-
[quote=mlk1;165749]tsk ederimm... Birsey dikkatimi cekti herkes bi yorum yapıyor ama işin detaylarını tartışmıyor
BU herkesin bi sırrı var demek mi oluyor acaba[/quote]
abi gel geç otur koltuğa aha bu da kasanın anahtarı.al abi hepsi senin :::
valla kardeş astiyi diyorsan o deel işin sırrını vermek sana günahını bile vermez.seni sevdiği için tabii cehenneme gitme diye yani :..:
işin sırrı ne diye sorarsan işin sırrı olinde 2 kere rafine :p
çok detay tartıştık ama işin içinden çıkamadık eni sonu kendimizi rüzgara bıraktık.deel mi lem asti?
-
[quote=mlk1;165749]tsk ederimm... Birsey dikkatimi cekti herkes bi yorum yapıyor ama işin detaylarını tartışmıyor
BU herkesin bi sırrı var demek mi oluyor acaba[/quote]
Tam tersi, bu işi sırrı mırrı yok demek... :..: Olsaydı çoktan keşfedip köşeyi dönerdik....
-
-
eeeh sasırmıs yaf bunlar.. makas acıyolar.. ulan aga allahın yok senın.. kıtapsızsın sen... :confused::confused:
-
[quote=SEYYAH;165752]abi gel geç otur koltuğa aha bu da kasanın anahtarı.al abi hepsi senin :::
valla kardeş astiyi diyorsan o deel işin sırrını vermek sana günahını bile vermez.seni sevdiği için tabii cehenneme gitme diye yani :..:
işin sırrı ne diye sorarsan işin sırrı olinde 2 kere rafine :p
çok detay tartıştık ama işin içinden çıkamadık eni sonu kendimizi rüzgara bıraktık.[COLOR=red]deel mi lem asti[/COLOR]?[/quote]
bu deel bu deel bu deel bu bizim köyden deelll.....fıkrasını bilir misin pambık.lelele
-
[quote=Larossıan;165754]degajingo.:D[/quote]
sn larossian, senin degajlar da maaşallah. 2 saha yanyana olsa, öbür sahadakinin kalesine gol olacak. selçuklunun yılanlarına benzemesin de. :..:
-
EW gözlüğümle VOB grafın bağırsaklarından gördüğüm kadarıylan bi yuharı atak gelcek.
61.600/800 yeresi uygun bu iş için.
ama bu EW gözlüğü adama arada bir şaşı baktırıyor :D
-
Gaddar SAZAN ve Hain SELÇUKLU, 125 puan kadar saldırdılar...
-
[QUOTE=selçuklu;165748]üzerinize afiyet .. biraz ateşim var .. çok tadım yok yani .. bademciklerimde bi sıkıntı var gibi ..üüü[/QUOTE]
Geçmiş olsun abi, buaralar herkes hasta... Kardeşim 2 gün önce evde 39 derece ateşle yatıyordu, şimdi iyi çok şükür... Dikkat etmek lazım...
-
[quote=Astatin;165756]bu deel bu deel bu deel bu bizim köyden deelll.....fıkrasını bilir misin pambık.lelele[/quote]
hahahahahhaha biliyorum lem manyah nerden ahlına geldi lem? :..:
-
[QUOTE=selçuklu;165748]üzerinize afiyet .. biraz ateşim var .. çok tadım yok yani .. bademciklerimde bi sıkıntı var gibi ..üüü[/QUOTE]
Aynı dert bendede var fakat benim 20 lik dişimde hafiften sızlıyor ama ben suçu bademcikde buluyorum (dişçiye gitmekten tırstığım için) ağrı kesicilerle geçiştirmeye çalışıyorum.Yoksa hemen cik doktora gidcem .
-
[quote=oguzhan;165762]Aynı dert bendede var fakat benim 20 lik dişimde hafiften sızlıyor ama ben [B]suçu bademcikde buluyorum[/B] (dişçiye gitmekten tırstığım için) ağrı kesicilerle geçiştirmeye çalışıyorum.Yoksa hemen cik doktora gidcem .[/quote]
ben aldırdım bademcikleri çünkü şiştikleri zaman badem kadar değil genelde hindistan cevizi kadar oluyorlardı.:o
aşağı yukarı 20 yıl kadar önce alındı.ne çektirirdi bana ama.su bile içemiyordum şiştiği zaman.
şimdi agopun kazı gibi yiyip içebiliyorum :D