[quote=jerfin;165474]ne zaman gülecek bu ayuların yüzü..[/quote]
14 şubatta :..:
Printable View
[quote=jerfin;165474]ne zaman gülecek bu ayuların yüzü..[/quote]
14 şubatta :..:
[QUOTE=QUEEN;165482]evet sistemsiz daha iyi...dngdowun dönmesini bekliyodum..döndü..ama yine döndü..başımız döndü..asyada coşar şimdi..future -30 olursa kurtarırız belki..ara vercem yine..çok stres yapıyo..:..:[/QUOTE]
evet evet canımcım ara verelim, en iyisi kuaföre maniküre vurmak kendimizi..:::
bakıyorum..30 dak da tobomu oo..bizde..eyvahlar olsun..63500 veya üstü..
[quote=QUEEN;165482]..[B]ara vercem yine..çok stres yapıyo..[/B]:..:[/quote]
klimaların parası çıktıysa dinlen tabii :..:
bu arada evin eksiklerinin listesini çıkar,lazım olan meblağı çıkar sonna gel onu çıkartmak için trade et...
hı? nası fikir?
[QUOTE=sovalye;165483]14 şubatta :..:[/QUOTE]
ay kalbim..:eek: bak küt diye götüreceksiniz siz beni..
[quote=jerfin;165480]deme öyle arada koro halinde zırlaşıp üüwww ağlaşıyoruz ya..:..:[/quote]
Aslında ağlamak deyil topluca kafa yeme moduna girip halay işine girsek belki bir faydası olur sanıyorum...
Hani padişah vergileri artırdıkça halk ağlıyor,ağladıkça vergileri artırıyor durum nedir diyor en sonunda habercisine..
padişahım millet kafayı yemiş artık aldırmıyor oyun kurup oynuyorlar diyince...
O halde işimiz zor diyor padişah....lelele.lelele.lelele
[quote=QUEEN;165485]bakıyorum..30 dak da tobomu oo..bizde..eyvahlar olsun..63500 veya üstü..[/quote]
ben reçeteyi yazdım dedim daha asabımı bozmayın :D
60.000/63.000 aralığı 10/15 gün git-gel konya 6 saat yapcaklar :::
[QUOTE=SEYYAH;165486]klimaların parası çıktıysa dinlen tabii :..:
bu arada evin eksiklerinin listesini çıkar,lazım olan meblağı çıkar sonna gel onu çıkartmak için trade et...
hı? nası fikir?[/QUOTE]
ya pamık bi alıyorz iki veriyoruz..iki aldık bi verdik..olmuyooooooo.......:confused:
voooob..vooooob
ula ne zırlak bir forum olmuş burası be...zırlamayın daaaaa..düşeceğiz ayuuuuuu
pambıııkkkk..senin sitede fişi biraz çekmiş..tırstın dimi :)
vallahi sabrım kalmadı benim.. bakın yakında forumda olay çıkartır, ortalığı birbirine katarsam suçlu ben değilim aha da PALA dır..:..: sonra Hellim beni yasakaldığında hafifletici sebep olarak kullanabilirim bunu dimi..:::
ben daxa bakarım..dax kapanışa göre ekside fdow eksi olursa..olur bu iş..banane..