[quote=abka;165577]65200 den sat veren histemdir...:)[/quote]
yok hocam 65200 oldugu gunden beri satta gonderem aksam grafigi.. kapanısı 64*** yapmıstı galıba o gun.. tam emın degılım sadece o gun aklımda 65200 rakamı kalmıstı acılıs olabılır
Printable View
[quote=abka;165577]65200 den sat veren histemdir...:)[/quote]
yok hocam 65200 oldugu gunden beri satta gonderem aksam grafigi.. kapanısı 64*** yapmıstı galıba o gun.. tam emın degılım sadece o gun aklımda 65200 rakamı kalmıstı acılıs olabılır
[QUOTE=Astatin;165576]reel olmayan fiyat = reel küskü :D:D:D
sevdim bu denklemi[/QUOTE]
Şuanda reel fiyatın kaç olduğunu kim belirliyor? Belki de reel fiyat 75.000 :) Belki de 43800 :) Bence fiyat şuanda neyse reel fiyat odur... Bknz Adam Smith...
[QUOTE=enorton;165381]Bundan önce dow 10400 ü en son 03.10.2008 tarihinde görmüş, o tarihte vob 43800 müş :D[/QUOTE]
[quote=jerfin;165578]yada siteye sen koydun..::: hadi hadi yeme bizi..:..:[/quote]
eh üh kem küm..tamam tama sistemin grafiğini ben ürettim... ama PMBIK a gönderdim, sşiteye o ekledi...bütün bu yazışmalar mizansen syaın forumcular..Sİtenin 4 ortağı vardır..PAMBIK, Emortım, Cerphin ve Ben ...ama ben küçük ortağım:D:D:D
[QUOTE=enorton;165575]Abi linki koymasan daha büyük dert, link kullanmadan alıntı yapmak yasssaaaaakkkkkk :::[/QUOTE]
Sonra araştırmaları bitmek bilmeyen hukukçualrı devreye girer .dng
[quote=enorton;165581]Şuanda reel fiyatın kaç olduğunu kim belirliyor? Belki de reel fiyat 75.000 :) Belki de 43800 :) Bence fiyat şuanda neyse reel fiyat odur... Bknz Adam Smith...[/quote]
eheheh.. Çok teorik olmuş patron:D:D:D
Eksi makas hayırlı olsun...
[quote=VOBiX;165583]Sonra araştırmaları bitmek bilmeyen hukukçualrı devreye girer .dng[/quote]
Hukukçuyu da PAMBIK ın referansı ile işe almıştık..Meğer PAMBIK ın kuzeniymiş, maaşı aldı 1 aydır ortada yok:D:D
[quote=VOBiX;165583]Sonra araştırmaları bitmek bilmeyen hukukçualrı devreye girer .dng[/quote]
TOKOBA,
Senin başın kelmi patron..sende senin sitenin linklerini koysana yada yazılarını falan:D
asti günlüklerin sat derse yazıver...full kısalar, bir full daha yapacagım...yani full+full olacak..:::
[IMG]http://img265.imageshack.us/img265/2912/cheposterkapakafi.jpg[/IMG]
Asti poster nasıl ama, avatar yaparsın belki...
[QUOTE=abka;165558][B]günlükler[/B] 27 ekimden beri sat da..başka sat olan var mı..[/QUOTE]
Bendede satta dün kapanışa yakın yukarı kıracak gibiydi ama kırmadı.
[QUOTE=abka;165589]asti günlüklerin sat derse yazıver...full kısalar, bir full daha yapacagım...yani full+full olacak..:::[/QUOTE]
Demek ki şuanda full değil :::