[IMG]http://img1.blogcu.com/images/w/e/b/webblogcu/komik_kedi.jpg[/IMG]
.dng
Printable View
[IMG]http://img1.blogcu.com/images/w/e/b/webblogcu/komik_kedi.jpg[/IMG]
.dng
patron 72 bin kırılmadan graşş tadı vermez demiştim,ısrar ediyorum :)
garantide daş gibi duruyor halen..
6,86 falan yakarsak kağıttan kaplan der geçeriz o ayrı :)
[quote=The Tatar;379142]garantide[B] daş gibi[/B] duruyor halen..
6,86 falan yakarsak kağıttan kaplan der geçeriz o ayrı :)[/quote]
Lüle taşı olmasın, patron??;)
[quote=The Tatar;379141]patron 72 bin kırılmadan graşş tadı vermez demiştim,ısrar ediyorum :)[/quote]
[quote=The Tatar;379142]garantide daş gibi duruyor halen..
6,86 falan yakarsak kağıttan kaplan der geçeriz o ayrı :)[/quote]
greencircle ovası yeniden deniz seviyesinin altına inerse, gırmızıbeyazlı gezgin bilsin ki; nicedir vobland ovalarında iyiliği toprağa kavuşturan kara büyünün gücü doğal sınırlarına erişmiştir... ve bil ki gırmızı beyazlı gezgin, bu dopraklarda o baskıyla yitmeyen Pawların biri bile greencircle ovasının suyla birleştiği yeri görürse, yeni bir çağ başlayacak ve o pawlar o toprakları geri çevrilemez şekilde işgal edecektir...:D:D:D kim bilir belkide yiten nice atalarının kinini biriktiren pawlar, ihanet eden hornlarla omuz omuza bu toprakları yeniden hornların hatıralarına korku ve hüzünle kazımayı planlıyorlardır..
gısaca; yeşildairenin içindeki gösterge 0 ın altına inerse düşüş derinleşir:D:D
Aste baba,
Elektronik loto oynama makinesi icat etseydin iyi olurdu. Hem haftasonu loto oynayacağına tatil yapardın. İyi olurdu... ehhehuhehe
thub-un is soon..:)
[quote=Astatin;379144]pinkcircle ovası yeniden deniz seviyesinin altına inerse, gırmızıbeyazlı gezgin bilsin ki; nicedir vobland ovalarında iyiliği toprağa kavuşturan kara büyünün gücü doğal sınırlarına erişmiştir... ve bil ki gırmızı beyazlı gezgin, bu dopraklarda o baskıyla yitmeyen Pawların biri bile pinkcircle ovasının suyla birleştiği yeri görürse, yeni bir çağ başlayacak ve o pawlar o toprakları geri çevrilemez şekilde işgal edecektir...:D:D:D kim bilir belkide yiten nice atlarının kinini biriktiren pawlar, ihanet eden hornlarla omuz omuza bu toprakları yeniden hornların hatıralarına korku ve hüzünle kazımayı planlıyorlardır..
gısaca; [B]pembe dairenin[/B] içindeki gösterge 0 ın altına inerse düşüş derinleşir:D:D[/quote]
teprik ederim aste..
Pempe daire olmadığına göre düşüş derinleşmeyecek yani....dng
[QUOTE=ATHLON;379146]thub-un is soon..:)[/QUOTE]
bektestler ok mi patron :)
[quote=excali;379147]teprik ederim aste..
Pempe daire olmadığına göre düşüş derinleşmeyecek yani....dng[/quote]
yanlış alıntı yapmışsın:p
[quote=The Tatar;379141]patron 72 bin kırılmadan graşş tadı vermez demiştim,ısrar ediyorum :)[/quote]
iz süren 900 de sende kaç patron .. 200 barı bozulmalı..
[quote=The Tatar;379148]bektestler ok mi patron :)[/quote]
onnar el emei göz nur u patron...had had had already been confirmed..:))