[QUOTE=selçuklu;165425]smacı çak smacı .. yoksa kral artura diyecem .. bu quenn ayıp ediyo diyecem .. alır o zaman tacını .. hmmmmmm :D[/QUOTE]
400den çakılmazmı 3 metreye iner...dngpatlattım..dont vorii...iflah olmaz..
Printable View
[QUOTE=selçuklu;165425]smacı çak smacı .. yoksa kral artura diyecem .. bu quenn ayıp ediyo diyecem .. alır o zaman tacını .. hmmmmmm :D[/QUOTE]
400den çakılmazmı 3 metreye iner...dngpatlattım..dont vorii...iflah olmaz..
Dow - Vob son hareketleri yorumsuz karşılaştırma
[IMG]http://i37.tinypic.com/29y5cg9.png[/IMG]
Şahsi fikrimdir kimseyi bağlamaz ben yukarı bekliyorum.:o
[QUOTE=Larossıan;165432]Şahsi fikrimdir kimseyi bağlamaz ben yukarı bekliyorum.:o[/QUOTE]
Ben de yukarı bekliyorum, dow bu gece 10600 kapatır bence...
dow % 50 geri alış seviyesini test ederken süpriz beklemek çok zor..
yarında + piyasa izleriz bence..
[IMG]http://i36.tinypic.com/6690js.gif[/IMG]
Oh be. Şu an düşüyor. Ben geceye 61.750'den long girdim, ama yükseldikten sonra yazmış olmamak için yazamadım. Dow'da az önce küskü vardı, o yüzden şimdi yazıyorum. Ben geceye Long'um. Ayrıca bence Dow'un 20.000'e kadar yolu var. :)))
[B]Domuz gribinden 13 ölüm daha[/B]
[URL="http://www.milliyet.com.tr/index/Saglik Bakanligi"][COLOR=#0000ff]Sağlık Bakanlığı[/COLOR][/URL] yaptığı yazılı açıklamada pandemik gripten kaybedilen vatandaşlarımızın sayısının 73 olduğunu ve pandemik [URL="http://www.milliyet.com.tr/index/grip"][COLOR=#0000ff]grip[/COLOR][/URL] sebebiyle hastanelerde yatan hasta sayısının 249 olduğunu belirtti.
....Bunların 56'sının takip ve tedavisi yoğun bakımlarda sürdürülmektedir. 21 hasta solunum destek cihazına bağlı olarak takip edilmektedir.
tv izliyodum 84 yaşındaki adam uzun yaşamanın püf noktalarını anlatıyordu.. o ara dedim maşallah buyuk anneye be .... 90 ıda devırdı turp gıbı maşallah... demez olaydım anında telefonu geldi :( ....... kırmayalım birbirimizi...[/quote]
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...
Allah tüm geçmişlerimize rahmet eylesin...
gozden kaçtı ama altında çıkış suruyor
astı ıyı yakaladın ama kapattın sanırım
altında onumuzdekı donemde çıft taraflı kazanç devam edecek gıbı gozukuyor
geceye flat girerken tüm vaktimi bugun agadan aldıgım pointsleri saymakla gecirecem.. aga sabah bıze lolıpopluk yapıp +900 gapı elimize vermisti lakin gun sonunda 900 gapı ıade edıp ustune agadan 650 points te almıs olduk.. uzun zamandır bu kadar keyıflı trade etmemıstım..
yarın ıcın muhtemelen fecı bı +gap olucak gorunuyo .. allah shortculara sabır versın.. tabi bu sırada dow cokmezse ancak gorunen o kı jonı cok heveslı ucmaya.
tum bunlar olurken aga bıle ortamın cokecegını dusunuyor olacak kı gun ıcınde +4000 olna acık kontrat sayısı gun sonunda -2000 lere kadar gerıledı .. nerdeyse tum gun boyunca satıs oldu + gaptan sonra.. yarın da aynı taktıgı ızleyeceklerını dusunuyorum muhtemelen bu hafta bu sekılde gececek + gap mal bosalt dow yukselsın + gap mal bosalt.. nasılsa coker dow o zaman kadar ellerındekı longları ıtelemıs olurlar yerlı kurumlara..
[quote=Kennym;165442]geceye flat girerken tüm vaktimi bugun agadan aldıgım pointsleri saymakla gecirecem.. aga sabah bıze lolıpopluk yapıp +900 gapı elimize vermisti lakin gun sonunda 900 gapı ıade edıp ustune agadan 650 points te almıs olduk.. uzun zamandır bu kadar keyıflı trade etmemıstım..[/quote]
Dikkat et dostum nasıl futbolda en tehlikeli dakikalar gol attıktan hemen sonrasıysa tradingde de en tehlikeli günler bol kazançtan hemen sonrası oluyor. :..: Acı tecrübelerimle sabittir. Yarın özellikle dikkatli ol.... ;)
[quote=okansak;165441]gozden kaçtı ama altında çıkış suruyor
astı ıyı yakaladın ama kapattın sanırım
altında onumuzdekı donemde çıft taraflı kazanç devam edecek gıbı gozukuyor[/quote]
1143 olmuş..way**..teprik ederim kendimi sonrada kınarım kendimi...