Ben long'ları buradan flat'ledim. Veriyi flat bekleyeceğim. Hiç psikoloji bırakmadı Pala... Ben böyle korkak değildim eskiden.... :(
Printable View
Ben long'ları buradan flat'ledim. Veriyi flat bekleyeceğim. Hiç psikoloji bırakmadı Pala... Ben böyle korkak değildim eskiden.... :(
Şu anada 10 dk de 62800 e kadar önleri boş, üstelik dax ta böyleyken, du bakalım noulcek,
[QUOTE=abka;165241]enorton paskal 20 daklık destan yazmış..daha ne istiyorsun ki...[/QUOTE]
Neye el atsam kurutuyorum abi :D Şimdi bire bir işlem yapmaya başlasam 1800 lerde olan getiri 1200 lere düşer...
[QUOTE=fXci;165244]sağolun aradaşlar.
tv izliyodum 84 yaşındaki adam uzun yaşamanın püf noktalarını anlatıyordu.. o ara dedim maşallah buyuk anneye be .... 90 ıda devırdı turp gıbı maşallah... demez olaydım anında telefonu geldi :( ....... kırmayalım birbirimizi...[/QUOTE]
Basin sagolsun...
[quote=sazan;165240]Kaput profiteröl.[/quote]
Hımmmmmmmmm...Olaya girmeden önce profiterol yeyin demek herhalde..Kaput : Burda "olay" ı temsil ediyor herhalde:..::..:
[quote=VOBiX;165243]Adam acemiyse toğuğu tututramazsa noalcak. topuk harici bir yeri vurursa tazmiant isteme opsiyonu da ekle.[/quote]
pambık a sor..ben konratı ona sattım..
[QUOTE=Astatin;165249]Hımmmmmmmmm...Olaya girmeden önce profiterol yeyin demek herhalde..Kaput : Burda "olay" ı temsil ediyor herhalde:..::..:[/QUOTE]
Kaput profiterol = Yorum yok flat devam
olabilir... :)
dax zillisindeki bu coşku cöküşün habercisi sanki...
[B]Abd'de ekım ayı ny fed ımalat endeksı:23.51 (beklentı:28.65 oncekı:34.57)
abd'de ekım ayında perakende satıslar yuzde 1.4 arttı (beklentı:%+0.9 oncekı:%-1.5)
abd'de ekım ayında oto harıc perakende satıslar % 0.2 arttı (beklentı:%+0.4 oncekı:%+0.5)
abd'de ekım ayı ny fed ıstıhdam endeksı:1.32 (oncekı:10.39)
abd'de ekım ayı ny fed teklıf edılen fıyatlar endeksı: -2.63 (oncekı:-5.19)
abd'de ekım ayı ny fed yenı sıparısler endeksı: 16.66 (oncekı:30.82)[/B]
[quote=sazan;165240]Kaput profiteröl.[/quote]
Yada Profösör İlhami Terol'a (Prof.İ.Terol) kaputsal konularda kontrole gidiyosun...(bevliyeci prof yani)...:::
la bende şifreli konuşacağım...
lonklara dubra depişka .... çok şifreli olmadı galiba bu..neyse
yaf daha az evvel 62.250 alıyorlardı .dng