[quote=jerfin;165506]kesin sistem satmak için kurmuştur o siteyi..:D:D[/quote]
hayır vobçulara parpim ve tablet satıyor :p
Printable View
hayır vobçulara parpim ve tablet satıyor :p
[QUOTE=SEYYAH;165507]hayır vobçulara parpim ve tablet satıyor :p[/QUOTE]
parpim mi.. baya bildiğimiz parpim..::: hadi yaa..:D
VOB 15 dk.
61.000 civarı fena görünmüyor.aynı zamanda çıkışın 38,2 geri alış seviyelerine denk geliyor.yukarıda 62.700 yeresi ilk engel gibi.
[IMG]http://ultraxs.com/image-3FA9_4B01D080.jpg[/IMG]
[QUOTE=Kennym;165442]
yarın ıcın muhtemelen fecı bı +gap olucak gorunuyo .. allah shortculara sabır versın.. tabi bu sırada dow cokmezse ancak gorunen o kı jonı cok heveslı ucmaya.
[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;165401]Biz kapanırken fdow değeri [B]10367[/B]...
Herkese iyi akşamlar...[/QUOTE]
Fdow şuanda da 10367... + gapı hatta feci + gapı nerden çıkardın anlamadım :D Sabah biz açılırken future ne olur bilinmez tabi...
Ne bu vob un hali yaaaa, kaç gündür yerinde sayıp durmuş, artık ya aşağı ya yukarı dedirttilermi herkese, işte bundan sonrası tehlikeli olabilir diyorum, aşağı yapar gibim yapıp ani yukarı, yada yukarı gider gibi yapıp ani aşağı çakmaları normal, yoksa buradan göstere göstere yukarı almaya başlamazlar yada aşağıya salmazlar diye düşünüyorum, herneyse, sonuçta ne halleri varsa görsünler , görsünlerde ondan sonra poz alayım diyen daha kazançlı çıkar bence:)burada flat kalıp, sabredip sabredip düştüğü yerden yada yükseldiği yerden poz almak daha mantıklı bu yataylıktan sonra gelen al sat sinyalleri muhtemelen sağlıksız olacaktır:),
Yani foruma uğramışken bu duruma istinaden bişeyler yaziim dedim, :) saygılar...
[QUOTE=jerfin;165503]ne sitesiymiş bu seyyah..:)
ben dow'u tavlamak istiyorum, yok mu bunun için etkili bi parfüm..:D[/QUOTE]
[QUOTE]BİLGİLENDİRME : SPK'nın 16 Kasım 2009 tarihli bülteni ile bazı web siteleri hakkında SPK mevzuatına aykırı hareket etmeleri nedeniyle yasal merciilere başvurulduğu anlaşılmaktadır. Bu siteler incelendiğinde tamamına yakının al-sat tavsiyelerinde bulunan içeriğe sahip oldukları ve ücretli oldukları görünmektedir. Bizim sistemizde al-sat tavsiyesi veren türden bir içerik olmadığı gibi ücretli herhangibir hizmette yoktur. Sitemizin amacı, analistlerin kendilerini geliştirmekle ilgili çabalarına destek olacak bilgi ve yorum paylaşımlarında bulunmaktır. Diğer yandan, SPK'nın işaret ettiği ihlalin çerçevesini henüz tam olarak anlayamadığımız için sistem geliştirme noktasında örnek olarak kullandığımız grafiklerde, izleyicilere al-sat tavsiyesi olarak algılanabilecek bir yaklaşım içinde olmamamız gerekmektedir. Bu nedenle, sitemizde kullanılan tüm grafikler, cari gün yada periyot kapanışını değil, daha önceki kapanışları içerecektir. [/QUOTE] Bunların hukukçuları vardı . Araya taraya bi halt bulamdıalr herhalde SPK bültenine göre yola devam etme kararı almışlar.
[QUOTE=fXci;165523]Vob 15 dakkalık graf şöyle bi bakalım
[B][COLOR=Blue]X[/COLOR][/B] yeresi kopuş bölgesi... Kesin olarak 625xx üstü olursak yukarı potansiyel açıkça gözüküyor...
Aşağı potan için [COLOR=Blue][B]X[/B][/COLOR] yeresinin aşagı kırılması tam olarak yetmeyor.... cunku aşağıda birkaç bozuk destek yeresi düşüşü bir ileri iki geri moduna sokabikir.
Emme [COLOR=Blue][B]X[/B][/COLOR] yeresi aşağı kırılırsa ben 58xxx potansından korkarım....
[IMG]http://i34.tinypic.com/s2gvva.png[/IMG][/QUOTE] fxçinin gece yazısı.
Aşağı ok olursa OBO olur GOL olur.
[QUOTE=enorton;165515]Fdow şuanda da 10367... + gapı hatta feci + gapı nerden çıkardın anlamadım :D Sabah biz açılırken future ne olur bilinmez tabi...[/QUOTE]
histem :)) bakalım olucak mı umarım olmaz ama ..
[B]Günaydın,
[U]17 Kasım Salı [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
GBP TÜFE (a/a) (Eki) 11:30 %0,1 %0,0 Orta
[U]GBP TÜFE (Çekirdek) (y/y) (Eki) 11:30 %1,8 %1,7 Yüksek [/U]
GBP Perakende Fiyat Endeksi (a/a) (Eki) 11:30 %0,1 %0,4 Orta
[U] EUR Dış Ticaret Dengesi (Eyl) 12:00 €1Mlyr Yüksek [/U]
[B] USD Fed-Yellen'in Bankacılık Krizi Hakkındaki Konuşması 12:30 Yüksek
USD ÜFE (a/a) (Eki) 15:30 %0,5 -%0,6 Yüksek
USD ÜFE (Gıda & Enerji Hariç) (a/a) (Eki) 15:30 %0,1 -%1,0 Yüksek
USD Net Uzun Vadeli Sermaye Hareketleri (Eyl) 16:00 $28,6Mlyr Yüksek
USD Toplam Net Sermaye Girişi (Eyl) 16:00 $10,2Mlyr Yüksek
USD Sanayi Üretimi (Eki) 16:15 %0,4 %0,7 Yüksek
USD Kapasite Kullanımı (Eki) 16:15 %70,8 %70,5 Yüksek
USD Fed-Lacker'in Ekonomi Hakkındaki Konuşması 17:15 Düşük
USD Fed-Pianalto'nun Ekonomi Hakkındaki Konuşması 19:30 Yüksek
USD NAHB Konut Piyasası Endeksi (Kas) 20:00 19 18 Yüksek
USD Hazine Sekreteri Timothy Geithner'ın konuşması 21:30 Yüksek
USD API U.S. Ham Petrol Stokları 23:30 -- 1217K Orta [/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Home Depot Inc (HD) 0.36$ (Açılış öncesi)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Eylül ayı kısa vadeli dış borçlar verisi (14:00)
T.C Hazine 21 ay vadeli TL cinsi iskontolu tahvili yeniden ihraç edecek.
T.C Hazine 5 yıl vadeli TÜFE'ye endeksli tahvili yeniden ihraç edecek.
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[quote=SEYYAH;165501]siten güzel asti.yayını kesmeyin abi :D
ellerime pürel sürdüm lem.istanbul ünv. tıp fak. onaylı.mal karaborsa olmuş lem.anti-viral,anti-bakteriyel,anti-fungal ve anti-asti :D
:D[/quote]
[quote=jerfin;165503]ne sitesiymiş bu seyyah..:)
ben dow'u tavlamak istiyorum, yok mu bunun için etkili bi parfüm..:D[/quote]
[quote=SEYYAH;165505]kuaför sitesi...:::
saç kesimi,manikür,pedikür v.s. jerfin :D
tövbe yarabbim tövbe ya...yaw ne sitesi olacak tabiiki vob sitesi ama site benim değil astinin.bana patlatmaya çalışıyor son SPK cezalarından tırstı :::
ne anasının gözü bu asti var ya :::[/quote]
[quote=SEYYAH;165507]hayır vobçulara parpim ve tablet satıyor :p[/quote]
hulem pambık..daha geçen hafta altın-kontrol hissesi benim diye geriniyodun ortalarda..SPKnın küsküyü görünce tırstın tabi:D bu arada imzana eklediğin uyarıda gözümden kaçmadı, tırsak vobçi pambık.. ne patlatcam tavukmu patlatcam..senin işte geçen mesajlarda itiraf etmişin .. daha ne..
la pürel ne karaborsaya düşcek..askeri malzeme satan dükkanlara git, kadıköydeki eski ptt nin arkasındaki (akmar pasajı yanı) dükkanlarda zebil gibi bulursun...
sitelerden veya başka yerlerden herhangibir satışımız yoktur...sadece kontrat satarım..:D:D onuda tanıdıklarıma değil...vOB da..ha kazara tanıdığa denk geliyosa onu bilemem..longlaman abicim sende..benim suçum yok..şort tabiki şort bir tanem...
Pamık, siteye rating almak için atmadığın takla yok ha..cıbıldak kadın resimleride korsun sen oraya::::::
[quote=VOBiX;165524]Bunların hukukçuları vardı . Araya taraya bi halt bulamdıalr herhalde SPK bültenine göre yola devam etme kararı almışlar.[/quote]
şşşşş...kızdırma pambığı... ucuza stajer hukukçu tutmuştur cimri pambık :D:D
[quote=jerfin;165503]ne sitesiymiş bu seyyah..:)
ben dow'u tavlamak istiyorum, yok mu bunun için etkili bi parfüm..:D[/quote]
[quote=SEYYAH;165505]kuaför sitesi...:::
saç kesimi,manikür,pedikür v.s. jerfin :D
:::
ne anasının gözü bu asti var ya :::[/quote]
ya bu arada parfüm kuaför falan brakın geyiği de..aklıma süper bir fikir geldi.. PAMBIK bu fikir için site reklam gelirlerinin yarısını isterim ama..Şöyle yapıyoruz, o site üzerinden bir internet radyo yayınına başlıyoruz, vob konulu..DJ imiz Jerfin oluyor.. (neden jerfin..yani Pambık şimdi seni yapsak sadece VOB cular dinler..ama bir bağyan olursa VOB la alakalı olmayan bissürü adam da tıklar dinlemek için..gelsin reklam gelirleri)..SAZAN'ın hımmlamasını kayda alırız arada kullanırsın jerfin, SAAN ın toplantılara canlı bağlanırız.. Yalnız FX cinin türkçesi yüzünden kesin RTUK den ceza yeriz..düzelt FX ci türkçeni.. ya bak şimdi fikir fikiri açıyor....
Selçuklu patrona yoğun olarak bağlanır espri alırız...hatta vakti müsait olursa birde program yaparız ona...akşam da bir saat, küskü ve zırlama muhabbeti..malum sitede nice yetenekli arkadaşlarımız var...
PAmbıkın da "bu şortlar paar etmeeycek" deyişini kayda alırız, VOB yükselirken zırlamalar eşliğinde yayına veririz...
la tutar bu radyo haaa....