi... :cool:
[QUOTE=Astatin;165158]nooluyo yaww..anlamadım ben...KUIN lonktu en son..sen mi lonkkk oldun, KUIN mi şort oldu da aynı safda buluştunuz???? hişşşşş...Ayıboluyo, Ayıboğuluyo haaa[/QUOTE]
yok ben kısa devam .. quenn patronu herzaman teprik ve takdir etmişimdir .. hehehheeh :D:D:D ...sistemlerin sat verdiğini ve huzursuzluğun hat safhada olduğunu falan söyledi ayrıca .. o yüzxdende teprik ettim ... gol olur tahminim .. .
Gösterge 8.78 kaldı 0.22 puan
longum..ama tavsiiye etmem..oommmm.
[quote=selçuklu;165161]yok ben kısa devam .. quenn patronu herzaman teprik ve takdir etmişimdir .. hehehheeh :D:D:D ...sistemlerin sat verdiğini ve huzursuzluğun hat safhada olduğunu falan söyledi ayrıca .. o yüzxdende teprik ettim ... gol olur tahminim .. .[/quote]
walla bende müsterih bir ruh hali ile teprik ediyorum kendisini..lüferleri de teprik etmek istiyorum...ehehehehehehe...ben huzursuz değilim şahsen..gayet müsterihim... küskü büyük küskü korkunç...61000 altında godzilla ayarı bir küskü yolda...dedimya aralık vade grfı haftalıkda "küskü" demiş...yvade ise dememiş ama 61000 altında diyecek
stopu yazdım .. ben çıkıyorum .. bol kazançlar .. dinleneyim biraz ..
Son zamanlarda veri + da gelse, - de gelse Dow çıkıyor. Ben de Tiedjke'nin belirttiği 10700 ihtimalini çok ciddiye almaya başladım, hatta daha yükseğe de çıkabilir. Soruyorum kendime, piyasanın düşmesi için bir neden var mı diye, çok var. Ama düşmüyor. Demek ki bu piyasa düşmeye hazır değil.
Düşmesi için daha ne olacak? İşsizlik verisi rekor kötü geliyor, yükseliyor. Dış ticaret açığı berbat geliyor, yükseliyor. Sanayi üretimi rezil çıkıyor, yükseliyor. Ne olacak da düşecek yani? 2012 filmindeki gibi dünyayı sel bassa yine düşmez bu DOW, çünkü devlet doları aşağıda tutmak için tüm gücünü kullanıyor, ABD'nin gücü de doları daha çok uzun süre burada tutmak için fazlasıyla yeterli.
Akşam haber var. Yine nasıl gelirse gelsin DOW fırlar diye düşünüyorum artık. Aksini düşünmek için bir nedenim kalmadı. Artık ikna edici şekilde düşüşlerde 5 dalga çıkışlarda 3 dalga saymaya başlayabilene dek ralli bekliyorum... Ne yazık ki....
[QUOTE=Astatin;165158]nooluyo yaww..anlamadım ben...KUIN lonktu en son..sen mi lonkkk oldun, KUIN mi şort oldu da aynı safda buluştunuz???? hişşşşş...Ayıboluyo, [COLOR="Red"]Ayıboğuluyo haaa[/COLOR][/QUOTE]
ayımı boğuluyo..boğulsun..ommmmm:D:D
[QUOTE=QUEEN;165167]ayımı boğuluyo..boğulsun..ommmmm:D:D[/QUOTE]
teessüf ederim .. kınıyorum ... inek boğuluyo bence .. heheh
selam arkdaşlarım ben geldim
işc mokoko...