Saldım eşeği tarlaya, mevlam kayıra.
Printable View
Saldım eşeği tarlaya, mevlam kayıra.
60 dk lıklarda 50 günlük hareketli ort. dikkat cumadan sonraki 2. test ediş.
[quote=Strategist;165315]Bu iş böyle olmayacak. Hepten saçmalamaya başladı piyasa. Yarın sekreterime Bernanke'yi aratıp büroma çağıracağım. Çekeyim sağlam bir fırça da kendine gelsin.
Ne bu Dolar'ın hali? Ne bu Dow'un hali? Ne teknik analiz bıraktılar, ne EW bıraktılar.
Her gün Boğaz Köprüsü'nden atlayan EW'ci sayısı domuz gribi vakalarını geçti.
Yarın ilk fırsatta falakaya yatıracam o herifi... Piyasaların yarın düzelmesini bekleyebilirsiniz...[/quote]
Long live SW.
asti[B] günlüklerin [/B]hala al da mı..
hergün aynı geyik.. yarın gene + gap var herhalde geldi eski seviyesine :)) ehuehe aga alem adamsın daş ol :D
djı 10341 geçerse benim meşhur 10374 deneyebilir.
[quote=sazan;165338]Long live SW.[/quote]
Az önce aldığım habere göre DOW'un bugün de + gap'le açmasından sonra A. Tiedjke Berlin'de kendini yakmaya kalkmış. Zor engel olmuşlar... "Tüm düyaya rezil ettin beni Pala! Sayımlarım paçavraya döndü, kahvehaneye çıkamaz oldum, çoluk çocuk dalga geçer oldu" diye bağırmış....
yok gız bu dow düşebilir..bak..
[quote=sazan;165335]Saldım eşeği tarlaya, mevlam kayıra.[/quote]
patron zorlaşıyor gittikçe şifreler ha..... neyseçç
Saldım eşeği tarlaya :
Saldım : Pozisyon aldım
Eşek : Küskü yü temsil ediyor olabilir. Yani şort poz aldın.
Tarla: Portföy
???
[QUOTE=Strategist;165014]Pala'yı savunur gibi olmak istemiyorum ama her zamanki gibi sadece FDOW'u takip ediyoruz, başka birşey yaptığımız yok... Al sana güncel fdow grafiği. Biz de bizim VOB grafiğine bak. FDOW nereye biz oraya. Bu işin başka bir sırrı olduğunu düşünmüyorum. Ha yurt içinde çok özel bir durum olur, ona göre birşeyler olur tamam, ama çok nadir.[/QUOTE]
Sabaha göre fdow +30, biz -700... Negatif baskı var :::
[quote=abka;165339]asti[B] günlüklerin [/B]hala al da mı..[/quote]
yessss
[quote=enorton;165345]Sabaha göre fdow +20, biz -700... Negatif baskı var :::[/quote]
Arada ISCTR kazası oldu. Nadiren oluyor ama arada bir FDOW'dan kopuyoruz. Yine de bu istisnadır.