sazan abi triple olmuşmu .. ?? :o:o:o
Printable View
sazan abi triple olmuşmu .. ?? :o:o:o
herkese selam ve bol kazançlar bayağa uzun süredir bu forumu takip ediyorum yeni üye olmak nasip oldu, daha çok meşhur şu diğer sitede takılıodum, baygınlık ve polemik had safaya ulaşınca insanlar yazmamaya başlıyor artık... maşallah burda hep ne olursa olsun keyifler yerinde, allah bozmasın....
Histemime uyup short'ları kapatıp 225'den 1/3 long'a geçtim, ama 14:00'de deprem olursa diye de tırsmaktayım....
[quote=VOBiX;165730]MAtriksi açıp kullanmışlığım yokken ben ilgilendim. .dng[/quote]
teprik ederim..butik olarak.dng
Tiedjke'nin 10495 tahmini doğruysa 16:30'a doğru ya da ondan sonra ufak çaplı bir ralli moduna geçmemiz lazım... Ondan sonra tepeye benzer bir yerden geceye short....
astatin patron teprik ederim imza iyi olmuş ... hehe:D
[quote=selçuklu;165744]astatin patron teprik ederim imza iyi olmuş ... hehe:D[/quote]
senden ve tokoba dan ilham aldım patron.. ikinizi de teprik ederim..butik olarakdan
mlk1 ve zozo arkadaşlar hoşgeldiniz
üzerinize afiyet .. biraz ateşim var .. çok tadım yok yani .. bademciklerimde bi sıkıntı var gibi ..üüü
[QUOTE=oguzhan;165746]mlk1 ve zozo arkadaşlar hoşgeldiniz[/QUOTE]
tsk ederimm... Birsey dikkatimi cekti herkes bi yorum yapıyor ama işin detaylarını tartışmıyor
BU herkesin bi sırrı var demek mi oluyor acaba
[quote=mlk1;165749]tsk ederimm... Birsey dikkatimi cekti herkes bi yorum yapıyor ama işin detaylarını tartışmıyor
BU herkesin bi sırrı var demek mi oluyor acaba[/quote]
kim bilir, belki:D:D:D
[QUOTE=selçuklu;165748]üzerinize afiyet .. biraz ateşim var .. çok tadım yok yani .. bademciklerimde bi sıkıntı var gibi ..üüü[/QUOTE]
Gecmis olsun abi...
Arthur iyi bakamadi mi yoksa?