-
[QUOTE=QUEEN;165457]blok kuvvetli patron..bloğu delersek..manşet kurtarmaz..gol olur patron:p..söyle artur uyansın:::[/QUOTE]
ben onu 9 u anlamam .. sana güvendik ..quenn patron smacı çakacam dediyse sağlam çakar dow eksi 150 kapatır dedik ... .. ayıp ediyon patron ..
ahanda ben çakıyom smacı .. smac denemesi 1 ... .boks..boks.
-
mr.artur joni sahnede..oley..heeheh
-
çok pis NU 360 kapatır kanaatimce
-
Yaw Sezen AKSU imalat hatası bir android gibi duruyor..o ne berbat kıyafet seçimi..pelerinin altında arap kadir donu giymiş gibi
-
ilk smacım iyiydi. . şimdi ikinci geliyo .. çok pis smac patlatacam .. gerek yok arthuru uyatmaya .. ben hallederim .. .boks.
ahanda smac denemesi 2 ....boks.
-
artis dow..hee..patron..senin smaç iyimiş..
-
[quote=Astatin;165461]çok pis NU 360 kapatır kanaatimce[/quote]
Çok çok,fazla yüz verme 330 neyine yetmiyor fazla bile...:D
-
[quote=selçuklu;165463]ilk smacım iyiydi. . şimdi ikinci geliyo .. çok pis smac patlatacam .. gerek yok arthuru uyatmaya .. ben hallederim .. .boks.
ahanda smac denemesi 2 ....boks.[/quote]
Yaw nası vurdun öyle... Değil krizin 2. dalgası, 3. dünya savaşı başlayacak nerdeyse... :..: :::
-
[QUOTE=Astatin;165462]Yaw Sezen AKSU imalat hatası bir android gibi duruyor..o ne berbat kıyafet seçimi..pelerinin altında arap kadir donu giymiş gibi[/QUOTE]
ayıp ediyon patron .. biz dowu düşürecez diye .. rahat uyuyun diye . smac falan .. uğraşıp duruyoruz .... sen tv de sezen aksu kıyafetiyle uğraşıyon arap donu falan .... .. çok ayıp ediyon patron .... kızacam valla ... ::::::
-
[QUOTE=ERGEN;165465]Çok çok,fazla yüz verme 330 neyine yetmiyor fazla bile...:D[/QUOTE]
evet evet 330 kafidir.. ee biraz sabaha fdow'a da kalsın dimi ya..
-
[quote=jerfin;165468]evet evet 330 kafidir.. ee biraz sabaha fdow'a da kalsın dimi ya..[/quote]
Nevet nevet...yalnız 85 den bir tokat yemesi lazım...:)
[URL]http://www.hoptek.tv/167591/bu-boga-cok-komik[/URL]
-
[QUOTE=Strategist;165466]Yaw nası vurdun öyle... Değil krizin 2. dalgası, 3. dünya savaşı başlayacak nerdeyse... :..: :::[/QUOTE]
iki tanede sen patlat patron .. ben sersemlettim .. senin avatardaki gibi olsun dow .. dimi quenn bacı .. hehhheee :D:D:D:D