takun kratza demek istiyorum huzurlarınızda.. ueheuh aga nasıl kafa bulandırdı ama veri saati :) heuh kanarmı be aga anadolu cocugu..
Printable View
takun kratza demek istiyorum huzurlarınızda.. ueheuh aga nasıl kafa bulandırdı ama veri saati :) heuh kanarmı be aga anadolu cocugu..
950'den deneysel long açtım... Piyasanın komple çökmekte olduğunu gösteren verilerden sonra herkes yihhhuuuuu moduna giriyor ve hep ralli geliyor nasıl olsa... Ona güveniyorum...
vamos a teabas tierra sonada, hasta siempre komandante,
[QUOTE=enorton;165222]Benim saatlik de AL verdi ama umudum yok bu son sinyalden...[/QUOTE]
Evet haklı çıktım malesef, şimdi de geçici sat çıktı... Fena çarpılıyoruz...
Sertap Erener in büyük hayranıyım :::
[quote=trader38580;164899]selçuklu patron
5 dk lık ew analizin mevcutmu? 62575 den 61550 ye gelen yere 1 etiketi koymuşun. bu dalganın iç yapısını merak ettim. zira ben net bir 5 dalgalık itki sayamadım. orasını sen nasıl etiketledin? açıkcası benim pek içime sinmedi bu 1 ve 2.
62550 nin üstünü görüp yani bir 1 ve 2 mi yapsak acaba:rolleyes::::[/quote]
62550 görülerek yeni 1 ve 2 oluşuyor galiba.
fX ci başın sağolsun
[QUOTE=fXci;165202]yok abi cenazem vardı :( buyuk annem vefat ettı az kafamı toplarlayım bakarım..[/QUOTE]
Başınız sağolsun
62 flatos...ommm..sıkıldımmmm..hıımmm
psikolojiyı nası bozuo di mi ya...helal olsun bunların analistlerine...
walla gidip psikolojı master yapcam...
Saatlikte kesin gol görmeden altın vuruş yapılmaz.
Gösterge faiz, 8,83 %1 yakın artış, bu da M.B faizleri %0.25 daha düşürme eğilimindeyken(py beklentisi son bir %0.25 daha şeklinde) yeni oranlar açıklanana kadar banka karlarının erimesi demek, bu da yeni denge yeresine kadar py nin satılması demek(65-58 arasına böyle gelindi), öyleyse borsa neyi bekliyor,