-
reel faiz kaç;[COLOR="Red"]negatife gidiyor..millet artık bı ev sahibine kira vereceğine,10 yılda kendi evinin krdisini veriyor[/COLOR]
borsa en tepede : hani kim alıyo halk varmı ?..[COLOR="Red"]borsa öncüdür..tsunamide öncü deprem olduğu gibi..bu ekonominin göstergesidir[/COLOR]..
dolar nakavt olmuş : basarsan üstüne yabancının malı ucuza gelirse yabancının işine gelir kim karlı .[COLOR="Red"]döviz ralli yapınca hala ögrenemedin mi..1995 ve 2001 e bak..batan halka,esnafa bak[/COLOR].....
.
büyüme 11 : ithalatın oranı ne içinde (lüks tüketim)..kim alıyor bu lüksü..[COLOR="Red"]milletde para varki otomobil,beyaz eşya vs. alıyor..2 tane spekulatörle olmaz..[/COLOR]
kampanyalar bitio : piyasaya mal para sürersen bitmez alım gücü varsa 'talep' demekki yok..bu ne...[COLOR="Red"]milletde para varki arabalar tak gecen mayısta hepsi bitti..bu cevabı hiç anlamadım[/COLOR]..
ev sahipleri : millet babasının evine yerleşio yada köyüne kısmen tokinin faydası var ..[COLOR="Red"]millet köyüne mi yerleşiyor..2001 değil bu..karıştırdın..tapu kayıtlarına bak..[/COLOR]
yardım almamış: pozisyonda burdada ondan alsın yardım elalem sünni kriz çıkarıp alıo..[COLOR="Red"]bu suni kriz lehmanı batırdı,yunaistan,ingiltere,ispanya yopunbakımlık oldu[/COLOR]..
en büyük global krizde yardım almadan kurtulan 3-5 ülkeden birisiyiz: doğru artık demekki tetik ülke değiliz çünkü millet bitti.[COLOR="Red"]işte buna cevap bile vermem....[/COLOR]
[COLOR="Blue"]her toplumda norvec,abd de heryerde perişan kesim olur..abd de cadırda yaşayan insan kafilesi görmediniz mi(tv de morgac magduru)..daima genele bakmak lazım.[/COLOR].evler 200 milyara alıcı buluyorsa,oto,pc stokları tükeniyorsa ..ben millete rahat derim..
-
[quote=saraylı;268442][B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 79.750[/B]
[B]3.Direnç : 78.100[/B]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 76.450[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 75.850[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]Pivot : 74.800[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 74.200[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]2.Destek : 73.150[/B][/COLOR]
[B]3.Destek : 71.500[/B]
[B]4.Destek : 69.850[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 77.400[/B]
[COLOR=blue][B]3.Direnç : 76.625[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 76.125[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 75.775[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 74.725[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]2.Destek : 74.375[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]3.Destek : 73.875[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]4.Destek : 73.100[/B][/COLOR]
[COLOR=black]yukarda 75.850 civarında direnç var,geçilirse 76.450 var...[/COLOR]
[COLOR=black]aşağıda dönersek şayet;74.725 ve 74.200 var...:)[/COLOR][/quote]
ETR ve STR alda..
77.400 ve 78.100 dirençleri önem kazanıyor...:))):)))
-
Teminat oranlarina dair bir gozlemim;
Endeks kontratlari ne zaman 50 binden 55 e geldi teminat miktari artirildi vob kısa zamanda 60lari gordu ve vob 60 lardan 65 lere geldiğinde yine teminat artirildi ve 70 i gorduk bu kez 76 lardayiz ben henüz teminat değişikliği duymadim, acıkcasi gelebilicek teminat değişiklik duyurusu 80.000 leri cok daha olasi kılar.
-
pardon saraylı abi ..konu dışına çıktık...
-
[quote=abka;268577]pardon saraylı abi ..konu dışına çıktık...[/quote]
est. abka,
gayet tabi konuşabilirsiniz,
ama birbirinizi kırmayın,:::
herkesin fikri başka olabilir...:rolleyes:
değmez abiler...:::
-
patron running triangle yok tamam...running corrective de yok...itki de yok galiba..üww
-
str dün al dı..hala al devam etti..ama dünkü sinyal devam ediyorsa,fiyat har. ort. ya değince uzunlamak lazımdı...buda 75200 dü...
-
[quote=medet;268561]faiz dipte : reel faiz kaç
[B]borsa en tepede : hani kim alıyo halk varmı ?[/B]
Halk alırsa borsa biter zaten demi ::: ::: aman bulaşmasın
-
[QUOTE=Astatin;268584]patron running triangle yok tamam...running corrective de yok...itki de yok galiba..üww[/QUOTE]
heç biri yok gibi patron ..bende bilmiyorum .. ew zor .... üğğğğğ ... üvvvvv .... :o
-
[QUOTE=a.kaya;268586][quote=medet;268561]faiz dipte : reel faiz kaç
[B]borsa en tepede : hani kim alıyo halk varmı ?[/B]
Halk alırsa borsa biter zaten demi ::: ::: aman bulaşmasın[/QUOTE]
1999 gibi basın yakında halka gazı verirrrrrrrrrrr.:)
-
ben str ye bi eklenti daha yaptım .. exitler için .. son olarak ... 100-125 den exitledi ... default alda şuan ...
-
[QUOTE=saraylı;268572]ETR ve STR alda..
77.400 ve 78.100 dirençleri önem kazanıyor...:))):)))[/QUOTE]
fibonacciye bak helal:) harbiden 76125ten döndü.enteresan...tebrikler sayın saraylı