-
[QUOTE=mlk1;165749]tsk ederimm... Birsey dikkatimi cekti herkes bi yorum yapıyor ama işin detaylarını tartışmıyor
BU herkesin bi sırrı var demek mi oluyor acaba[/QUOTE]
hoşgeldin.. işin sırrı senin ruh yapında... ruh yapına göre treyd tarzını kendin bulmalısın... mesela kimi sistem geliştirip tamamen sisteme uyarak kazanır veya kaybeder kimi ise baska turlu......
beni örnek alalım .... sisteme uyacak kadar sabırlı degilim... 15dk teknik trade ederim..... benimkide sistem emma daha çok çalışma ve dikkat gerektiriyor... sistemli treydi bırakalı birbucuk iki ay oldu ....kendi yontemimle hergunu karla kapadım.... emme klasik indikator vsvs sistemlerle dibi boyladım... bana gore aslolan fiyatın ta kendisidir.... bosyere egip buküp fiyatın turevlerine bakarak kafa yormaya gerek yok...emme bu bana gore dogru olan.... benım ruh yapıma gore
-
way anasını be ..VOB un **...dün EURUSD kısaya bağladığım 2000 olmuş 3200...way **..vob neymiş yemişim vobu..yaşasın FX :)
-
FED / YELLEN: ABD ZAMANI GELDIGINDE EKONOMIYI DIZGINLEYECEK YETERLI [B]ARACA SAHIP[/B]
-MATRIKS-
Kesinlikle [B]helikopterden[/B] söz etmiyor...:)
-
kendimi kınıyorum .. öyle sayımmı olur a* .. trendde kırıldı zaten .. ne rallisi ...ateşim vardı ondan oldu .. arthur amca .. affet .. :o:o:o
-
[quote=selçuklu;165779]kendimi kınıyorum .. öyle sayımmı olur a* .. trendde kırıldı zaten .. ne rallisi ...ateşim vardı ondan oldu .. arthur amca .. affet .. :o:o:o[/quote]
Suç sende değil, USD aniden coşmasaydı ralli geliyordu.. O pozisyonda doğru olan yakın stop'lu long'a geçmekti... Ben de aynısını yaptım da ondan böyle kasıyorum.... :..:
-
Boyle olacağı sabahtan belliydi 61,200 görmesini bekliyordu o da oldu olanda oldu :)
-
Enorton patron gözün aydın MOST sat verdi ben ayın altısındaki gibi numara yapacak derken sata geçti
-
arthuru bilinçli kızdırdım .. yoksa bu hareketler olmazdı . .arada kızdırmak lazım .. heeehhhe
yaşasın arthur effect .. hehhe:D:D
-
babalar gibi obo oldu..hemde rallinin tepesinde..
hemde dow da düşüş başlıyorken....
abka kısaları nikahına alır...hedef 50.000
[URL=http://img24.imageshack.us/i/anlkt.jpg/][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/5663/anlkt.jpg[/IMG][/URL]
-
ayıp yaf .. 61250 maliyetli shortlarla bekledik kac saat 200 den verdik çöktü piyasa 10 dakkada.. benım sabır sınırım pıyasanın hareket suresınden 5 dk once doluyo demek ki.. mm yazdım bunu bı kenara bundan sonra sabretme + 10 dk ile oynıcam euehuh
"iyi bi atıcı attıgını vuran vuramadıgının sebebını bulandır " eskifoçada böyle yazardı..
-
asti günlükler hala al da mı..
-
[quote=abka;165790]asti günlükler hala al da mı..[/quote]
yemişim günlüğü günlükde neymiş :) günlük alda, haftalık satta, 5-10-15-20-30-60-120-240-480-960-2400-1987654 satta....