[QUOTE=Astatin;165266]üüüüüüüüüüüüüüü niyeüüüüüüüüü benim değil ama bir forum üyesinin akrabasıdır kendisi..ayıp oldu biraz yaniüüüüüü[/QUOTE]
neden bişey mi oldu, biri bişey mi dedi ::: Pala da benim akrabam ben bişe diyo muyum :D
Printable View
[QUOTE=Astatin;165266]üüüüüüüüüüüüüüü niyeüüüüüüüüü benim değil ama bir forum üyesinin akrabasıdır kendisi..ayıp oldu biraz yaniüüüüüü[/QUOTE]
neden bişey mi oldu, biri bişey mi dedi ::: Pala da benim akrabam ben bişe diyo muyum :D
Başınız sağolsun Sn.Fxci . Allah rahmet eylesin.
[quote=enorton;165274]neden bişey mi oldu, biri bişey mi dedi ::: Pala da benim akrabam ben bişe diyo muyum :D[/quote]
işledim seni:..::..::..:
60 lık analizim, shrt yönünde baskı feci, gol olur,
[QUOTE=Astatin;165276]işledim seni:..::..::..:[/QUOTE]
Olsun haklıydın... Ama o mesajın manası çok derindi :)
[url]http://www.xfacebookvideo.com/video.php?idx=yqsg1ac8a1ytf93[/url]
[quote=QUEEN;165269]62 flatos...ommm..sıkıldımmmm..hıımmm[/quote]
osssssss değilmiydi o ünlem yahu...yani eskiden eyle bir dizi vardı, geçen yıl tuhaf bir şekilde uzakdoğuda ölen adam oynuyordu başrollerinde...ossss çekirgee denilen hani.... oooommmmmmm daha çok tıka basa koca lokmaları yutmaya çalışan bir obura aitmiş gibi duruyor
[QUOTE=Astatin;165280]osssssss değilmiydi o ünlem yahu...yani eskiden eyle bir dizi vardı, geçen yıl tuhaf bir şekilde uzakdoğuda ölen adam oynuyordu başrollerinde...ossss çekirgee denilen hani.... oooommmmmmm daha çok tıka basa koca lokmaları yutmaya çalışan bir obura aitmiş gibi duruyor[/QUOTE]
vaşşşş..buda şaşırınca:D:D..osss deyincede pırt pırt gibi oluyoo::::D:D
şovalye..kraliçe diyoki..uzun vade pozun nedir..
[quote=QUEEN;165282]vaşşşş..buda şaşırınca:D:D..osss deyincede pırt pırt gibi oluyoo::::D:D[/quote] huuuuzzzzurrrrrrrrr çekirgeeeee...
sat verdi gız..satıyımmıı..oooo piti piti piti
[quote=QUEEN;165283]şovalye..kraliçe diyoki..uzun vade pozun nedir..[/quote]
uzun vadede hepimiz öleceğiz...KUIN ler bile..bu dünya ne sana ne bana kalmaz, sultan süleymana kalmadı böyle KUIN ede kalmaz....
On the WAY :) :) kapanış tahminim 60275