10405 den küskü başladı dowda...yerin dibine kadar gider umarım...
Printable View
10405 den küskü başladı dowda...yerin dibine kadar gider umarım...
Bizdeki negatif baskıya bahane buldum :)
[url]http://www.ensonhaber.com/politika/240142/akp-tarihinin-en-kotu-rakami.html[/url]
[quote=Astatin;165344]patron zorlaşıyor gittikçe şifreler ha..... neyseçç
Saldım eşeği tarlaya :
Saldım : Pozisyon aldım
Eşek : Küskü yü temsil ediyor olabilir. Yani şort poz aldın.
Tarla: Portföy
???[/quote]
Hata yapmışım düzeltiyorum.
Saldım eşeği çayıra, mevlam kayıra. (Tarla yazmışdım, Selçuklu'nun mesajı ve düzeltmesi ile ciddi bir hatadan kurtulduk.)
Şakayı bir yana koyarsak, gerçekten toplantı maratonu arasında SW sayımı hiç yapamadım (ve SW trade'i de). O yüzden de geyik şifreler yazdım. Umarım sizleri zıvanadan çıkarmamışımdır. :..: Günbaşındaki durumunu sistemler hiç bozmadı ve ben de portföylerimde sistemlerime uyuyorum.
aga nın dow tahmini erken gerceklestıgı ıcın longları kapıyo resmen.. allah ne verdiyse satmaya basladı.. ule aga etme eyleme sen makas acmayınca ben gıremem poza.. alısmısız bı kere.. tum longları kapama daha bıton sılahın vardı hauahuhuh ula kusku on the door .. fazla uzaga gıdemez yakalarız :)
[QUOTE=abka;165382]dow max kaçı gördük[COLOR="Red"][B]i..bnede[/B][/COLOR] veriler gec geliyor..[/QUOTE]
valla mesajı çok zor anladım .. abkanında sigortalar gitmiş küfürü basmış diyodum ..sonradan anladım .. . hehehe :D:D ilk anladığımda doğru olabilir tabi ..
[quote=enorton;165385]Bizdeki negatif baskıya bahane buldum :)
[URL]http://www.ensonhaber.com/politika/240142/akp-tarihinin-en-kotu-rakami.html[/URL][/quote]
SOn seçimde AKP, sahillerde ciddi oy kaybetmişti..Şimdi görece daha milliyetçi olan doğu karadeniz ve iç anadolu da da oy kaybı yaşıyordur.
Cumhuriyetin kuruluş felsefesi ile çeliştiği söylenen pek çok tasarrufun mutlaka halk onayından geçmesi lazım... devletin diğer kurumları ile herşeye rağmen yaşanan gerilim bence bu işi bir erken seçime götürür... hatta götürmelide..
Osman Pamukoğlunu severim, saygı duyarım ama bu mantıkla siyaset olmaz...
[url]http://www.ensonhaber.com/politika/240153/pamukogluna-2.-miting-soku.html[/url]
[B][I] KIŞ GÜNÜ MİTİNG NEREDEN ÇIKTI
Vatandaşların ilgisizliğini iktidara ve insanların vurdumduymazlıklarına bağlayan Osman Pamukoğlu, yaklaşık 25 dakika miting alanında kaldı. Pamukoğlu, "Bu insanları aç ve yoksul bırakıp beyinlerini eğitmezsen Güneydoğu gitmiş, bankalar gitmiş, limanlar gitmiş, açılım dorukta, hiçbir şey umurlarında olmaz. 'Bu kış günü, bu soğukta miting de nereden çıktı?' diye günlük yaşamlarını sürdürürler. Sonra ne yaparlar? Ağlarlar, söylenirler, sızlanırlar. Yaptıkları budur. 16 gündür Anadolu'dayım. Şöyle bir alışkanlıkları var; seçim yokken, seçim startı verilmezken, nereden çıkıyor bu mitingler? Kafaları bulanık, muhakemeleri karışmış, sindirilmişler, korkuyorlar. Efendisiz yapamıyorlar, hak aramak veya hesap sormak zaten bunların işi değil. Klasik şeyleri yapıyorlar, sıradan canlılar gibi beslenmeye çalışıyorlar, barınmaya çalışıyorlar ve sadece konuşuyorlar" dedi.
Konuşması zaman zaman, "Anadolu gelecek, dertler bitecek" sloganları ile kesilen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, konuşmasının ardından Nevşehir'den ayrıldı.[/I][/B]
[quote=sazan;165386]Hata yapmışım düzeltiyorum.
Saldım eşeği çayıra, mevlam kayıra. (Tarla yazmışdım, Selçuklu'nun mesajı ve düzeltmesi ile ciddi bir hatadan kurtulduk.)
Şakayı bir yana koyarsak, gerçekten toplantı maratonu arasında SW sayımı hiç yapamadım (ve SW trade'i de). O yüzden de geyik şifreler yazdım. Umarım sizleri zıvanadan çıkarmamışımdır. :..: Günbaşındaki durumunu sistemler hiç bozmadı ve ben de portföylerimde sistemlerime uyuyorum.[/quote]
ne yani..boşa mı çözdük biz o şifreleriüüüüüüüüüüüü.kom.kom.kom
[quote=enorton;165373]Cuma günü de yazmıştım , yine 48400 üzerinde kapanıyoruz :([/quote]
teknik gereği(obo-bobo) öyle olması gerekiyor bi grup şortçu kitle orası kırılsada şortlasak diye bekliyor diğer kitlede orası yukarı kırılsada longlasak diye bekliyor dolayısıyla piyasa kararsız ve her türlü ayak oyunlarına, sahte kırılmalara elverişli hale geliyor
Sistem SAT ta bu geceye de short *.* En fazla yarın sabah üst üste 5. gapımızı yeriz...
[QUOTE=enorton;165394]Sistem SAT ta bu geceye de short *.* En fazla yarın sabah üst üste 5. gapımızı yeriz...[/QUOTE]
golü atarız emortım patron inşallah ..
[quote=Astatin;165392]ne yani..boşa mı çözdük biz o şifreleriüüüüüüüüüüüü.kom.kom.kom[/quote]
Zori. :o