geçen haftadan uzunlar duruyo..ama kıllanmaya başladım artıkın...larossian hoca naptıki acaba...
Printable View
geçen haftadan uzunlar duruyo..ama kıllanmaya başladım artıkın...larossian hoca naptıki acaba...
[QUOTE=7410;165495][COLOR="Red"]geçen haftadan uzunlar duruyo[/COLOR]..ama kıllanmaya başladım artıkın...larossian hoca naptıki acaba...[/QUOTE]
bak gözüme çatak budak görünmeye başladın 7410..:..:
düşüş banko... BJK bileşampiyon olur ama borsa yarın çıkmaz :)
[quote=jerfin;165496]bak gözüme çatak budak görünmeye başladın 7410..:..:[/quote]
kanki napıyım ya...aldım öyle kös kös bekliyorum işte kaç gündür...yukarı gitmezse 59,600 den stop olucam...elimdeki uzunun iki katı kısa açıcam...benim için faretmez ha uzun ha kısa :) 59,600 ü göstert anında kısaya dönerim :..::..:
[QUOTE=jerfin;165496]bak gözüme çatak budak görünmeye başladın 7410..:..:[/QUOTE]
tepki yok.. cıkk senle ortalık birbirine katılmaz..
hah enorton'a çatiyim.. onla ortalığı güzel birbirine katıyorduk..::: pişştt enortoonnn gözünün üstünde kaşın vaarrr..:..::..:.boks..boks.
[QUOTE=7410;165498]kanki napıyım ya...aldım öyle kös kös bekliyorum işte kaç gündür...yukarı gitmezse 59,600 den stop olucam...elimdeki uzunun iki katı kısa açıcam...benim için faretmez ha uzun ha kısa :) 59,600 ü göstert anında kısaya dönerim :..::..:[/QUOTE]
e ayıp deel mi niye bekliyorsun kös kös..:..: geçsene geçsene kısaya...:::.boks.
[quote=Astatin;165492]pambıııkkkk..senin sitede fişi biraz çekmiş..tırstın dimi :)[/quote]
siten güzel asti.yayını kesmeyin abi :D
ellerime pürel sürdüm lem.istanbul ünv. tıp fak. onaylı.mal karaborsa olmuş lem.anti-viral,anti-bakteriyel,anti-fungal ve anti-asti :D
çok güzel bir kokusu var ama lem valla mis gibi kokiy lem yani bunu aslında boyun,boğaz bölgesine parpim niyetine sürüp kız tavlıyabilirsin sen asti :D
ucuzda üstelik lem ne vercen şimdi hugo boss XY ye, davidoff a ,lacoste a filan o gader parayı.
lacoste booster benim favorimdir bak bu manyak kokar az kız tavlamadık bunlan.hanım duymasın yakar lem beni :p.2 pıs yetiyor abi. nuri alço ölçüsü.sen iyi bilin.tabletçisin ya o bahımdan :D
[quote=jerfin;165500]e ayıp deel mi niye bekliyorsun kös kös..:..: geçsene geçsene kısaya...:::.boks.[/quote]
yaw millet kısaya geçtide noldu trilyon mu kazandı :D:D
hala uzunlarım karlı...:..::..:
hem ben burda ne zamandır hedef 150 bin diyorum .kom.kom hiç rastlamadın mı :..::..:
ne sitesiymiş bu seyyah..:)
ben dow'u tavlamak istiyorum, yok mu bunun için etkili bi parfüm..:D
dow 17:35 seviyelerinden kapanmış..
teknik olarak iyi kapanış !
yarın 62500 bi daha denenebilir..?
[quote=jerfin;165484]evet evet canımcım ara verelim, en iyisi [B]kuaföre maniküre[/B] vurmak kendimizi..:::[/quote]
[quote=jerfin;165503]ne sitesiymiş bu seyyah..:)[/quote]
kuaför sitesi...:::
saç kesimi,manikür,pedikür v.s. jerfin :D
tövbe yarabbim tövbe ya...yaw ne sitesi olacak tabiiki vob sitesi ama site benim değil astinin.bana patlatmaya çalışıyor son SPK cezalarından tırstı :::
ne anasının gözü bu asti var ya :::
[QUOTE=SEYYAH;165505]kuaför sitesi...:::
saç kesimi,manikür,pedikür v.s. jerfin :D
tövbe yarabbim tövbe ya...[COLOR="Red"]yaw ne sitesi olacak tabiiki vob sitesi ama site benim değil astinin.[/COLOR]bana patlatmaya çalışıyor son SPK cezalarından tırstı :::
ne anasının gözü bu asti var ya :::[/QUOTE]
kesin sistem satmak için kurmuştur o siteyi..:D:D