[quote=selçuklu;268590]ben str ye bi eklenti daha yaptım .. exitler için .. son olarak ... 100-125 den exitledi ... default alda şuan ...[/quote]
o exit banada lazim abi gondersende bizde faydalansak
Printable View
[quote=selçuklu;268590]ben str ye bi eklenti daha yaptım .. exitler için .. son olarak ... 100-125 den exitledi ... default alda şuan ...[/quote]
o exit banada lazim abi gondersende bizde faydalansak
Selamunalyekum.Kolay gelsin.bol kazançlar.
saraylı abi .. senin setup sata geçti heralde dimi ..
[quote=last trader;268593]o exit banada lazim abi gondersende bizde faydalansak[/quote]
HHV(H,5)>76125 and cross(76125,c)::::::
mini trendimizin benzinimi bitti yoksa fakemi atıyo? 80bin istiyoruz!!!! sekseeeeeeen biiiiiin sekseeeeen biiiiiiiiin!!
[QUOTE=selçuklu;268597]saraylı abi .. senin setup sata geçti heralde dimi ..[/QUOTE]
şu abi ..
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/32433274396436001552.jpg[/IMG]
way be çok uzun zamandır ilk kez mıfıyı 100 de görüyorum 60 dk peryotta...su kaçıracaklar sanırsam
[quote=abka;268571][COLOR=red]borsa öncüdür..tsunamide öncü deprem olduğu gibi..bu ekonominin göstergesidir[/COLOR]..
[COLOR=seagreen]borsa ekonominin göstergesidir lafı çok genel bir tabirdir. "ekonomi iyi!" demek ne demektir? bu cümleyi kullanan kişiye göre değişir.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]türkiyenin dış borçlarına kefil olan koç grubuna sorduğunuzda, ekonominin iyiliğini farklı tanımlar. tarlasındaki bilmemkaç ayda yetiştirdiği domatesin kilosunu 1 liraya satamayan çiftçiye sorsanız farklı tanımlar.[/COLOR]
[COLOR=seagreen] [/COLOR]
[COLOR=seagreen]borsa arz-talep dengesinin en bariz yaşandığı yerdir. yükselmesi ekonominin iyi gittiğini, düşmesi ekonominin kötü gittiğini göstermez. [/COLOR]
[COLOR=seagreen]benim ekonominin iyi olması tanımım: gelir adaletsizliğindeki düşüş![/COLOR]
dolar nakavt olmuş : [COLOR=red]döviz ralli yapınca hala ögrenemedin mi..1995 ve 2001 e bak..batan halka,esnafa bak[/COLOR].....
[COLOR=seagreen]ülkelerin para birimlerinin düşmesinin, yükselmesinin sebep-sonuçlarını bence biraz daha araştırın. çünkü yukardaki cümlenizden, dünyanın en büyük ekonomisine sahip ülkesinin "aptal" olduğu sonucu çıkıyor çünkü neredeyse bütün para birimlerine karşı değer yitiriyor...[/COLOR]
[COLOR=seagreen]bir ülkenin para değerini düşürmesinin belli sebepleri vardır.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]sizin tanımlamanız gerçekçi bir tanımlama olsaydı, merkez bankası döviz alım ihalesi açtığında vatan haini ilan edilirdi...[/COLOR]
[COLOR=seagreen]adı üzerinde, "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası"[/COLOR]
büyüme 11 : [COLOR=red]milletde para varki otomobil,beyaz eşya vs. alıyor..2 tane spekulatörle olmaz..[/COLOR]
kampanyalar bitio : [COLOR=red]milletde para varki arabalar tak gecen mayısta hepsi bitti..bu cevabı hiç anlamadım[/COLOR]..
[COLOR=seagreen]kampanya ile para bolluğunu bağdaştırma olayını anlamadım ben...[/COLOR]
ev sahipleri : [COLOR=red]millet köyüne mi yerleşiyor..2001 değil bu..karıştırdın..tapu kayıtlarına bak..[/COLOR]
[COLOR=seagreen]siz baktınız mı? bir tartışma yaşanırken şöylemiş, şöyle duydum türünden cümleler sadece topu taca atmak oluyor. ayrıca, köye yerleşimi tapu kayıtlarından nasıl çıkaracağınızı gerçekten merak ettim ben...[/COLOR]
yardım almamış:[COLOR=red]bu suni kriz lehmanı batırdı,yunaistan,ingiltere,ispanya yopunbakımlık oldu[/COLOR]..
[COLOR=seagreen]yoğun bakımlık diye bahsettiğiniz ülkelerin asgari ücretini, emeklilik maaşlarını,devlet işsizlik yardımlarını, aylık ücret artışlarının enflasyon oranlarına olan oranını "muhteşem" diye bahsettiğiniz ülkemizle kıyasladınız mı siz?[/COLOR]
[COLOR=seagreen]bence kıyaslayın, sonrasında ya yoğun bakım tanımınızı, ya da yukardaki cümlenizi değiştirirsiniz...[/COLOR]
en büyük global krizde yardım almadan kurtulan 3-5 ülkeden birisiyiz: [COLOR=red]buna cevap bile vermem....[/COLOR]
[COLOR=seagreen]imf ile ilgili düşüncelerim belli. en büyük kriz anında dahi yardım almamayı savunan birisiyimdir. yalnız unutmayın, "en ucuz para IMFde ise, hiç düşünmem ondan alırım; IMF ile ilgili görüşmelerin bu hafta sonuçlanmasını bekliyorum" (bir perşembe günü) diyen kişi, sizin IMF ile anlaşmamasını başarı olarak gördüğünüz hükumetin başkanıdır.[/COLOR]
[COLOR=blue]her toplumda norvec,abd de heryerde perişan kesim olur..abd de cadırda yaşayan insan kafilesi görmediniz mi(tv de morgac magduru)..daima genele bakmak lazım.[/COLOR].evler 200 milyara alıcı buluyorsa,oto,pc stokları tükeniyorsa ..ben millete rahat derim..[/quote]
[COLOR=seagreen]tekrar: [/COLOR]
[COLOR=seagreen]arz-talep dengesini ekonomi iyiliği ile kıyaslamak (bana göre) çok abestir.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"pırlantanın karatı bilmemkaçbin dolardan gidiyor. demek ki millette para var. para olmasa, bunu alan olmazdı" demek bence sadece komiktir...[/COLOR]
[quote=Astatin;268606]way be çok uzun zamandır ilk kez mıfıyı 100 de görüyorum 60 dk peryotta...su kaçıracaklar sanırsam[/quote]
Şimdi inceledim dediğin gibi nadiren 100 e gelmiş ve o anki seviyeler tepe olarak kalmiş, long tasiyan biri olarak indikator içaçici değil :(
ben dahil erken long cover yapanlara ithaf
[URL]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/URL]
[QUOTE=Kanaatkar;268610]Şimdi inceledim dediğin gibi nadiren 100 e gelmiş ve o anki seviyeler tepe olarak kalmiş, long tasiyan biri olarak indikator içaçici değil :([/QUOTE]
ky böyle düşünüyosa demekki pala 80bine treni götürür çuf çuf:)
[quote=Astatin;268611]ben dahil erken long cover yapanlara ithaf
[URL]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/URL][/quote]
şş aste, bak hatırlatıp durma yoksa hakkındaki bütün gerçekleri annatırım foruma heee :::