Günaydın hayırlı işler arkadaşlar bol kazançlar
Printable View
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar bol kazançlar
arthur effect .. teprik ediyorum .. arthur amcayı .. hehhhee:D:D:D
[B]günlükler[/B] 27 ekimden beri sat da..başka sat olan var mı..
[quote=sazan;165551]Bu grafiği yaklaşık 3-4 haftadır veriyorum. Yeni değil.[/quote]
Biliyorum ...
"hımmmmm..yahşi grafik [COLOR=red]olmuş[/COLOR] ve vahşi bir analiz [COLOR=red]olmuş[/COLOR]..teprik ederim"
-miş li geçmiş zaman patronaj:):)
ayrıca analiz eski ama takdir ve teprik yeni:..:.boks.
Halilim aküyü fullemiş...
Coştu yine,gaptırdı gitti...
Coştun yine deli goğül [B]sular kimin[/B] çağlarmısın....:)
[quote=abka;165553][B]apka bugün sana uyku yok....[/B]
önünde şapkamı çıkarıyor..hatta şapkadan tavşan çıkarıyor..ne tavşanı? tavuk çıkıyor:::
formulunu acilen bekliyom...:)))[/quote]
formülü bana sorma..PAMBIK a sor..site onun.dng
ben çıkıyorum .. size bol kazançlar .. işlerim var ...bebe ayıları gezdirecem .. hehhhee :D:D
[B]16 Kasım 2009 Bıkkınlığa Üçgen Atarken:[/B] Bu satırlar yazılırken DJI 10410'lar civarında dalgalanmaktaydı. Diğer yandan, DJI 10400 ün biraz üzerindeyken VOB seansı kapandı ancak DJI'nın açılışından itibaren gösterdiği agresif yükselişe VOB ters yönde tepki verdi. Genelde borsalar küresel düzeyde benzer hareketler gösterselerde bu durum her zaman geçerli değildir. Belli başlı batı borsalarındaki hareketler, IMKB gibi sığ piyasalarda büyük yatırımcılar tarafından kısa vadeli gerekli ayarlamaların yapılması için kullanılabilir. Diğer yandan Nikkei ve DJI' nın 1 yıl önceki değerleri ile bugünkü değerlerini birbirleri ile kıyasladığınızda o ülkelerin makro beklentilerine ilişkin büyük yatırımcı algılamasını da görebilirsiniz. Nikkei, göreceli olarak DJI'nın bir hayli altında kalmıştır. Bu tür kıyaslamalar özellikle FX piyasasında işe yarar sonuçlar üretir. Dönelim Türkiye'ye ve IMKB'ye. Gözlemlerimiz;
1) Son dönemde hükümet'in attığı adımlar (açılımlar, yargı ile ilişkilerin yürütülmesindeki yaklaşım, dış politikadaki radikal değişimler) kamuoyu desteği olmadan sürdürülebilir değildir. Bu gerçeğin ve yavaş yavaş gerilmekte olan siyasi ortamın bir erken seçime yol açabileceğini düşünmekteyiz.
2) Bir erken seçim senaryosunda IMF ile bir anlaşmanın olanaklı olmayacağını, kamu maliyesinin gevşeyeceğini ve TL'nin değer kaybetmeye başlayabileceğini düşünüyoruz. Bugün EURUSD'deki büyük yukarı hareketi, USD/TRY'nin aynı iştahla düşüşle karşılamadığını görüyoruz. Geçmişdeki erken seçim kararlarına IMKB'nin farklı tepkiler verdiğini görsekte, mevcut fiyat seviyeleri ve beklenti fiyatlamalarının, IMKB'nin erken seçim haberini önce bir düşüşle karşılama olasılığını daha yüksek görüyoruz.
3) Daha önceki yazılarımızda da bahsettiğimiz üzere bono faizlerindeki yükselişi IMKB için ciddi tehdit olarak görüyoruz. Bono faizlerindeki yükselişin ilk etapda Banka hisselerini olumsuz etkileyebileceğini düşünüyoruz.
4) Biz krizin bittiğini düşünmüyoruz ve IMKB'de 8 ayı aşan ralli'nin henüz ciddi bir düzeltmesinin de olmadığını ve bu nednele mevcut fiyat seviyelerinin gerçekci olmadığını düşünüyoruz. Kapitalist üretim biçiminde, reel olmayan fiyatlamaların korunduğu süre uzadıkça, peşinden gelen düzeltmelerin ivmesinin çok daha yüksek olduğunu geçmiş deneyimler bize söylemektedir. (r4f)
[url]http://www.vobmatriks.com/[/url]
(Asti sen yapıştırmadan ben yapıştıdım)
[QUOTE=Astatin;165561]formülü bana sorma..PAMBIK a sor..site onun.dng[/QUOTE]
Sitedeki sistemi mi çözdün?
500 den kapandı uzunlar bunlar niyeti bozmus anlasılan.. bi sure izlesek faydalı olucak.. gune baslangıc - 100 points üvv aga noldu sana bole bu ne karamsarlık hem doları dusur hem burayı napacan o kadar tl yi.. altın filan mı alıcan lo yoksa arsaya mı yatırım yapmaya karar verdin :D
vakıfbnka hayranım..
banka kagıdı..kamu kagıdı..endekse bağlı..[B]ama betası dehşet....[/B][B]sistemler orada mükemmel performan gösteriyor..sert hisse olduğundan...[/B]3.90 dan beri hisse sat da...kısa yapmak için aracı kuruma sordum..yok dediler...öyle günlük kısa istemem...
[quote=enorton;165563][B]16 Kasım 2009 Bıkkınlığa Üçgen Atarken:[/B] Bu satırlar yazılırken DJI 10410'lar civarında dalgalanmaktaydı. Diğer yandan, DJI 10400 ün biraz üzerindeyken VOB seansı kapandı ancak DJI'nın açılışından itibaren gösterdiği agresif yükselişe VOB ters yönde tepki verdi. Genelde borsalar küresel düzeyde benzer hareketler gösterselerde bu durum her zaman geçerli değildir. Belli başlı batı borsalarındaki hareketler, IMKB gibi sığ piyasalarda büyük yatırımcılar tarafından kısa vadeli gerekli ayarlamaların yapılması için kullanılabilir. Diğer yandan Nikkei ve DJI' nın 1 yıl önceki değerleri ile bugünkü değerlerini birbirleri ile kıyasladığınızda o ülkelerin makro beklentilerine ilişkin büyük yatırımcı algılamasını da görebilirsiniz. Nikkei, göreceli olarak DJI'nın bir hayli altında kalmıştır. Bu tür kıyaslamalar özellikle FX piyasasında işe yarar sonuçlar üretir. Dönelim Türkiye'ye ve IMKB'ye. Gözlemlerimiz;
1) Son dönemde hükümet'in attığı adımlar (açılımlar, yargı ile ilişkilerin yürütülmesindeki yaklaşım, dış politikadaki radikal değişimler) kamuoyu desteği olmadan sürdürülebilir değildir. Bu gerçeğin ve yavaş yavaş gerilmekte olan siyasi ortamın bir erken seçime yol açabileceğini düşünmekteyiz.
2) Bir erken seçim senaryosunda IMF ile bir anlaşmanın olanaklı olmayacağını, kamu maliyesinin gevşeyeceğini ve TL'nin değer kaybetmeye başlayabileceğini düşünüyoruz. Bugün EURUSD'deki büyük yukarı hareketi, USD/TRY'nin aynı iştahla düşüşle karşılamadığını görüyoruz. Geçmişdeki erken seçim kararlarına IMKB'nin farklı tepkiler verdiğini görsekte, mevcut fiyat seviyeleri ve beklenti fiyatlamalarının, IMKB'nin erken seçim haberini önce bir düşüşle karşılama olasılığını daha yüksek görüyoruz.
3) Daha önceki yazılarımızda da bahsettiğimiz üzere bono faizlerindeki yükselişi IMKB için ciddi tehdit olarak görüyoruz. Bono faizlerindeki yükselişin ilk etapda Banka hisselerini olumsuz etkileyebileceğini düşünüyoruz.
4) Biz krizin bittiğini düşünmüyoruz ve IMKB'de 8 ayı aşan ralli'nin henüz ciddi bir düzeltmesinin de olmadığını ve bu nednele mevcut fiyat seviyelerinin gerçekci olmadığını düşünüyoruz. Kapitalist üretim biçiminde, reel olmayan fiyatlamaların korunduğu süre uzadıkça, peşinden gelen düzeltmelerin ivmesinin çok daha yüksek olduğunu geçmiş deneyimler bize söylemektedir. (r4f)
[URL]http://www.vobmatriks.com/[/URL]
(Asti sen yapıştırmadan ben yapıştıdım)[/quote]
Way enorton way..demek sende ortaksın siteye he...BDDK dan sonra SPK ile de tanışmak istiyon galiba::::::::: (abicim ben yazıyı yapıştırıyodum sen link ide koymuşsun..bariz reklam olmuş..pambık para mı teklif etti, yoksa benmi para teklif ettim).. Yalnız şu yorumu beğendim (pambık, ben, sen veya birisinin yorumu.boks.:D)
"reel olmayan fiyatlamaların korunduğu süre uzadıkça, peşinden gelen düzeltmelerin ivmesinin çok daha yüksek olduğunu geçmiş deneyimler bize söylemektedir"...
düzeltmenin gecikmesi uzadıkça, küskü daha haşmetli olacak diyor yanniii:rolleyes::rolleyes:şşşşş