-
[quote=Astatin;165359]hava puslu, ortam gergin, şehre korku hakim, yağmur çisseliyor, erken ölen buzağılar misali küçük zararlara kapatılmaya çalışan long pozisyonlar aylardır süren boğa altın çağının sonuna yaklaşıldığını fısıldıyor çam ağaçlarının yaprakları arasından süzülen korku rüzgarlarıyla...küskü korkunç, küskü yolda, alevli küsküler boğa kalelerinin kapılarına fütursuz darbeler indiriyor, taze taze danalar umutsuz savaşlarına doğru aheste aheste yürüyor, belki de son savaşlarına......dng.lelelekarşılarında vandal batı nın yükselen kulesi DJ in verdiği umutla adımlar yer yer hızlanıyor ama, kader şort tanrıları tarafından yazıldı...[/quote]
NO WAY...
(Selçuklu patron çok ayıbediyon..biz şort destanı yazıyoruz ancak bu edebi çalışma için teprik edilmedim...Edebiyat düşmanlarını kınıyorum..:..:)
-
[QUOTE=sovalye;165368]61600
çoğu orta vadecinin pivotu
o yüzden orayı[B] bugün[/B] kırdırmayacaklar bence
(özellikle kapanışta)[/QUOTE]
Cuma günü de yazmıştım , yine 48400 üzerinde kapanıyoruz :(
-
bu dow manyağı hakkiketen ne yaptığını bilmez bir halde ....allah sonunu hayretsin...
-
Ben gidişatı pek beğenmiyorum bir planlar var gene terse getirmek için.
-
Sabahki açılışa göre şuanda 63500 falan olmalıydık...
-
[QUOTE=Astatin;165372]NO WAY...
(Selçuklu patron çok ayıbediyon..biz şort destanı yazıyoruz ancak bu edebi çalışma için teprik edilmedim...Edebiyat düşmanlarını kınıyorum..:..:)[/QUOTE]
teprik ederim patron görmemişim ben yokken yazmışındır ... bizzatihi teprik ederim .. :D:D
-
[quote=Larossıan;165375]Ben gidişatı pek beğenmiyorum bir planlar var gene terse getirmek için.[/quote]
desten belli, edebiyat belli, çöküş belli, şort belli belli...
(Olumu olur..mesela DJ %1.5 artı kapatıyormuş am abiz yarın +2000 açılıyormuşuz...bakalım SPK ne der o işe)
-
-
bence bizimkiler bu akşam dow un intihar edecegini düşünüyor....
-
Bundan önce dow 10400 ü en son 03.10.2008 tarihinde görmüş, o tarihte vob 43800 müş :D
-
dow max kaçı gördüki..bnede veriler gec geliyor..
-
[quote=abka;165382]dow max kaçı gördüki..bnede veriler gec geliyor..[/quote]
10403