son smac geliyo .. gol olacak inşallah ...
3. last smaç denemesi ..
Printable View
son smac geliyo .. gol olacak inşallah ...
3. last smaç denemesi ..
hakemde iş yok .. saymıyor smacları ...maç berabere ... hayırlısı artık ... çıktım.. hadi cümleten iyi geceler .. ..
patron arturu uyandır dedim..sabaha kadar bari icabına baksın..hadi iyiy geceler..gap olmasın..zarar olmasın..eksi açılabilir..mahsuru yok hehe..byyy
ne zaman gülecek bu ayuların yüzü..
[quote=QUEEN;165473]patron arturu uyandır dedim..sabaha kadar bari icabına baksın..hadi iyiy geceler..gap olmasın..zarar olmasın..eksi açılabilir..mahsuru yok hehe..byyy[/quote]
385 i ikinci denemesinde geçti,savunabilselerdi durum farklı olabilirdi..
Fıçırtlara bakcez..:D
[QUOTE=jerfin;165474]ne zaman gülecek bu ayuların yüzü..[/QUOTE]
sistem çalışmıyo gape..ayrı formül lazım..gap olunca darmadağın oluyosun..sistemede diyosun..sonra hareket başlıyo falan..zor çok zor..:)
[quote=jerfin;165474]ne zaman gülecek bu ayuların yüzü..[/quote]
Ayular hep gülüyoruzki,ağlanacak halimize...:)
[QUOTE=QUEEN;165476]sistem çalışmıyo gape..ayrı formül lazım..gap olunca darmadağın oluyosun..sistemede diyosun..sonra hareket başlıyo falan..zor çok zor..:)[/QUOTE]
zistem seansiçinde bile çalışmıyor ki..:))) yatayda habire çarp..
ne bitmez çilemiz varmış..:..:üüü
[quote=jerfin;165474]ne zaman gülecek bu ayuların yüzü..[/quote]
10-15 günü var bence.ben bugün öğlen reçeteyi yazdımdı.:D
[QUOTE=ERGEN;165477]Ayular hep gülüyoruzki,ağlanacak halimize...:)[/QUOTE]
deme öyle arada koro halinde zırlaşıp üüwww ağlaşıyoruz ya..:..:
[QUOTE=SEYYAH;165479]10-15 günü var bence.ben bugün öğlen reçeteyi yazdımdı.:D[/QUOTE]
10-15 gün mü.. demee:eek:
sinir sistemim bi 2 günü daha kaldıramaz sen bana 2 hafta diyorsun.. üüwwwüüü
[QUOTE=jerfin;165478]zistem seansiçinde bile çalışmıyor ki..:))) yatayda habire çarp..
ne bitmez çilemiz varmış..:..:üüü[/QUOTE]
evet sistemsiz daha iyi...dngdowun dönmesini bekliyodum..döndü..ama yine döndü..başımız döndü..asyada coşar şimdi..future -30 olursa kurtarırız belki..ara vercem yine..çok stres yapıyo..:..: