başın saolsun fx ci allah kalanlara sağlık sıhhat versin...
Printable View
başın saolsun fx ci allah kalanlara sağlık sıhhat versin...
[quote=security;165100]Dax kendini yine takozun içine atıyor(gün,log,çıbık),ancak aynı grafiğin cizgi versiyonunda,5850 lere kadar uzyan bir durum var, bu durumu osilatörler destekliyor(hepsi birden),
Sonuç olarak çıbıkta dax takoz içine girerken, çizgide takoz alt çizgisini 5850 lerde test etmiş olacak, şu anki değeri 5751 olduğuna göre, 100 puan dax için çantada keklik,[/quote]
Dax sa bakın hele,
nefret etmeye başladım vob tan...sistem mistem hikaye...cuma sabahı al veren sistem varsa bile,oda diger günler çarpılmıştır...
günlükler şuanda geçici al veriyor..umarım al da kapatır..asla uzun yapmam..ama yeni sat verdiğinde agresif kısa yapacagım....
[QUOTE=SEYYAH;165197]al işte tipik çamır at izi kalsın felsefesinin müridlerinden bir arkadaşımız aramızda :D
la bari kendin toto şop la eklediğin o kısımdaki ücreti yüksek tutsaydın la 200 TL ye danışmanlık mı olur la? tavuk danışmanlığı mı yapıyorsun? :..:[/QUOTE]
Hehehehe ücret dediğin böyşe olmalı di mi pambııık
[QUOTE] ABONELİK KOŞULLARI
Yorumlar, her hafta söz konusu yatırım aracının mevcut teknik piyasa koşullarını, hedefleri, STOP seviyelerini, iz süren stop seviyelerinin yerlerini, pozisyone ekleme yapılacak fiyat seviyelerini, pozisyon yoksa pozisyon açılacak destek veya kırış yerlerini, sistematik ve disiplin unsurlarını, kısacası orta ve uzun vadeli yatırım stratejilerini içerir.
Aylık Ücret Tarifesi*
Haftalık Yorum
(ayda 4 yorum) Günlük Yorum
(her iş günü)
1 FX (ör. EUR/USD) $500 $1400
2 FX (ör. EUR/USD + Altın) $950 $2650
4 FX $1900 $5300
İMKB 100 $500 $1400
İMKB 100 + 5 Hisse $2850 $8000
İMKB 100 + 10 Hisse $5200 $14500
* KDV hariç
1. Abonelik ücretleri için fatura tarihindeki TCMB efektif satış kuru baz alınır.
2. Haftalık yorumlar, abonelerin belirttikleri e-mail veya fax adreslerine Cuma günü kapanışını takip eden hafta sonu gönderilir. Günlük yorumlar günün kapanışını takip eden gece içinde gönderilir.
3. Asgari abonelik süresi 1 aydır. Geçmiş veya yeni, deneme yorumları gönderilmez.[/QUOTE]
fx ci başın sağolsun
Başın sagolsun fXci ......Allah Rahmet eylesin.....
[quote=VOBiX;165231]Grafikte sağ tıkla listenin aşağısnda Toolbar var oan tıklayınca kaybolur.
Ardından grafikte yine sağ tıkla Düzen>Senet Default oalrak kaydet var oraya tıklayınca bi daha çıkmaz karşına korkar senden. .dng[/quote]
Allah razı olsun.. Kurtuldum şu meretten sayende... Bunca zamandır sormadığım kalmamıştı, Güzin Abla'ya bile yazmıştım... :..:
Kaput profiteröl.
enorton paskal 20 daklık destan yazmış..daha ne istiyorsun ki...
[quote=abka;165235]nefret etmeye başladım vob tan...sistem mistem hikaye...cuma sabahı al veren sistem varsa bile,oda diger günler çarpılmıştır...
günlükler şuanda geçici al veriyor..umarım al da kapatır..asla uzun yapmam..ama yeni sat verdiğinde agresif kısa yapacagım....[/quote]
Dostum sabır, sabır, ille de py de olmak zorunda deyiliz,
[QUOTE=Astatin;165207]önce nakiti alalım..danışmanlık sonra...çelik topuk zırhı 500 ytl...1500 ytl her durumda kar..yada şöyle yapalım..ben 1500 e aynı opsiyonu pambık a açayım...kontratı ona satayım..ben her durumda 500 ümü alırım..pambık ise ister riskini alır topuğun, isterse 1000 e başkasına satar..ben bu garanti 500 ümü teminat gösterip bir bankadan 2000 kredi alırım..bunu yabancı bir bankada vadesiz hesaba kor teminat gösterir 8000 de ordan kredi alırım..way **[/QUOTE]
Adam acemiyse toğuğu tututramazsa noalcak. topuk harici bir yeri vurursa tazmiant isteme opsiyonu da ekle.
sağolun aradaşlar.
tv izliyodum 84 yaşındaki adam uzun yaşamanın püf noktalarını anlatıyordu.. o ara dedim maşallah buyuk anneye be .... 90 ıda devırdı turp gıbı maşallah... demez olaydım anında telefonu geldi :( ....... kırmayalım birbirimizi...