EFG bu gün satış tarafında, öyleyse py yataya yakın ayu olarak seyredecek diyorum,
aşağıda 61175 ilk göze çarpan yereyken, 60525 bu günün desteğidir, yukarıda 62050 direnç olarak göze çarpmakta ve geçileceğini düşünmüyorum,
Printable View
EFG bu gün satış tarafında, öyleyse py yataya yakın ayu olarak seyredecek diyorum,
aşağıda 61175 ilk göze çarpan yereyken, 60525 bu günün desteğidir, yukarıda 62050 direnç olarak göze çarpmakta ve geçileceğini düşünmüyorum,
Çember... şey pardon kama daralıyor....
[QUOTE=VOBiX;165623]2004-2006 arasında da o masal vardı.[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;165627]Evet evet hatırlıyorum o günleri, aynı seans içinde %3 eksiden %4 artıya geçtiğimiz bile olmuştu... [B]Yok Abdullah Gül imza atmaya gitmekten vazgeçti, yok yok karar verdi gidiyor falan :)[/B]
Melih Gökçek gündüz vakti havayi fişek attırmıştı... :D[/QUOTE]
3 Ekim 2005 Brüksel ile yaşanan kriz ve Abdullah Gül ün uçağının havaalanında bekletilmesi olayı... Ve ogünkü imkb 30 saatlik grafik, volaliteye bakın lütfen... Önümüze AB gündemi gelirse, son dönemde İMF haberleri ile yaşadığımız volalitenin çok çok küçük kaldığını göreceksiniz...
[url]http://www.tumgazeteler.com/?a=1721738[/url]
[IMG]http://img34.imageshack.us/img34/8899/adsziam.jpg[/IMG]
[quote=enorton;165575]Abi linki koymasan daha büyük dert, link kullanmadan alıntı yapmak yasssaaaaakkkkkk :::[/quote]
EYle deme emortım..bak vahşi batıya :) Siteye baksan sanırsın ki, Roubini v.b. alayı vahşi batı'nın kadrolu yazarı :) Türkçe çevirileri aldıkları sitenin linkini bile belirtmiyorlar..kopi peyst:::::: wil wild west
Küskü büyük, küskü korkunç, küskü haşmetli...on the way
[B][SIZE="7"][COLOR="Red"]zisd...[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE="4"]zeroişlemkısadevam ...[/SIZE][/B]
MOST kırıldı hayırlı olsun...
[IMG]http://img692.imageshack.us/img692/5707/adszycz.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;165635]EYle deme emortım..bak vahşi batıya :) Siteye baksan sanırsın ki, Roubini v.b. alayı vahşi batı'nın kadrolu yazarı :) Türkçe çevirileri aldıkları sitenin linkini bile belirtmiyorlar..kopi peyst:::::: wil wild west[/QUOTE]
Emek hırsızlığına HAYIR, Vahşi Batıya kocaman bir BAN!! :mad:
[quote=Astatin;165359]hava puslu, ortam gergin, şehre korku hakim, yağmur çisseliyor, erken ölen buzağılar misali küçük zararlara kapatılmaya çalışan long pozisyonlar aylardır süren boğa altın çağının sonuna yaklaşıldığını fısıldıyor çam ağaçlarının yaprakları arasından süzülen korku rüzgarlarıyla...küskü korkunç, küskü yolda, alevli küsküler boğa kalelerinin kapılarına fütursuz darbeler indiriyor, taze taze danalar umutsuz savaşlarına doğru aheste aheste yürüyor, belki de son savaşlarına......dng
.lelelekarşılarında vandal batı nın yükselen kulesi DJ in verdiği umutla adımlar yer yer hızlanıyor ama, kader şort tanrıları tarafından yazıldı...[/quote]
Bu bir Şort destanıdır...BU havada şortsuz kalanın, kıçı ayazda kalır. domuz gribi bile olur
en boğa piyasada ayı olarak cırıt atarken , zil takmış oynayan ayı piyasasında tedirgin olup giremiyorum ,bende bi terslik var ama nedir anlamıyorum üüüüüü
[QUOTE=selçuklu;165638][B][SIZE="7"][COLOR="Red"]zisd...[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE="4"]zeroişlemkısadevam ...[/SIZE][/B][/QUOTE]
Aynen ben de...
bu zero işlemde iyi olmuyor .. histemim köreliyor .. ben böyle değildim .. üüü .. yaşlanıyorum .. yıprandık a* ... pala yıprattı ...