Aslında piyasa düştü, fekat durdurdular, o esnada dolar taş kesti, dxy aşağı basıldı, efg 500 alış yaptı, sabah sattıklarını geri aldı, tuzak süsü verildi,
sonuç zorlanıyorlar,
Printable View
Aslında piyasa düştü, fekat durdurdular, o esnada dolar taş kesti, dxy aşağı basıldı, efg 500 alış yaptı, sabah sattıklarını geri aldı, tuzak süsü verildi,
sonuç zorlanıyorlar,
[quote=Astatin;165193]PAMBIKKKK bu ne....:eek::eek::eek: 15 yıldan başlar...kazara bir yerde türk bayrağı açtıysan 5 yılda faşizmden yersin... telefon kayırlarında da kim bilir neler vardır:D:D:D[/quote]
al işte tipik çamır at izi kalsın felsefesinin müridlerinden bir arkadaşımız aramızda :D
la bari kendin toto şop la eklediğin o kısımdaki ücreti yüksek tutsaydın la 200 TL ye danışmanlık mı olur la? tavuk danışmanlığı mı yapıyorsun? :..:
[QUOTE=SEYYAH;165136]arkadaşlar aranızda superonline fiber internet kullanan var mı?
yahu bu çok hesaplı gibi geldi banada.şu anki ADLS 1 mbps ayda 29 TL oysa superoneline fiber internet 10 mbps ayda 29 TL ayrıca bunun için telefon hattına da gerek yok.halihazırdaki ADSL de kullanmadığım halde bir de ev telefonuna para veriyorum.
var mı fiber internet kullanan ve memnun musunuz?
teşekkür ederim.[/QUOTE]
Şuanda bildiğim kadarıyla sadece sitelere hizmet veriyorlar, sitede oturmadığım için yararlanamıyorum :(
[quote=SEYYAH;165197]al işte tipik çamır at izi kalsın felsefesinin müridlerinden bir arkadaşımız aramızda :D
la bari kendin toto şop la eklediğin o kısımdaki ücreti yüksek tutsaydın la 200 TL ye danışmanlık mı olur la? tavuk danışmanlığı mı yapıyorsun? :..:[/quote]
toto şop a gerek yokki..alıntı yaptığında metni değiştirebiliyon... 200 ytl adambaşı la pambık..170 izleyici çarpı 200 = 34000 TL..neyine yetmorr..biz 3 lüfere 3 takla atıyoz..onu da vereceği yok KUIN inüüüüüüüüü
[quote=Astatin;165199]toto şop a gerek yokki..alıntı yaptığında metni değiştirebiliyon... 200 ytl adambaşı la pambık..170 izleyici çarpı 200 = 34000 TL..neyine yetmorr..biz 3 lüfere 3 takla atıyoz..onu da vereceği yok KUIN inüüüüüüüüü[/quote]
Bana yarın sabah gap'inin ne olacağını söyleyene 2.000 TL vermeye hazırım... :..: Yalnız söyleyip de tutturamayan topuklarına elveda desin.... :..:
[quote=enorton;165198]Şuanda bildiğim kadarıyla sadece sitelere hizmet veriyorlar, sitede oturmadığım için yararlanamıyorum :([/quote]
abi ben ev telefonu kullanmıyorum elime alıpta birisini aramış değilim.aynı şekilde eşimde kullanmıyor.atıl vaziyette duruyor her ay boş yere bilmem kaç lira sabit ücret veriyorum.yazık ya vallahi.ayıp ya...
sırf ADSL yüzünden kapattıramıyorum hattı.
superonline eyiymiş ama bizde site değiliz.olmadı o zaman üüü
[QUOTE=feridunabi;165195]Hoşgeldin fxci.
işlem yok mu daha.[/QUOTE]
yok abi cenazem vardı :( buyuk annem vefat ettı az kafamı toplarlayım bakarım..
[QUOTE=enorton;163739]
Az önce Ataşehirdeydim, yolları değiştirmişler ve geçen haftaya kadar geliş-gidiş olan bir çok yol artık tek yön olmuş... Koca koca girilmez tabelaları da koymalarına rağmen vatandaş yine bildiğini okuyor.. Ya tabelalara bakmıyorlar ya da tabelaların ne anlama geldiğini bilmiyorlar...
Ters yönden karşımdan bir ticari taksi geldi... Ben ona,ona bana sellektör yapıyor... Durduk, dedi sen ne yapıyosun? Dedim ki burası artık tek yön oldu, sen ters yönden geliyorsun... Cevap;
-Nasıl ters yön yaaa :D[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;164139]Bugün yine aynı muhabbet... Bu sefer ters yönden gelen altında Passat,ağzında sakız, kokoş bir teyzemiz... :) Yakında Hıncal Uluç gibi buradan plakaları da söylemeye başlayacağım...[/QUOTE]
Bugün de yine güzel ülkemin güzel insanları bildiklerinden şaşmayıp ters yönden gelmeye devam ettiler... Karşıdan gelen bir aracı tam durduracaktım ki bir de baktım kullanan bir polis memuru... Güler misin ağlar mısın... Polis de bunu yaparsa...
Başka sözüm yok hakim bey...
Yaptığımız degaj karşı kaleye gol olmasa bari.
[quote=fXci;165202]yok abi cenazem vardı :( buyuk annem vefat ettı az kafamı toplarlayım bakarım..[/quote]
Başın sağolsun abi...
[quote=fXci;165202]yok abi cenazem vardı :( buyuk annem vefat ettı az kafamı toplarlayım bakarım..[/quote]
Başın sağolsun mekanı cennet olsun.üüü
[quote=Strategist;165200]Bana yarın sabah gap'inin ne olacağını söyleyene 2.000 TL vermeye hazırım... :..: Yalnız söyleyip de tutturamayan topuklarına elveda desin.... :..:[/quote]
önce nakiti alalım..danışmanlık sonra...çelik topuk zırhı 500 ytl...1500 ytl her durumda kar..yada şöyle yapalım..ben 1500 e aynı opsiyonu pambık a açayım...kontratı ona satayım..ben her durumda 500 ümü alırım..pambık ise ister riskini alır topuğun, isterse 1000 e başkasına satar..ben bu garanti 500 ümü teminat gösterip bir bankadan 2000 kredi alırım..bunu yabancı bir bankada vadesiz hesaba kor teminat gösterir 8000 de ordan kredi alırım..way **