-
[quote=Astatin;165199][B]toto şop a gerek yokki..alıntı yaptığında metni değiştirebiliyon...[/B] 200 ytl adambaşı la pambık..170 izleyici çarpı 200 = 34000 TL..neyine yetmorr..biz 3 lüfere 3 takla atıyoz..onu da vereceği yok KUIN inüüüüüüüüü[/quote]
asti bişey yazıyoruz bir de terar açıklama yazmak durumunda kalıyoruz.çok yoruyorsun asti beni :D
toto şop= bir başkasının yazdığı metin üzerinde alıntı yaparak oynamak :D
photo shop= bildiğimiz foto şop hani şu selülitli mankenleri filan yontuyorlar ya o işte :p
-
[quote=fXci;165202]yok abi cenazem vardı :( buyuk annem vefat ettı az kafamı toplarlayım bakarım..[/quote]
Başın sağ olsun Fxci...üüüüüüüüü
-
[QUOTE=fXci;165202]yok abi cenazem vardı :( buyuk annem vefat ettı az kafamı toplarlayım bakarım..[/QUOTE]
Başın sağolsun kardeş Allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömür versin
-
[quote=security;165162]Gösterge 8.78 kaldı 0.22 puan[/quote]
gösterge,8.81 kaldı 0,19 puan
-
[quote=fXci;165202]yok abi cenazem vardı :( buyuk annem vefat ettı az kafamı toplarlayım bakarım..[/quote]
başın sağolsun abi.ALLAH kalanlara can beden sağlığı versin,sabır versin...
-
[quote=SEYYAH;165208]asti bişey yazıyoruz bir de terar açıklama yazmak durumunda kalıyoruz.çok yoruyorsun asti beni :D
toto şop= bir başkasının yazdığı metin üzerinde alıntı yaparak oynamak :D
photo shop= bildiğimiz foto şop hani şu selülitli mankenleri filan yontuyorlar ya o işte :p[/quote]
ne biliim pambık..sendeki bu andır gıraund kültür bizde yok:..::..::..:
-
ahada sistem al verdi 15 dklık...yatay matay..gün içi 175 puan karda sistem :)
-
62175 den gonderdım bı balya short.. hadı aga yukseltte shortlayak az daha..
2000 apsd azalma var.. nıyetlerı bozdular sankı :D yatırım tavsıyesı degıldır uyarsanız benden beter olursunuz demedı demeyın :) ky hamlesi bu :P
-
[QUOTE=SEYYAH;165201]abi ben ev telefonu kullanmıyorum elime alıpta birisini aramış değilim.aynı şekilde eşimde kullanmıyor.atıl vaziyette duruyor her ay boş yere bilmem kaç lira sabit ücret veriyorum.yazık ya vallahi.ayıp ya...
sırf ADSL yüzünden kapattıramıyorum hattı.
superonline eyiymiş ama bizde site değiliz.olmadı o zaman üüü[/QUOTE]
Sen yine de bir ara sor, ben aradığım da öyle demişlerdi ama ben arayalı baya oldu... Hem sitede oturman da yeterli değil, sitede belli sayıda dairenin talep etmesi lazım... Çünkü baya maliyetli iş...
-
üwwwwwww.selçuklu patron...KUIN saldırıyor...ü[url]www..[/url].. nooldu abi kral artgur tırt mı çıktı abi..kraliçeye yenilen kral olur mu patron..üwwww
-
başınız sağolsun efci...
-
fx ci başın sağolsun...mekanı cennet olsun...