-
[quote=Kennym;165527]histem :)) bakalım olucak mı umarım olmaz ama ..[/quote]
+ gap tahminini gerçekçi buluyorum. Piyasa gün boyu Dow'un gece çökeceğini tahmin eder gibiydi. Beklenen çöküş gelmedi, satışlar sadece yeni alımlarla karşılandı. Bu nedenle bizim piyasa terste kaldı. Sabah düzeltebilir. Gerçi FDOW da - bu sabah. Büyük bir gap olmaz, yönü mühim değil.
Artık DOW tam anlamıyla aşırı alım bölgelerinde dolaşıyor. En fazla biraz daha yukarı gidebilir. Ondan sonra büyük satış başlamasa bile en azından normal bir satış furyası başlamak zorunda. Bizim de takip etmemizi bekliyorum. Sabah gap'leri haricinde vaktimizin büyük kısmını düşerek geçiriyoruz zaten.
Tahminim DOW bu gece yeni bir tepe yapar ve orada 30-40 dk. kalıp ondan sonra çöker ve - kapatır. Geceye short gireceğimi şimdiden ilan ediyorum. Umarım gün içi çıkarız da yukarıdan short'lama imkanı doğar...
-
[quote=SEYYAH;165501]siten güzel asti.yayını kesmeyin abi :D
lacoste booster benim favorimdir bak bu manyak kokar [COLOR=red]az kız tavlamadık bunlan[/COLOR].hanım duymasın yakar lem beni :p.2 pıs yetiyor abi. nuri alço ölçüsü.sen iyi bilin.tabletçisin ya o bahımdan :D[/quote]
way way way... yengeye bir şekilde ulaştırmam lazım bu bilgiyi... lem pambık sen kızları parfümlemi tavlıyon...vay nuri alço pambık way:..: şahsen benim parfüm v.s. kozmetiğe olayın bir sonraki aşamasında ihtiyacım olmuştur:..::..::..: vay sapık pambık vay:..::..: soğuk bir kola içermisin yavrucum:D:D
-
cümleten günaydın .. bol kazançlar .......
-
şşş...ahmet mergen..11200 diyo yaa
-
[quote=QUEEN;165535]şşş...ahmet mergen..11200 diyo yaa[/quote]
üwwwwww*******************
-
günaydın..
yawf bizim bu forum harbi komedi dükkanı gibi..:D
bu kadar kaçık::: insanı barındıran başka forum yoktur haa..
-
[quote=jerfin;165537]günaydın..
yawf bizim bu forum harbi komedi dükkanı gibi..:D
bu kadar kaçık::: insanı barındıran başka forum yoktur haa..[/quote]
PAMBIK ın iş teklifini kabul ediyonmu etmiyonmu..sen onu de :)
-
[quote=QUEEN;165535]şşş...ahmet mergen..11200 diyo yaa[/quote]
Günaydınlar...
Sağolsun Sn. Mergen...
IMKB 30 binlerdeyken 32.5-34 arasında ahanda yaz geliyor,herkes pikniğe gider e pikniktede genelde piiiinir ve bol bol [COLOR=red][B]DOMATES[/B][/COLOR] yenir diyordu..
ŞİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :cool:
-
herkese günaydın,bol kazançlar arkadaşlar...
-
[QUOTE=Astatin;165538]PAMBIK ın iş teklifini kabul ediyonmu etmiyonmu..sen onu de :)[/QUOTE]
hee ya ses tonum etkili ve güzeldir aslında..::::::
ee ama dün benim dow'u etkilemek için parpim siparişim n'oldu sende bi onu de..:..: o parpimle dow'u serseme çevirmem lazım.. kendim için birşey istiyorsam namerdim.. forumun shortçuları için feda ediyorum kendimi daa..:..:
-
[QUOTE=QUEEN;165535]şşş...ahmet mergen..11200 diyo yaa[/QUOTE]
günaydın..
ahmet mergenin,uslubu sabancının uslubu gibi;cana yakın,bizden biri(!!!!!).:D:D:D..
ama yorumları diğerlerinden daha isabetli değil...2000 yılından sonra çok yanıldığına çok şahit oldum..
[B]hiç bakmayın derim....[/B]
[B]şimdiki favori atımız[/B]...[B]üstad ew ci a.t.[/B] dir...oda dow da bu hafta kanlı olacak diyor..10495 den itibaren şelale bekliyor.dow dün max. 10434 ü gördü.....yükselişi tam tutturdu...
[B]kişinin iştir işi lafa bakılmaz..işte isabet..işte a.t.[/B]
-
Haftalık DJI.
Bu hafta sonunda mavi yatay üstü kapatırsa, bu sayım güme gider.
Ancak, Sazan dünkü mavi yatay üstüne yükselişi ve yükselen trendline'a dokunuşu (ok ile gösterdim), bir boga tuzağı olarak görmekte.
[URL=http://img261.imageshack.us/i/vobsystem.png/][IMG]http://img261.imageshack.us/img261/2474/vobsystem.png[/IMG][/URL]