Olaya bak yahu.. Sağlık sistemini, eğitim sistemini ve hatta güvenlik sistemini özel sektöre terket, ticarethane mantığıyla bak....ama TRT yeni bir müzik kanalı açsın.... hey gidi memleketim hey...
Printable View
Olaya bak yahu.. Sağlık sistemini, eğitim sistemini ve hatta güvenlik sistemini özel sektöre terket, ticarethane mantığıyla bak....ama TRT yeni bir müzik kanalı açsın.... hey gidi memleketim hey...
bıızm gorupte kaçırdığımız ,okumadığımız bır şey mı var acaba
nedır bu pıyasanın halı
nereye baksam yarın gap var dıyor
bu dow 10400 üstü kapatmayacak..o kadar..artur patron..tüylerin dökülüyomu
[QUOTE=okansak;165448]bıızm gorupte kaçırdığımız ,okumadığımız bır şey mı var acaba
nedır bu pıyasanın halı
nereye baksam yarın gap var dıyor[/QUOTE]
kacırıdıgmız bısey yok yarın gap var ıste aga bu dırek + 750 fılan der gıbı.. nasılsa aksama 5 dakkada kapatıyo .. kımse nıe gap yapıyon dıyemıyo kı adam da para var ımkan var :))
bu arada asti allahtan uyardın da gecenlerde altındakı shortları kapattım yoksa halim yalan oluyodu.. zaten baya bı telef oldum altından.. soyle 1500 fılan desın anca sortlarım yetmez 1142 fılan gıder bu daha bı sure altında uzak durayım :))
Ben long'um ama sevinmiyorum, çünkü böyle geceleri çok gördük, sabah FDOW -%0,5 oluyor, piyasa koskoca DOW seansına değil de gece uykusu kaçan birkaç coninin yaptığı futures işlemlerine bakıyor. Short'lar canını sıkmasınlar, sabah ne olacağı belli olmaz...
Ahanda 435 yetmiyormu ....
[QUOTE=QUEEN;165449]bu dow 10400 üstü kapatmayacak..o kadar..artur patron..tüylerin dökülüyomu[/QUOTE]
arthur uyuyo ..yarın işi varmış :::::: .. ... senin smaç noldu .. göremedik henüz etkisini .. :D:D:D
dov ralli moduna girdi fezaya çıkacak sanki mübarek cık cık cık ayulara teselli hacim yerlerde sürünüyor bu çıkışı yaparken
bizzatihi ben çakacam smacı ... quenn beceremedi .. hehhhee :D:D
bu ne gap heyecanı yaw..+20 bizim kapanışa göre..ne gap i tavuk gap ımı
[QUOTE=selçuklu;165453]arthur uyuyo ..yarın işi varmış :::::: .. ... senin smaç noldu .. göremedik henüz etkisini .. :D:D:D[/QUOTE]
blok kuvvetli patron..bloğu delersek..manşet kurtarmaz..gol olur patron:p..söyle artur uyansın:::
[QUOTE=Astatin;165456]bu ne gap heyecanı yaw..+20 bizim kapanışa göre..ne gap i tavuk gap ımı[/QUOTE]
he patron ya .. yok o değilde arthuru uyandırmak istemiyorum şimdi ... yarın lazım olacak .. arthur etkisi .. :D:D