bugün yoğun bir veri trafiği var... çalkantılı bir gün olacak anlaşılan..
Printable View
bugün yoğun bir veri trafiği var... çalkantılı bir gün olacak anlaşılan..
Fiyat, aşırı satım bölgesinin dalağını yardı. :)))
Benim grafiğime göre 425'de kanal desteği var. Buradan yükselip de bu hareketi bear trap haline getiremezse çooook sağlam bir küskü gelir, altı boş çünkü.
Bununla birlikte şahsen ben spotun bu kadar zayıf açacağını hiç sanmıyorum...
[quote=enorton;165564]Sitedeki sistemi mi çözdün?[/quote]
yok beaaa...siteden kopyaladım...
[quote=jerfin;165568]bugün yoğun bir veri trafiği var... çalkantılı bir gün olacak anlaşılan..[/quote]
bak bak ba...DJ liğe alıştırma yapıyor
işsizlik yine artmış.....bütcede açık artıyor...küskü büyük olacak demek..yani reel olmayan fiyatlanıyor
[quote=abka;165558][B]günlükler[/B] 27 ekimden beri sat da..başka sat olan var mı..[/quote]
bendeki gunluk 65200 den beri satta al sinyali gelmedi daha sanıyorum gelmez de tekrar aynı seviyenin üstüne cıkmadan.. zaten epi topu 3-5 sinyal var marttan beri. seneyi böyle kapatır tahminim :)
[QUOTE=enorton;165550]Herkese günaydın, dikkatini çeken oldu mu bilmiyorum ama matriksteki dünkü grafikteki ilk bar değişmiş... Açılış 62.000 üstüydü ve saatlik grafikte kısa bir bar vardı ama bugün dünkü ilk barın açılışı 61875 gösteriyor ve uzunca bir bar var... Bunu başka farkeden oldu mu yoksa ben mi yanılıyorum...[/QUOTE]
Dünkünü mü farke ttin sadece daha önce de oldu defalarca. iki farklı serverları varmış. Biri vobdan filan geliyormuş. MAtiks mobilede doğru grafik çıakrken diğer platformlarda arızalı grafik çıkıyor. Ara konuş ama alacağın bir sonuç yoktur.
[QUOTE=Astatin;165567]Way enorton way..demek sende ortaksın siteye he...BDDK dan sonra SPK ile de tanışmak istiyon galiba::::::::: (abicim ben yazıyı yapıştırıyodum sen link ide koymuşsun..bariz reklam olmuş..pambık para mı teklif etti, yoksa benmi para teklif ettim).. Yalnız şu yorumu beğendim (pambık, ben, sen veya birisinin yorumu.boks.:D)
"reel olmayan fiyatlamaların korunduğu süre uzadıkça, peşinden gelen düzeltmelerin ivmesinin çok daha yüksek olduğunu geçmiş deneyimler bize söylemektedir"...
düzeltmenin gecikmesi uzadıkça, küskü daha haşmetli olacak diyor yanniii:rolleyes::rolleyes:şşşşş[/QUOTE]
Abi linki koymasan daha büyük dert, link kullanmadan alıntı yapmak yasssaaaaakkkkkk :::
[quote=abka;165572]işsizlik yine artmış.....bütcede açık artıyor...küskü büyük olacak demek..yani reel olmayan fiyatlanıyor[/quote]
reel olmayan fiyat = reel küskü :D:D:D
sevdim bu denklemi
[QUOTE=Kennym;165573]bendeki gunluk 65200 den beri satta al sinyali gelmedi daha sanıyorum gelmez de tekrar aynı seviyenin üstüne cıkmadan.. zaten epi topu 3-5 sinyal var marttan beri. seneyi böyle kapatır tahminim :)[/QUOTE]
65200 den sat veren histemdir...:)
[QUOTE=Astatin;165570]yok beaaa...siteden kopyaladım...[/QUOTE]
yada siteye sen koydun..::: hadi hadi yeme bizi..:..:
[QUOTE=VOBiX;165574]Dünkünü mü farke ttin sadece daha önce de oldu defalarca. iki farklı serverları varmış. Biri vobdan filan geliyormuş. MAtiks mobilede doğru grafik çıakrken diğer platformlarda arızalı grafik çıkıyor. Ara konuş ama alacağın bir sonuç yoktur.[/QUOTE]
İyi de ben açıldığında ekran başındaydım 62200 falan açtı, 61875 de nerden çıkmış anlamadım :confused:
Bir de şu var geçen hafta farkettim, gün sonundaki uzlaşma fiyatı ile vobun sitesindeki uzlaşma fiyatları da farklı :confused: