[QUOTE=sovalye;165408]yarın yatay açılış beklerim
eksi gap çok vahşice olur
herkese iyi akşamlar[/QUOTE]
Forumda herkes kısa olduğuna göre bence artı gap bile olur...
Printable View
[QUOTE=sovalye;165408]yarın yatay açılış beklerim
eksi gap çok vahşice olur
herkese iyi akşamlar[/QUOTE]
Forumda herkes kısa olduğuna göre bence artı gap bile olur...
[quote=sovalye;165408]yarın yatay açılış beklerim
eksi gap çok [COLOR=red]vahşice[/COLOR] olur
herkese iyi akşamlar[/quote]
Neden ki? Bence çok yahşice olur.. Selçuklu patron ben yarının mottosunu buldum.dng yahşice...teprikler şövalye..sayende buldum:::
[quote=enorton;165411]Forumda herkes kısa olduğuna göre bence artı gap bile olur...[/quote]
o.vadeli trendcilerin çoğu longa geçti bu gece
Burası dönüm noktası bakalım benim saatlik çzik aşağıda üste çıkarsa okuturuk.Son dakikada 5 likde long dedi..
şortingen mortingen..bernarke noluyo diyebilir..eur dolar..aşağı kayıyor..dax ve dowu da 10325 e bekleriz
[quote=Larossıan;165416]Burası dönüm noktası bakalım benim saatlik çzik aşağıda üste çıkarsa okuturuk.Son dakikada 5 likde long dedi..[/quote]
aaaaa bu ne laros patros...ayıbediyon yaaa...geberdi artık bu..arkasından destan bile yazdık..daha hala ne öyle lonk monk.dng
he..dow..bizde çıkmıştık sabah havalara..aynısını bekliyorum...10400 dönüm noktası..ordaki direnci bi seferde kırmasını beklemiyore..al sat tavsiyesi deell..hehe
[quote=QUEEN;165418]şortingen mortingen..bernarke noluyo diyebilir..eur dolar..aşağı kayıyor..dax ve dowu da 10325 e bekleriz[/quote]
way canına bir senden umutluydum..sende long değil şortsun ha..pııffff...forum müdavimlerinni alayı şortşayne ha...üüüüüüüüü yok ya longcular utanclarındna yazmıyor:D:D:D
[QUOTE=Astatin;165421]way canına bir senden umutluydum..sende long değil şortsun ha..pııffff...forum müdavimlerinni alayı şortşayne ha...üüüüüüüüü yok ya longcular utanclarındna yazmıyor:D:D:D[/QUOTE]
len 10400den loglatcenmi beni...dng:peuroo diyormm..toprağa bakıyo..petrolü durdursalar..tamam süper
son iki dakikada long kapama hevesimiz bağlantılar koptuğu için gerçekleşmedi
aracı kurum hatanın VOB merkezde olduğunu söylüyo
bilmiyorum başka var mı böyle donan
mecburen longistan olduk
[QUOTE=QUEEN;165422]len 10400den loglatcenmi beni...dng:peuroo diyormm..toprağa bakıyo..petrolü durdursalar..tamam süper[/QUOTE]
smacı çak smacı .. yoksa kral artura diyecem .. bu quenn ayıp ediyo diyecem .. alır o zaman tacını .. hmmmmmm :D
baskı belli .. projeksyon belli ...küskü belli .. eşşek belli .. çayır belli .. tarla belli .. .astatin patronun destanı belli .. profierol belli kaput belli ... ew belli .. .sayım belli .. müsterihim .. dow çöker tahminim .. tarihi bir gün olacak bence ..crashhesange ... long live bears anda donkeys ... trend and bulls crying .. .. ... . hmmmm mmm
cümleten iyi akşamlar .. heeehhhe :D:D:D